Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   ARCHÍV FÓR

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

ARCHÍV=> Mel by nekdo zajem ???

Spravuje: ifsoon
Počet příspěvků: 3
Nazdarek vsichni, Hledam nekoho kdo mi pomuze uskutecnit nejen muj detskej sen.... ve svych 30+ letech sem konecne dospel do faze


Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 1 - 3 / 3Starší   Nejstarší

Pozemstan - 28. květen 2004 20:31sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Existuje také skupina Amatérská prohlídka oblohy. Setkal jsem se s ní přes zajímavé brněnské Instantní astronomické noviny, ale jejími členy jsou zájemci o astronomii z celé ČR. APO nebo IAN pořádá myslím i ka?doroční setkání amatérů s jejich přístroji na hvězdárně v Úpici v Krkono?ích. Sám zatím ani nejsem členem, mám jen malý refraktor a málo času. -) Ale účast na podobném setkání nebo kontakt s členy by mo?ná mohly pomoci. Martin Gembec od nás z Jablonce, člen APO, má na svých stránkách v sekcích ?Jak na to?? a ?Dalekohledy? i přímo rady začátečníkům. Hodně ?těstí a času!
Marshall - 27. květen 2004 11:46sipka
ZAMĚŘIT
Marshall
Zkus lopuch nebo lapiduch jsou tam fora "Vesmir" a podobne. Jinak myslim, ze v urcite fazi ti radi poradi na hvedzdarnach Petrin a Dablice, nemaji tam nejak extra moc lidi. Osobne nemam na takovehle veci moc casu (studuju CVUT) takze jsem spise teoretik. :-))))Jinak preji hodne uspechu a zabavy!
ifsoon - 23. květen 2004 22:04sipka
ZAMĚŘIT
ifsoon
Nazdarek vsichni, Hledam nekoho kdo mi pomuze uskutecnit nejen muj detskej sen.... ve svych 30+ letech sem konecne dospel do faze "klidu" a rozhodl jsem se stat pozorovatelem amaterem mam zamer poridit kvalitnejsi telescop pro nejen porizeni snimku vesmirnych teles a ukazu. Hledam proste nadsence jednotlivce nebo skupinu nejlepe z Prahy ale neni podminkou, ktery/a by byl/a fundovany/a v oboru a nevadilo by ze jsem absolutni zacatecnik. Nekoho kdo by rad poradil, zasvetil a zucastnil se se mnou pozorovani a v prve rade poradil i s koupi zarizeni. Nedavno se nam narodil synator tak myslim ze je to prave ten spravny okamzik zacit, abych ho mohl pozdeji zasvetit do kras vesmiru Takze mate li nekdo zajem se se mnou pobavit, prosim piste nebo mailujte.

Nejnovější   Novější 1 - 3 / 3Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV ]


Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o