Vítejte ve fóru věnovanému radosti ?ivota - jídlu! Ne?ijeme, abychom jedli, nicméně jistě ani nejíme pouze proto, abychom ?ili. Pochlubte se, co vám doma bublá pod pokličkami. Co jste si uvařili? Co vám někdo uvařil? Na co se chystáte?
Vítána je i výměna zku?eností stran vaření, nebojíme se ani receptů na přípravu dezertů a nápojů. Tak jen do toho, u? slintáme!
Makrobiotikům vstup zakázán! :)
ZAJÍMAVÉ ODKAZY
|
|
|
| Já si jdu udělat tousty... |
|
|
|
| dnes jsem mnel Lasange, opravdu výborný |
|
|
|
| dnes omi naprosto nevinně na předná?ce pronesl: "V?echny dorty jsou dobré" :-D |
|
|
|
| Pantarei: Ono to není ale ?patný! Jenom mám po hodině hlad na půl prasete, no, vydatný to není... |
|
|
|
| Hele, co takhle nějaké tipy na nedělní oběd? Kus kus a podobná zvěrastva ?krtám předem :) |
|
|
|
| Pantarei: Ale ne? ses dočkala, co... :) |
|
|
|
| Já měla stejk z vepřové pečeně, hranolky a oblohu :9 |
|
|
|
| Vyslanec: No, ví?, ?e kdy? je?tě počkáme tak cca 3 hodiny, mo?ná to bude přesně před 4ý hodinami?:-) |
|
|
|
| A psát na StarNET v 15:24 u? není normální vůbec... :-) |
|
|
|
| Mvek: V kolik a jaká byla gramá? masa? :D |
|
|
|
| Vyslanec: Ani mu to věřit...
No a já měl předevčírem karbanátek, taky domácí. |
|
|
|
| Mvek: No ale bě?né není ani jíst sekanou ve 12:47 ;) |
|
|
|
| Lt.Shark: Hele, 1) já o těch náhodách včera mluvil jako o náhodách 2) u? je to trapné, jak se mě sna?í? zesmě?nit. Jsme na ST diskusáku? Jsme. A je to zcela bě?né si vzít lísteček v xx:xx:47 s číslem 447? Není a ani to není moc reálné docílit úmyslně. |
|
|
|
| Vyslanec: to uz ale neni nahoda!!!
Ja mel dneska k obedu taky sekanou s bramborama a navic ve 12:47
a kdyz uz sem v tom, tak k veceri si dam v 17:01 treba ten hovezi vyvar ;o) |
|
|
|
| Tak a já na rozdíl od laggy mám jídlo :) Domácí sekanou s bramborem a hovězí vývar s nudlemi :) |
|
|
|
| Dneska sem kuchtila s mamkou :) prča
Kuskus tentokrát vařený s olivovým olejem, solí, bobkovým listem. K tomu sojové maso. Kdy? je převařené, dám to na pánvičku, přidám tro?ku olivového oleje, nakrájená rajčata, cibuli, papriku, česnek, kmín, sůl, nebo podravka, libeček a tak. Té zeleniny HODNĚ. Nechám to podusit. Někdy přidávám lu?těniny. V?echno se to smíchá a se?ere. :) |
|
|
|
| Vyslanec:
Vyslanec - 21. říjen 2007 20:36
hmmm ty to zná? z osobní zku?enosti viď
|
|
|
|
| Vyslanec: Mohou být i su?ené, to by snad neměl být zas a? takový problém... |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
[ ARCHÍV ]
|