Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   ARCHÍV FÓR

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

ARCHÍV=> SPOCK: Proc je sakra tak bajecny?!

Spravuje: Valeris
Počet příspěvků: 97
Kdo by neznal pana Spocka - Kirkova mimozemskeho prvniho dustojnika, ktery od sveho triumfalniho nastupu na obrazovky v roce 1966 okouzlil uz cele generace zen a divek? Spock, ac puvodne planovany coby poskok hlavniho hrdiny, stal se velice zahy skutecnym hlavnim hrdinou serialu. Je pravdepodobne nejkomplexnejsi televizni postavou sve doby a jeste dnes se pravidelne umistuje na prednich mistech v ruznych anketach o nejpopularnejsiho muzskeho hrdinu.
Co to s nim je? Cim nas oslovuje? Cim v nas tento dabelsky vyhlizejici mimozemstan vyvolava sympatie? Co je pravdy na tom, ze jeho elegantni spicate usi maji nejaky vliv na zenske hormony? A nebo to snad dela jeho drsne sametovy hlas, ktery jen tak mimochodem umi docela sympaticky zpivat?

Toto forum je pro vsechny (zvlaste pak pro zeny a divky), kdo se chteji bavit o Spockovi ci jeho predstaviteli Leonardu Nimoyovi. Primarnim cilem je pokusit se prijit na to, proc je Spock sakra tak bajecny.
Slintani povoleno, ale s mirou - nenarusujte layout stranky! :))


Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 92 - 97 / 97Starší   Nejstarší

Heiko.D - 11. listopad 2001 23:27sipka
ZAMĚŘIT
Heiko.D
VALERIS: Nejhorsi je pak rozmluva mezi Spockem a Kirkem... Prekladatele v tom maji uplny chaos... V jedne chvili mu Kirk tyka, v dalsi zase vyka... A naopak... Brrr... To v anglictine s tim takove problemy nejsou...
Valeris - 11. listopad 2001 23:20sipka
ZAMĚŘIT
Valeris
Je to k smichu. Ale dvakrat k smichu je to, ze u nas se ani kolikrat nenamahali uvedomit si, ze mu tyka :)))
Heiko.D - 11. listopad 2001 23:12sipka
ZAMĚŘIT
Heiko.D
VALERIS: No Spock je proste sympatak... Myslim, ze fanynky by snad dokonce silely jen kvuli tomu, ze by mely v ruce jeho den nosene ponozky... ;-) No, kdyz si predstavim, ze Kostruv (nebo Tabletkuv???) vyrok "Ty jeden zelenokrevnej, nelidskej..." je vlastne (hlavne u Japoncu) brano jako rasismus, je mi z toho vazne do smichu... Taky jsem se dozvedel, ze v Japonsku museli TOSku (jak serial, tak i knizky) upravit, protoze Japoncum pripadalo nanejvys nevhodne, ze McCoy nadrizenemu tyka... Neni to k smichu???
Valeris - 11. listopad 2001 23:07sipka
ZAMĚŘIT
Valeris
Trekkie: bravo, vystihlas to perfektne :)

Heiko.D: jo, "mile jiny", to sedi. Ovsem - nejenom mile. Casto taky vylozene mrazivym zpusobem jiny. Co treba ta scena, kde v WNMHGB radi Kirkovi, aby zabil Mitchela? Nebo ta, kde holou rukou ohne titanovou trubku a pesti prorazi duraniovou prepazku? :)
Ale ten vliv na zeny by se nemel zanedbavat. Urcite tam nejakej je. Jenom zjistit, co to je. Ze by fakt ty usi? :)))

Na Spockovi mi prijde zajimavy, jak zmenil nahled sirokeho obecenstva na mimozemstany. V jeho dobach zdaleka nebylo normalni mit mimozemstana jako kladnyho hrdinu... a dneska se bez toho sci-fi neobejde, takze je cpou i tam, kde by historicky bejt vubec nemeli (treba do posadky Enterprise -1)...

Trekkie - 11. listopad 2001 11:43sipka
ZAMĚŘIT
Trekkie
Now on the Starship Enterprise
There`s someone who`s in Satan`s guise
His devil ears and devil eyes Will rip your heart from you.

At first his look will hypnotize
And then his touch will barbarize
His alien love would victimize
And rip your heart from you.
And that`s
why female astronauts
Oh very female astronauts
Wait terrified and ver-wrought
To find what he will do.
Oh girls in space be wary Be wary Be wary
Oh girls in space be wary You know not what he`ll do.



Asi takhle. Lip to prostě popsat nedoká?u :o))))

(jestli sem udělala ňákou chybu v odstavcích, tak se omlouvám, psala sem to dost narychlo)
Heiko.D - 11. listopad 2001 11:28sipka
ZAMĚŘIT
Heiko.D
No, myslim, ze Spock lidi zacal oslovovat predevsim tim, ze byl MILE jiny... A prestoze se lide noveho a jineho mnohdy obavaji, tuto postavu si presto oblibili. Stejne jako ja. A nesejde na tom, jestli se jedna o holku nebo kluka... A skutecnost, ze Spock vypada jako Satan... No proc ne? Kazdy nemuze byt tak dokonaly jako treba Milos Zeman... ;-)

Nejnovější   Novější 92 - 97 / 97Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV ]


Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o