Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   ARCHÍV FÓR

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

ARCHÍV=> Co dobrého jíte?

Spravuje: Vyslanec
Počet příspěvků: 755
Vítejte ve fóru věnovanému radosti ?ivota - jídlu! Ne?ijeme, abychom jedli, nicméně jistě ani nejíme pouze proto, abychom ?ili. Pochlubte se, co vám doma bublá pod pokličkami. Co jste si uvařili? Co vám někdo uvařil? Na co se chystáte?

Vítána je i výměna zku?eností stran vaření, nebojíme se ani receptů na přípravu dezertů a nápojů. Tak jen do toho, u? slintáme!

Makrobiotikům vstup zakázán! :)

ZAJÍMAVÉ ODKAZY





Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 469 - 488 / 755Starší   Nejstarší

Lt.Shark - 06. listopad 2007 21:46sipka
ZAMĚŘIT
Lt.Shark
ja rad krupici taky hustou, ale namisto kakaa mam radsi skorici
Mvek - 06. listopad 2007 21:34sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
TelemachusRhade: Hm, tak cukr jsem měl v?dy jen v jídelně, ale taky rad?i hustou, s kakaem a kusem másla, to jo. Ale je asi spí? vysloveně hustá, dr?ící trochu tvar.
Zephram - 06. listopad 2007 21:23sipka
ZAMĚŘIT
Zephram
Vyslanec: No, ale náskok má? stejně furt ty -:
Nicméně, pochutnal jsem si, to jo.
Vyslanec - 06. listopad 2007 21:20sipka
ZAMĚŘIT
Vyslanec
Zephram: Má? to hezky úhledně upravené, to by JFKirk nezvládnul :)))
Telemachus Rhade - 06. listopad 2007 21:19sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Mvek: Na krupicovou ka?i se chystám dnes té?. Osobně mám nejrad?i středně hustou, posypanou krupickovým cukrem a kakaem a dva "střední od?dibky" reálného másla. Ale vzhledem k cenám pou?ívám Ramu Créme Bonjour.
Zephram - 06. listopad 2007 21:15sipka
ZAMĚŘIT
Zephram
Tak dnes jsem dostal zase chu? na maso. (A taky jsem chtěl posílit organismus po dvojitém očkování.) Tak?e jsem udělal experiment a smíchal hovězí s houbami (?ampióny) a klasicky červenou cibulí.
Tak?e Na pánvi v rozpáleném oleji jsem osma?il hovězí nakořeněné kotlety a přidal směs nasekaných ?ampiónů a cibule. Později jsem to obohatil o pálivou hořčici. Akorát s přílohama mám problém, moc se mi do nich nechce, tak?e klasicky chleba.
Výhozí stav, postup i výsledek jsou zde. (Pozor, obrázek je velký!)
Mvek - 06. listopad 2007 21:10sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Krupicová ka?e (máma je po operaci zubů... ale jo, sem patří smajlík:-) i kdy? ona by se nesmála)
Yakuzza - 06. listopad 2007 20:45sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
?pagety...
AVip - 06. listopad 2007 20:39sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Vyslanec: pozdě ... :-D
Vyslanec - 06. listopad 2007 20:37sipka
ZAMĚŘIT
Vyslanec
AVip: Bude? tlustej!
AVip - 06. listopad 2007 20:36sipka
ZAMĚŘIT
AVip
pfff.... jelito s hořčicí a křenem... a chlebem ... :-)
Vyslanec - 06. listopad 2007 20:20sipka
ZAMĚŘIT
Vyslanec
Rohlík s lučinou :)
Kareemma - 06. listopad 2007 20:08sipka
ZAMĚŘIT
Kareemma
hm, tak jsem zaimprovizovala, damare, lanio: dala jsem si bramborák (upravená verze pouze s brambory a česnekem a solí) a na to si dala jogurt smíchanej s majonézou... no jsem barbar, ale bylo to dobrý
Yakuzza - 06. listopad 2007 09:55sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Hypospray: Ono to bylo nakonec uznáno jako hymna celého StarNETu na rok 2007, jak jsem pochopil :-)
Hypospray - 06. listopad 2007 09:13sipka
ZAMĚŘIT
Hypospray
P.S. jsem si k te snidani pustila tu hymnu tohoto fora, ... :)))))
Hypospray - 06. listopad 2007 09:10sipka
ZAMĚŘIT
Hypospray
Mozzarella - tu muzu na vsechny zpusoby :)
Kareemma - 04. listopad 2007 20:40sipka
ZAMĚŘIT
Kareemma
tvaroh, rozinky, skořice.., pro mě nesmrtelná kombinace:-)
Razer - 04. listopad 2007 20:34sipka
ZAMĚŘIT
Razer
m0rt:To bych pozřel jedině v případě, ?e by se opakoval můj zájezd se ?kolou do itálie kde jsem týden nejedl nic jiného ne? 1 zmrzlinu deně a 4 takové ty trubky co tam má? ty na fotce :)
m0rt - 04. listopad 2007 20:15sipka
ZAMĚŘIT
m0rt
(nechtejte po mne presnou gramaz, zasadne varim by voko)
m0rt - 04. listopad 2007 20:13sipka
ZAMĚŘIT
m0rt
Hypospray: No postup je v zasade jednoduchy :) Dam varit testoviny, nakrajim kureci prsicka na mensi kostky, posolim, posypu kari korenim, osmahnu na minimu tuku. Omacku pripravim z mleka/smetany podle toho co je po ruce, pridam sul, opat kari koreni :) na mirnem ohni micham a micham, at se to zhomogenizuje, pridam pulku polevkove kostky, nakonec neco jisky by voko at to zhoustne a uplne nakonec hrasek. A muze se podavat.

Nejnovější   Novější 469 - 488 / 755Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV ]


Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o