Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

1) Star Trek => Původní Star Trek (TOS & TAS)

Spravuje: Mvek
Počet příspěvků: 7324
Tématem tohoto fóra je vše týkající se seriálů: Odkazy:

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 7297 - 7316 / 7324Starší   Nejstarší

Heiko.D - 15. listopad 2001 16:19sipka
ZAMĚŘIT
Heiko.D
XICHTER: Jsem v soku!
Xichter - 15. listopad 2001 15:54sipka
ZAMĚŘIT
Xichter
Prave jsem shlednul DVD verzi ST3-TSFS a zase jsem malem utrpel infarkt, kdyz jsem videl titulky [Jana Carlisle]. Doopravdy mi pripada, ze titulky vytvari lide, kteri ST nikdy nevideli. Je to proste hnuj prace, kterou tito lide vytvori. Na druhou stranu je pravda, ze jsem se dobre pobavil [po prvotnich zachvatech vzteku]. Jen posudte sami jesli jsem jen ja divny nebo nekdo jiny [Jana Carlisle]: tak napr. znate vstrikovace zaporne hmoty [antihmota], kryty [shields], impulzivni rychlost, strojirna [strojovna], zhmotnovaci paprsek, prenosova mistnost... a dalsi, ktere jsem uz radsi zapomnel. Muj sen je divat se na ST a nesmat se[nezurit] kretenskym titulkum. Zavidim lidem, kteri se mohou spolehnou plne na svoji anglictinu a tim padem si film doopravdy vychutnat.
Heiko.D - 14. listopad 2001 19:36sipka
ZAMĚŘIT
Heiko.D
PET: Tak co kdybychom zatlacili na to, aby se prosinec, leden a mozna i ten unor vynechal??? :-))) Ale ne, to bych nevidel muj milovany Workforce (Leilo, mlc!!!!) :-)
P_E_T - 14. listopad 2001 19:33sipka
ZAMĚŘIT
P_E_T
Ja se taky tesim na Vitezny Unor :) Nebo brezen?
Heiko.D - 14. listopad 2001 13:29sipka
ZAMĚŘIT
Heiko.D
MANEK: No jo, ale mne jsou ty nemecke hlasy tak nesympaticke... ;-) Tesim se na cesky dabing...
Manek - 14. listopad 2001 00:23sipka
ZAMĚŘIT
Manek
Heiko: A nikdo se ti vůbec nediví:))
Heiko.D - 13. listopad 2001 23:53sipka
ZAMĚŘIT
Heiko.D
VALERIS: Jinak ti vazne moc dekuji - kdyz jsem se tehdy v noci dival na Doomsday Machine a The Apple, tak me to tak chytlo, ze ted kazdy den cucim min. na tri dily... Nejak se ted nemohu dockat unora... :-)))
Trekkie - 13. listopad 2001 19:27sipka
ZAMĚŘIT
Trekkie
nojo...no...to je on...
Heiko.D - 13. listopad 2001 19:26sipka
ZAMĚŘIT
Heiko.D
TREKKIE: Na DVED jsem to videl taky... Tlemi se sve podprumernosti... :-)
Trekkie - 13. listopad 2001 19:24sipka
ZAMĚŘIT
Trekkie
Heiko:to ví?...a je?tě u toho mám nákej rozhovor s nim...a jak se tomu on i ten moderátor děsně tlemí :o))
Heiko.D - 13. listopad 2001 19:17sipka
ZAMĚŘIT
Heiko.D
TREKKIE: No aspon nekdo... :-)
Trekkie - 13. listopad 2001 19:11sipka
ZAMĚŘIT
Trekkie
Heiko:rapující Will...mám to v poči...a furt si to pou?tim...sem z toho úplně mimo :o)))))
Heiko.D - 13. listopad 2001 11:55sipka
ZAMĚŘIT
Heiko.D
VALERIS: No, kazdy asi vidi pod pojmem legrace neco jineho... Ja jsem na to koukal na DVD nekdy v srpnu a do konce leta jsem snad uz na nic jineho nemyslel... Vis, ono se mi zdalo, jako by Shatner spis potreboval penize... :-) Neberu mu, ze tam hral sam sebe, ale kdyz v tom filmu jeste ukazoval, jaky je to alkoholik apod., mam dojem, ze tohle snad ani zapotrebi nemel... Ale co muzeme cekat od cloveka, ktery uz od 60. let nosi tupe... ;-) No, zdalo se mi, ze cely ten pribeh by doslova o nicem a to, ze na konci filmu zacal Shatner jeste rapovat, me privedlo do transu... JA TOMU PROSTE NEVERIL!!!
Valeris - 12. listopad 2001 21:05sipka
ZAMĚŘIT
Valeris
Heiko.D: ja si myslim, ze Free Enterprise byla spis legrace nez co jinyho...
Jinak, kdyby ses rozhodl psat pro ST.CZ, nic ti v tom nebrani. Proc bys nemohl vzit hotove podklady a napsat na zaklade nich novy clanek - treba i rozsahlejsi, rozsireny o casti a obrazky, ktere by se do IS nevesly? Na netu je krasny to, ze si to bude moct precist opravdu kazdej...:) A co se tyce rozhorovu - tys je delal, takze ty rozhodujes o vyuziti, ne? :)
Heiko.D - 12. listopad 2001 16:05sipka
ZAMĚŘIT
Heiko.D
DIMIK: No konecne zase nejaky dobry cin od Shatnera... Kdyz jsem videl FREE ENTERPRISE, kde hral sam sebe, rikal jsem si, jak moc muze clovek klesnout... To zaverecne rapovani bylo na me moc...
Dimik - 12. listopad 2001 16:01sipka
ZAMĚŘIT
Dimik
Shatner se nechal slyset, ze zapracuje na prislusnych mistech, aby dostal sanci udelat si ST5 Director's Cut pro DVD, jako je to ted s ST:TMP. Dobry, ne ?
Heiko.D - 12. listopad 2001 16:00sipka
ZAMĚŘIT
Heiko.D
DIMIK: No ja doufam, ze zadny... Treba takovy rozhovor se Sylvou by asi i na netu mel byt, vid???
Dimik - 12. listopad 2001 15:34sipka
ZAMĚŘIT
Dimik
Heiko: Jaky je problem davat sve clanky do IS i na ST.CZ ?
Heiko.D - 12. listopad 2001 10:20sipka
ZAMĚŘIT
Heiko.D
VALERIS: Jinak jsem tedy koukl na Doomsday Machine. No na to, jak ty triky jsou z dnesniho pohledu trapne, tak ten zaber na Enterprise vedle Pojidace planet, byl jeste trapnejsi... Hrozne moc jsem se u toho zasmal!!! Rovnou jsem mrknul na cely ten dil a triskal jsem se znovu a znovu... Ta bitka mezi Deckerem a clenem bezpecnosti je tak... uboha... Hrozne legracni je poustet si to zrychlene :-))) Pak se mi take hrozne moc libi, ze kdyz se neco zacina dit (Kirk vyhlasi poplach, na lod je zautoceno), na mustku se to najednou zacina hemzit tisici :-) statisty... Ale stejne je to super... U te prilezitosti jsem si pustil jeste The Apple (diky tobe jsem si vcera udelal TOSkovou noc...). Nevim, jak tobe, ale tohle je jeden z mych nejoblibenejsich... Take spousta chvilek pro zasmani, ale to uz k tomu patri...
Heiko.D - 11. listopad 2001 23:40sipka
ZAMĚŘIT
Heiko.D
VALERIS: Jenze ja mam stejne porad nejake ty zavazky k IS... Bylo by tezke se rozhodovat, jestli tohle pujde sem nebo tam... Ale myslim, ze neni vsem dnum konec... Napriklad ted jsem byl na Nexus Conu a budu mit o tom dost dlouhou reportaz. Bude samozrejme v IS, ale uvazuje, ze by nebylo spatne ji hodit i na net - prece jen by nejednoho fanouska mohla zajimat. Uvidime.
Jinak mam pro tebe takovy milouckou zpravicku - Nevim, jak jsi na tom s nemeckymi dabery TOSky... Ale asi nic zhaveho, vid? Krom toho, ze nemecky Spock uz umrel, tak na vecne casy odesel i daber Scottyho. Kdyz uz lezel v nemocnici a smiroval se se svym osudem, najednou se vedle jeho luzka objevil James Doohan a stravil s nim posledni dny jeho zivota. No rekni, neni to naadherne???

Nejnovější   Novější 7297 - 7316 / 7324Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o