Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   ARCHÍV FÓR

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

ARCHÍV=> Co dobrého jíte?

Spravuje: Vyslanec
Počet příspěvků: 755
Vítejte ve fóru věnovanému radosti ?ivota - jídlu! Ne?ijeme, abychom jedli, nicméně jistě ani nejíme pouze proto, abychom ?ili. Pochlubte se, co vám doma bublá pod pokličkami. Co jste si uvařili? Co vám někdo uvařil? Na co se chystáte?

Vítána je i výměna zku?eností stran vaření, nebojíme se ani receptů na přípravu dezertů a nápojů. Tak jen do toho, u? slintáme!

Makrobiotikům vstup zakázán! :)

ZAJÍMAVÉ ODKAZY





Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 304 - 323 / 755Starší   Nejstarší

Yakuzza - 10. prosinec 2007 14:45sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Hamburgr ve městě páč jsem měl hlad a teď jdu asi splácat nějakou vaječnou omeletu...
Macek - 10. prosinec 2007 14:19sipka
ZAMĚŘIT
Macek
Vyslanec: Spí?e svačina:)
Vyslanec - 10. prosinec 2007 14:13sipka
ZAMĚŘIT
Vyslanec
Macek: Snídaně ?ampionů :)
Macek - 10. prosinec 2007 13:41sipka
ZAMĚŘIT
Macek
Tuňák a rohlík:)
Pozemstan - 08. prosinec 2007 17:46sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
SN je očividně přesycen číslem 47 a Vyslanec Mvekem. -))
Lt.Shark - 08. prosinec 2007 17:41sipka
ZAMĚŘIT
Lt.Shark
a ja mam ted 447 tady, to uz nemuze byt nahodaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Mvek - 08. prosinec 2007 17:38sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Vyslanec: Já ne, to ?ralůček.
Vyslanec - 08. prosinec 2007 17:31sipka
ZAMĚŘIT
Vyslanec
Mvekůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!!
Mvek - 08. prosinec 2007 17:29sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Lt.Shark: No a teď mám 144447 (jinde).
Lt.Shark - 08. prosinec 2007 17:23sipka
ZAMĚŘIT
Lt.Shark
Mvek:
144444

:o)
Mvek - 08. prosinec 2007 16:51sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
AVip: Tím nám chce? říct, ?e zanikne ten název, nebo ?e u? brzy bude mo?né díky němu zase nevidět?:-)
AVip - 08. prosinec 2007 13:40sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Baron Prá?il:
tuzemský rum

pijte rychle, stmívá se ...?
Baron Prá?il - 08. prosinec 2007 13:31sipka
ZAMĚŘIT
Baron Prá?il
pěkné pozdravení panimámě :o) a jenom doplním pro zajímavost,?e v tomto receptu lze volně zaměnit whisky za bourbon,koňak,případně kubánský nebo karibský rum.alkoholy typu tuzemský rum či vodka bo?kov,výrazně zvy?ují následnou spotřebu aspirinu.:o)
lagga - 08. prosinec 2007 12:59sipka
ZAMĚŘIT
lagga
Baron Prá?il: moje mamka prohlásila, ?e ten kdo stvořil tento recept, se stává jejím vzorem :D :D
Yakuzza - 07. prosinec 2007 15:32sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Zúédnem tóo prokladýo ffóógla z éé zeměéa prrrrrrrrdnemho na boddnos.

:-DDDDD
lagga - 07. prosinec 2007 14:55sipka
ZAMĚŘIT
lagga
Baron Prá?il: :-D :D :D tohle bych chtěla umět !!
Damar - 07. prosinec 2007 14:29sipka
ZAMĚŘIT
Damar
No ja mám e?te stále zá?itok z jednej rímskej re?taurácie, kde nás bolo osem a ča?ník povedal, ?e nám spraví jedlo za 20 Euro na osobu, nápoje sme platili osobitne. V tej chvíli som to pova?oval za nehorázne vyhadzovanie, ale mali sme 5 chodov, pričom pri poslednom som u? nevládal. V?etky tie syry, zelenina, cestoviny, mäso, zemiaky a zo v?etkého aspoň 4 druhy a k tomu to sicílske víno... Dospel som k názoru, ?e Taliani sú stra?ní pô?itkári...
AVip - 07. prosinec 2007 13:45sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Baron Prá?il: My kind of cooking, yeah ... :-)
Lania - 07. prosinec 2007 13:39sipka
ZAMĚŘIT
Lania
Baron Prá?il: pomoooooooc nemô?em sa dorehota? :o))))))
Baron Prá?il - 07. prosinec 2007 13:31sipka
ZAMĚŘIT
Baron Prá?il
KROCAN NA WHISKY Koupíme pětikilového krocana (pro ?est osob) a láhev whisky. K tomu sůl, pepř, olivový olej a prou?ky ?peku. Krocana poklademe ?pekem, zavá?eme, osolíme, opepříme a otřeme olivovým olejem. Předehřejeme troubu na 200 °C. Nalejeme si sklenku whisky a připijeme na úspěch díla. Poté ulo?íme krocana na pekáč a vlo?íme do trouby. Nalejeme si dva bleskové panáky whisky a připijeme opět na úspěch díla. Po dvaceti minutách nastavíme termostat na 250 °C, a? trouba pořádně bručí. Dáme si dal?í tři whisky. Po půl hodině ptáka otočíme a nadále bedlive hlídáme. Občas se chopíme fla?ky ffiskie a nalejem si do řepy. Po dal?í bůlhodince se uopatrně vydáme k lince a krocanou prodočíme. Přidom dáuáme bacha, abyzmese neupálili uo ty pojebaný dvéře vod trouby. Si dal?ích pěét nebo zedm fixki vevnitř sklenice si a pak a tak. Kruvacana pečem dal?í dři hodinkýý (ale je to vcelku fuk) a ka?dých deset minud dem čúrat. Je-li to aáspoň dro?ku mo?ný, dolezem ke sforákua úytáhnem troubu z grozana. Dofřejem si je?dě jedoóo loka a znoúua se pokuzíme tu mrchu dostad uen. Zúédnem tóo prokladýo ffóógla z éé zeměéa prrrrrrrrdnemho na boddnos. Dáúuúáme uéélkýho majzla na uk! louznutí na zama?t?ěnýým liinoúlluélu. Néllsze-li tomu zabránid, szskuszszsimesze zsznoúúa póószszsdááuitna nohýýýáááaúú uonojetostejnějedno !!!!!! Tro?ku se prospíme. Prí?tí den sníme krocana studenýho s majonézou a s aspirínem. Dobrou chu? !

Nejnovější   Novější 304 - 323 / 755Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV ]


Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o