Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   ARCHÍV FÓR

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

ARCHÍV=> SPOCK: Proc je sakra tak bajecny?!

Spravuje: Valeris
Počet příspěvků: 97
Kdo by neznal pana Spocka - Kirkova mimozemskeho prvniho dustojnika, ktery od sveho triumfalniho nastupu na obrazovky v roce 1966 okouzlil uz cele generace zen a divek? Spock, ac puvodne planovany coby poskok hlavniho hrdiny, stal se velice zahy skutecnym hlavnim hrdinou serialu. Je pravdepodobne nejkomplexnejsi televizni postavou sve doby a jeste dnes se pravidelne umistuje na prednich mistech v ruznych anketach o nejpopularnejsiho muzskeho hrdinu.
Co to s nim je? Cim nas oslovuje? Cim v nas tento dabelsky vyhlizejici mimozemstan vyvolava sympatie? Co je pravdy na tom, ze jeho elegantni spicate usi maji nejaky vliv na zenske hormony? A nebo to snad dela jeho drsne sametovy hlas, ktery jen tak mimochodem umi docela sympaticky zpivat?

Toto forum je pro vsechny (zvlaste pak pro zeny a divky), kdo se chteji bavit o Spockovi ci jeho predstaviteli Leonardu Nimoyovi. Primarnim cilem je pokusit se prijit na to, proc je Spock sakra tak bajecny.
Slintani povoleno, ale s mirou - nenarusujte layout stranky! :))


Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 97 - 97 / 97Starší   Nejstarší

Heiko.D - 11. listopad 2001 11:28sipka
ZAMĚŘIT
Heiko.D
No, myslim, ze Spock lidi zacal oslovovat predevsim tim, ze byl MILE jiny... A prestoze se lide noveho a jineho mnohdy obavaji, tuto postavu si presto oblibili. Stejne jako ja. A nesejde na tom, jestli se jedna o holku nebo kluka... A skutecnost, ze Spock vypada jako Satan... No proc ne? Kazdy nemuze byt tak dokonaly jako treba Milos Zeman... ;-)

Nejnovější   Novější 97 - 97 / 97Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV ]


Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o