Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   ARCHÍV FÓR

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

ARCHÍV=> Klingoni

Spravuje: Maquis II
Počet příspěvků: 12
Kultura, jídlo, historie, způsoby boje, legendy o Kahlessovi, známý zástupci této rasy, loďe a zbraňe které pou?ívají, klingoni mezi lidmi a naopak.


Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 9 - 12 / 12Starší   Nejstarší

Valeris - 27. listopad 2001 19:27sipka
ZAMĚŘIT
Valeris
Me se neptej :) Ale myslim ze neni.
Dimik - 27. listopad 2001 18:58sipka
ZAMĚŘIT
Dimik
Je opravdu nutne zakladat o kazde ST rase zvlastni klub, kdyz existuje forum o vsech ST rasach obecne, kde se prave nic moc nedeje ?
Valeris - 26. listopad 2001 22:46sipka
ZAMĚŘIT
Valeris
V TOS moc videt nebyly (ve skutecnosti jedinou opravdovou bojovou formaci predvedli Romulane, kdyz obklicili Enterprise ze tri stran). O D7 se obecne rika, ze byly o neco malo slabsi a pomalejsi nez trida Constitution, ale to je tak vsechno co o nich jako technickej antitalent vim :). Myslim si, ze Klingoni s nima meli jednu vyhodu - v tom, ze byly levnejsi a nenarocnejsi na udrzbu nez lode Federace a proto jich mohli vyrobit vic. Pokud jde o vyzbroj, dopredu mirici hlavni disruptory na gondolach motoru myslim davaly docela vyhodu pri celnim utoku (ta sachta na pridi v TOSu jeste podle nekterych zdroju nebyla torpedomet, ale komora deflektoru - to jen tak pro zajimavost).

Pokud jde o radu BoP - se kterou z tech asi deseti ruznych velikosti mame srovnavat? :) Me BoP vzdycky pripadaly manevrovatelnejsi, ale ty velky plochy "kridel" zase asi zbytecne zvetsuji zranitelnou plochu, ne?

Bendi - 26. listopad 2001 22:06sipka
ZAMĚŘIT
Bendi
Nic moc se tu neděje, tak skusím nahodit téma. Co si myslíte o vývojové řadě klingonských kři?níků původně pocházejících z TOS. Zajímaly by mě názory na jejich bojovou hodnotu (hlavně v TOS ale i v DS) a jejich srovnání s vývojovou řadou BoP.

Nejnovější   Novější 9 - 12 / 12Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV ]


Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o