Vítejte ve fóru věnovanému radosti ?ivota - jídlu! Ne?ijeme, abychom jedli, nicméně jistě ani nejíme pouze proto, abychom ?ili. Pochlubte se, co vám doma bublá pod pokličkami. Co jste si uvařili? Co vám někdo uvařil? Na co se chystáte?
Vítána je i výměna zku?eností stran vaření, nebojíme se ani receptů na přípravu dezertů a nápojů. Tak jen do toho, u? slintáme!
Makrobiotikům vstup zakázán! :)
ZAJÍMAVÉ ODKAZY
|
|
|
| Vyslanec: Mohou být i su?ené, to by snad neměl být zas a? takový problém... |
|
|
|
| Valeris: Jasně, Garibaldi, ale Franklinovi "kornatěly cévy" jen kdy? o tom sly?el ... :-D proto jsem si na něj taky vzpomněl ... |
|
|
|
| Mvek: V karbanátku je (někdy) i maso a (v?dycky) strouhanka ... a dá se z nich kolika dostat taky, btw.
V bramboráku dtto. a platí toté?... :-)
Ono je to hodně individuální ... |
|
|
|
| AVip: A proč? V?dy? v karbanátku, bramboráku apod. je taky tuk i česnek. Ale jinak jsem o tomto spojení jako tě?kém či podnětném nebo jinak "akčním":-) nesly?el. |
|
|
|
| KDE MÁM KURVA TEĎ VZÍT CHILLI PAPRIČKY??? :)
AViPe, nenávidím tě :) |
|
|
|
| hele, samomluvu mam patentovanou já:-)!!! >:-( |
|
|
|
| AVip: já mám pocit, ?e to dělal Garibaldi, ne Franklin... Franklin měl zvý?ený cholesterol jen z toho popisu :-)) |
|
|
|
| Vyslanec: to? já jsem obecně úchyl na ryby, zeleninu a sýr na ka?dý způsob, čím divněj?í tím lep?í... :-) |
|
|
|
| Vyslanec: ?e by Zoidberg ... ? |
|
|
|
| Valeris: "Tajemství doktora Franklina?" :-D |
|
|
|
| Valeris: Nejse? ty nějakej úchyl na ty malý rybičky? :) |
|
|
|
| AVip: mňam, to zní dobře :) silně mi to připomíná jiné jídlo, u? nevím jak se jmenuje, ale v zásadě jsou to ančovičky rozvařené v olivovém oleji na ka?i... pak se do toho namáčí kostky chleba na způsob fondue. :-) |
|
|
|
| Mvek: mastnota, česnek ...
Kdy? u?, tak rovnou Alio Olio ... to není o tolik slo?itěj?í ... a je to MOC dobré... (na olivovém oleji osma?it nakrájený česnek a chilli papričky, promíchat s těstovinami, dochutit pepřem a posypat sýrem).
Pálivé ingredience v tomto případě fungují jako "protiváha" toho oleje, jako takový přírodní Febichol.... |
|
|
|
| AVip: Proč myslí?? Tak já nepředpokládám, ?e by tam dal víc jak 2 strou?ky (co? je můj limit).
Valeris: Jasně, no tak ta restaurace samozřejmě je jinak klasická restaurece/jídelna (kupujete si u pultu, ale nádobí necháváte na místě po sobě) |
|
|
|
| Mvek: na jedné ochutnávce :) měli tam nějaká mletá semínka uhňácaná do kuliček a takové věci. :-) Mně se na té víře líbí, ?e říkají "vaříme pro Kr?nu, Kr?na zaslou?í jen to nejlep?í" a pak tu obětinu se?erou sami. :-) |
|
|
|
| Mvek:
těstoviny s oří?kem másla a rozdrceným česnekem ve vět?ím ne? malém mno?ství
To zní jako recept na koliku ... :-) |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
[ ARCHÍV ]
|