Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   ARCHÍV FÓR

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

ARCHÍV=> Co dobrého jíte?

Spravuje: Vyslanec
Počet příspěvků: 755
Vítejte ve fóru věnovanému radosti ?ivota - jídlu! Ne?ijeme, abychom jedli, nicméně jistě ani nejíme pouze proto, abychom ?ili. Pochlubte se, co vám doma bublá pod pokličkami. Co jste si uvařili? Co vám někdo uvařil? Na co se chystáte?

Vítána je i výměna zku?eností stran vaření, nebojíme se ani receptů na přípravu dezertů a nápojů. Tak jen do toho, u? slintáme!

Makrobiotikům vstup zakázán! :)

ZAJÍMAVÉ ODKAZY





Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 536 - 555 / 755Starší   Nejstarší

Vyslanec - 26. říjen 2007 15:13sipka
ZAMĚŘIT
Vyslanec
Tak a já na rozdíl od laggy mám jídlo :) Domácí sekanou s bramborem a hovězí vývar s nudlemi :)
lagga - 26. říjen 2007 14:55sipka
ZAMĚŘIT
lagga
Dneska sem kuchtila s mamkou :) prča
Kuskus tentokrát vařený s olivovým olejem, solí, bobkovým listem. K tomu sojové maso. Kdy? je převařené, dám to na pánvičku, přidám tro?ku olivového oleje, nakrájená rajčata, cibuli, papriku, česnek, kmín, sůl, nebo podravka, libeček a tak. Té zeleniny HODNĚ. Nechám to podusit. Někdy přidávám lu?těniny. V?echno se to smíchá a se?ere. :)
lagga - 26. říjen 2007 14:44sipka
ZAMĚŘIT
lagga
Vyslanec:
Vyslanec - 21. říjen 2007 20:36
hmmm ty to zná? z osobní zku?enosti viď



AVip - 24. říjen 2007 21:14sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Valeris: To je ono! :-D
Valeris - 24. říjen 2007 21:11sipka
ZAMĚŘIT
Valeris
Bagna Càuda! :-)
AVip - 24. říjen 2007 21:04sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Vyslanec: Mohou být i su?ené, to by snad neměl být zas a? takový problém...
AVip - 24. říjen 2007 20:58sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Valeris: Jasně, Garibaldi, ale Franklinovi "kornatěly cévy" jen kdy? o tom sly?el ... :-D proto jsem si na něj taky vzpomněl ...
AVip - 24. říjen 2007 20:57sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Mvek: V karbanátku je (někdy) i maso a (v?dycky) strouhanka ... a dá se z nich kolika dostat taky, btw.

V bramboráku dtto. a platí toté?... :-)

Ono je to hodně individuální ...
Mvek - 24. říjen 2007 20:51sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
AVip: A proč? V?dy? v karbanátku, bramboráku apod. je taky tuk i česnek. Ale jinak jsem o tomto spojení jako tě?kém či podnětném nebo jinak "akčním":-) nesly?el.
Valeris - 24. říjen 2007 20:25sipka
ZAMĚŘIT
Valeris
Vyslanec: v Tesku :D
Vyslanec - 24. říjen 2007 20:24sipka
ZAMĚŘIT
Vyslanec
KDE MÁM KURVA TEĎ VZÍT CHILLI PAPRIČKY??? :)

AViPe, nenávidím tě :)
Kareemma - 24. říjen 2007 20:22sipka
ZAMĚŘIT
Kareemma
hele, samomluvu mam patentovanou já:-)!!! >:-(
Valeris - 24. říjen 2007 20:21sipka
ZAMĚŘIT
Valeris
AVip: já mám pocit, ?e to dělal Garibaldi, ne Franklin... Franklin měl zvý?ený cholesterol jen z toho popisu :-))
Valeris - 24. říjen 2007 20:20sipka
ZAMĚŘIT
Valeris
Vyslanec: to? já jsem obecně úchyl na ryby, zeleninu a sýr na ka?dý způsob, čím divněj?í tím lep?í... :-)
AVip - 24. říjen 2007 20:19sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Vyslanec: ?e by Zoidberg ... ?
AVip - 24. říjen 2007 20:18sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Valeris: "Tajemství doktora Franklina?" :-D
Vyslanec - 24. říjen 2007 20:17sipka
ZAMĚŘIT
Vyslanec
Valeris: Nejse? ty nějakej úchyl na ty malý rybičky? :)
Valeris - 24. říjen 2007 20:15sipka
ZAMĚŘIT
Valeris
AVip: mňam, to zní dobře :) silně mi to připomíná jiné jídlo, u? nevím jak se jmenuje, ale v zásadě jsou to ančovičky rozvařené v olivovém oleji na ka?i... pak se do toho namáčí kostky chleba na způsob fondue. :-)
AVip - 24. říjen 2007 20:10sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Mvek: mastnota, česnek ...

Kdy? u?, tak rovnou Alio Olio ... to není o tolik slo?itěj?í ... a je to MOC dobré... (na olivovém oleji osma?it nakrájený česnek a chilli papričky, promíchat s těstovinami, dochutit pepřem a posypat sýrem).

Pálivé ingredience v tomto případě fungují jako "protiváha" toho oleje, jako takový přírodní Febichol....
Mvek - 24. říjen 2007 19:56sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
AVip: Proč myslí?? Tak já nepředpokládám, ?e by tam dal víc jak 2 strou?ky (co? je můj limit).


Valeris: Jasně, no tak ta restaurace samozřejmě je jinak klasická restaurece/jídelna (kupujete si u pultu, ale nádobí necháváte na místě po sobě)

Nejnovější   Novější 536 - 555 / 755Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV ]


Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o