Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

2) Ostatní filmy a seriály => Seriály: sci-fi & fantasy

Spravuje: Telemachus Rhade
Počet příspěvků: 4928

Památné citáty
"Copak budu dělat o volném víkendu. Už vím, podívám se znova na Torchwood." - Nikdo, nikdy
"Třetí řada Andromedy je má nejoblíbenější." - Nikdo, nikdy

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 2267 - 2286 / 4928Starší   Nejstarší

Yakuzza - 10. prosinec 2013 11:09sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mirak: Já to hlavně zas až tak nežeru. Navíc mám pocit, že tihle lidi (alespoň většina) jsou schopni bavit jenom o těch protagonistech a drbech o nich. Skoro mám i pocit, že když vezmu náhodného starwarsáka, má opravdu rád to universum, když vezmu náhodného doctoristu, bude mi vykládat o tom, jak je Tennant awesome/kokot nebo jak je Rose Tyler awesome/piča. Universum jako takové je moc nebere. Ale je to jenom pocit, jak se o tom bavím s lidmi, které potkávám.

(Ale teďka jsem si výborně pokecal s kamarádkou o Angels a jak vlastně fungují, to se mi s žádným člověkem z conu asi nepodařilo :))
Mirak - 10. prosinec 2013 10:55sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Neumím posoudit, ale kamarád si to dost pochvaloval a přijde mi relativně normální :-)
Yakuzza - 10. prosinec 2013 10:52sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mirak: Nene, nebyl jsem v Brně, myslím. Ale i kdybych byl, tak bych tam nejspíš nešel, tolik doctoristů pohromadě bych asi nedal :)
Mirak - 10. prosinec 2013 10:51sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Yakuzza:
alespoň teda na Lapiduchu tak 80% doctoristů soudí jednotlivé epizody podle jejich více či méně perverzních (TW included) shippovacích preferencí, tzn. když v epizodě není pořádná interakce např. Tennant/Piperová, hned je to smeteno ze stolu. Nebo když má Tennant nedejbože nedokonale udělaný účes, rating je hned -273.15/5

V tomhle je utrpení číst klub o Aktech X na lapiduchu. Je jedno, že je epizoda úplně totální sračka, pokud se v ní o sebe Mulder a Scullyová aspoň trochu otřou. Shippeři jsou zlo, které je potřeba vymýtit.
Mirak - 10. prosinec 2013 10:49sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Yakuzza: Tak mě napadlo, byl jsi před 14 dny na srazu toho Dr Who conu ve Slovanu? Já měl sraz s jedním kámošem z Prahy, co tam byl, ale šli jsme vedle do hospody, kde točili Chotěboř...
Yakuzza - 10. prosinec 2013 10:31sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Dívám se, že tady neproběhlo nic o Day of the Doctor (speciál k 50th anniversary). Na FB jsem zaznamenal vlnu negativních reakcí, tak jsem si to pustil až včera, ale nepřišlo mi to vůbec špatné.

Četl jsem si názory na Lapiduchu a napadla mě jedna věc - alespoň teda na Lapiduchu tak 80% doctoristů soudí jednotlivé epizody podle jejich více či méně perverzních (TW included) shippovacích preferencí, tzn. když v epizodě není pořádná interakce např. Tennant/Piperová, hned je to smeteno ze stolu. Nebo když má Tennant nedejbože nedokonale udělaný účes, rating je hned -273.15/5.

Ale zpátky k Day of the Doctor.

- Interakce jednotlivých Doktorů (Tennant/Smith/Hurt, ale i jen Tennant/Smith) podle mě napsané i zahrané parádně, asi taky dost na úkor logiky příběhu. Každopádně... asi tak. Navíc když už do jedné epizody dali Tennanta i Smithe, nedalo se čekat nic jiného.
- Rose mi tam přišla dost zbytečná, ač její image vypadala zajímavě. Claru jsem rád nikdy neměl, takže jsem ji tak nějak přetrpěl.
- Zápletka s Time War, Gallifrey apod... celé se to pohlo, to ano, ale mohli si to nechat na jindy, sem by stačilo nějaké lehčí téma. Navíc tam z mého pohledu dost pokulhávala logika. Rozhodně se nad tím příběhem minimálně v téhle epizodě nevyplatí přemýšlet.
- Královna Alžběta byla hrozně škaredá + celý příběh s shapeshiftery byl jakýsi... no prostě, taky radši nezapínat mozek.
- Díky Johnu Hurtovi je touto epizodou počínaje definitivní a podle mě logicky nevyřešitelný bordel v počtu inkarnací.
- Zamrzely archive footage se starými Doktory včetně Ecclestona. Já vám nevím, zrovna sem bych aplikoval 'buď pořádně nebo vůbec'. Aspon u toho Ecclestona.
Lt.Shark - 22. listopad 2013 23:40sipka
ZAMĚŘIT
Lt.Shark
pěkný... :-)
Yakuzza - 22. listopad 2013 13:30sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
TelemachusRhade: To už jsem před časem viděl, hodně sympatické :)
Telemachus Rhade - 22. listopad 2013 11:16sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Doctor Who - Entire Cast & Crew 500 Miles Special

A to jsem si myslel, že jsem viděl všechno :)
Telemachus Rhade - 04. listopad 2013 08:37sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Tak díky epizodě 6x05 se můžeme o Castleovi bavit i zde :)
Mirak - 31. říjen 2013 20:27sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Ale myslím, že to bude fajn, Netflix se v podstatě vyprofiloval jako další kabelovka. Viděl jsem od něho v podstatě jenom 4. řadu Arrested Development a bylo to vydařené.
Telemachus Rhade - 31. říjen 2013 19:57sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Tady spíš sázím na Wachowské..
Mirak - 31. říjen 2013 19:34sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Jsem zvědavý, jestli už Straczynski vyplodí seriál, který je skutečně kvalitní ve všech aspektech.
Telemachus Rhade - 31. říjen 2013 18:11sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
‘Sense8′ — Netflix Sci-Fi Series: Top 10 Facts You Need to Know

Index natěšenosti: 10/10 !
Pozemstan - 01. říjen 2013 01:08sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Tak jsem na ČT2 několikrát zhlédl část Doctora Who (Pána času), bohužel vždy jen v pondělí, i když to vysílají denně, ale ten styl je opravdu svérázný, na pomezí ztřeštěnosti a vážné sci-fi. Z toho mála, co jsem viděl, bych ale řekl, že je tvůrce kanibal, protože se v každém díle hovoří o sežrání lidí, byť v různých podobách - mimozemšťankou v lidské kůži, vlkodlakem nebo jakýmsi televizním energetickým monstrem... -) Viktoriánský příběh s Torchwoodem minulý týden byl docela zajímavý. (Zdánlivý) sluha: "Sire XY, vaše žena bude sežrána..." -)
Telemachus Rhade - 26. srpen 2013 09:25sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Německý název Earth: Final Conflict..

"Mission Erde: Sie sind unter uns" :-)
Yakuzza - 24. srpen 2013 15:06sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Já jsem to asi nesledoval moc pozorně. Navíc jsem myslím pár dílů přehodil, jak jsem to sledoval nepravidelně a číslovaní bylo nějaké zmatené. Anyway, dávám teď rewatch a jsem už na začátku páté sezóny, tak tu sedmičku sjedu podruhé a uvidím.
Telemachus Rhade - 22. srpen 2013 16:52sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Tak jsem viděl poslední díl 7. řady Doctora a musím se optat tradiční hláškou desátého: WHAT??

Jinak mi to teda přišlo po dvou nanicovatých řadách konečně doktorovské + teda jsem velmi rád za příchod Clary a odchod maželů Pondových. jediné, co mi na Claře vadí jsou ty její debilní nevlastní sourozenci.
Yakuzza - 16. srpen 2013 10:17sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Viděl a moc mě to nechytlo. Semtam se mi něco líbilo, ale přiznám se, že u většiny epizod bych si už asi nevybavil, o čem byly. Plus mě teda sere ta nová companionka.
Telemachus Rhade - 15. srpen 2013 15:58sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Viděl tu někdo 7. řadu Doctora? Aktuálně jsem u 7x07 a zírám jak vyvalený. To se konečně může měřit s Tennantovo érou..

Ben Browder, David Warner, Richard E. Grant, Tobias Menzies... Výborný casting!

Nejnovější   Novější 2267 - 2286 / 4928Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o