Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

2) Ostatní filmy a seriály => Seriály: sci-fi & fantasy

Spravuje: Telemachus Rhade
Počet příspěvků: 4928

Památné citáty
"Copak budu dělat o volném víkendu. Už vím, podívám se znova na Torchwood." - Nikdo, nikdy
"Třetí řada Andromedy je má nejoblíbenější." - Nikdo, nikdy

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 1582 - 1601 / 4928Starší   Nejstarší

Mirak - 24. leden 2016 13:17sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Telemachus Rhade: Ajo, v Harper 2.0
Telemachus Rhade - 24. leden 2016 10:56sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Mirak: Sběratelé jsou všichni knihovníci Společenství, čili jím defacto byl i Bláznivý Perseiďan a další. Určitě tam byl někde nějaký jako vedlejší epizodní postava.
Mirak - 24. leden 2016 10:40sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
4x01 Answers Given to Questions Never Asked
- Ty vole to bylo tak strašně zmatený. Jako velice rozporuplná epizoda, chvílema tam byly skoro záblesky do 3x01, některý situace ale zase byly dost dobrý.
- Je dobře, že hned navázali na konec 3x22. Mám teda dost problém s tím, že jak se v 3x02 chovali, že Commonwealth už je hrozně established, tak v 3x22 ho rozmrdali během jedné epizody. Celkově dostává Commonwealth story-arc občas dost na frak. Ale opětovná snaha o jeho další obnovu s návratem na Tarazed možná bude seriálu sedět přeci jen víc. Nemají to po 4x01 rozehrané vůbec špatně.
- Počáteční rozčarovanost posádky a touha hodit flintu do žita asi dávala smysl, je dobré když občas připomenou jejich velice nehighguardovské začátky, nejsou to přece Makisté :)
- Ok, líbí se mi, že jednotlivé flotily proti sobě poštval Spirit of the Abyss (nebo jeho agent), ale proč zas proboha všichni věří, že to udělal Hunt? Jaký by k tomu měl důvod? Triumvirka dobře vypatlaná.
- Paroo byl hrozná postava, chápu, že ho mučil a nějakým způsobem ke zradě přesvědčil Spirit of the Abyss (btw. ve trojce ho prakticky komplet zazdili), ale bylo utrpení tu postavu sledovat. Jeho létání a vizáž zlého černokněžníka, škoda mluvit. Navíc zaznělo, že je to nějaký Collector a Hunt poznamená, že už jednoho z nich potkali. Buďto mám výpadek nebo nevím, ale může mě někdo nakopnout, v jaké epizodě k tomu došlo (pokud vůbec)?
- Jeden z lepších momentů byl, když se vraceli na místo bitvy a našli i nějaké přeživší lodě High Guard, přišlo mi v minulém dílu nereálný, že by všechny byly zničený. Zajímalo by mě, jak do toho zapadá Tyrův opuštěný slipfighter, když jsme jasně viděli, že slipstreamem odlítá pryč. Možná se taky vrátil zpátky, ale netuším proč.
- Nové hudební motivy do Andromedy vůbec nezapadají.
- Prohození Woolveta a Bertramové v titulcích je celkem weird move.

3/5

4x02 Pieces of Eight
- Tak nějak jsem doufal, že by mohli hned navázat tam, kde skončili. To se teda spíš nestalo.
- Jako ano, byla tam triumvirka z předchozí epizody, řešila se oprava flotily Commonwealthu a objevil se tam Spirit of the Abyss.
- Jinak to ale byl klasický stand-alone díl a to ne příliš dobrý. Opět mi to přípominalo kombinaci některých epizod, "věštkyně" a její proroctví mi nepřišli moc zajímaví a to samé platí o Citizen Eight

2/5
Mirak - 23. leden 2016 23:17sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
3x22 Shadows Cast By a Final Salute
- Doposud asi nejlepší season finale (pravda, předchozí dvě až tak dobré nebyly). Tyrova zrada samozřejmě očekávaná a ono už i bylo na čase. Měl jsem obavy, ale čistě s Tyrovou zradou se poprali víc než dobře.
- Tyrův story-arc, jehož semínka jsou defakto zaseta už v 1x05 a 1x13 je asi to nejlepší, co zatím v Andromedě bylo. Na rozdíl od zbytku toho, co Andromeda nabídla, to zůstává překvapivě konzistentní po celé 3 sezóny. Málokdy jsem měl pocit, že by tam něco nesedělo nebo že by to nepůsobilo v rámci možností uvěřitelně. Možná to chtělo ještě malinko vyšperkovat v některých dlohých úsecích, kdy Tyrova zápletka stagnuje (např. rozdělit Tyrovy segmenty z 3x16-3x21 do celé sezóny), ale nestěžuju si. Už jsem se i trochu lekl, že si to Tyr nějak rozmyslí a nakonec na Andromedě zůstane, což se naštěstí nestalo.
- Bylo fajn, jak tam velice nenásilným způsobem vpašovali finální (možná tvůrci sami nevěděli, co bude s Tyrem v dalších sezónách?) rozhovor s každým členem posádky (dokonce i návrat Trancina magického bonsaje z 3x12). Na poměry Andromedy to bylo příjemně sentimentální, na můj vkus tak akorát. Dokonce to bylo i téměř prosto nějakých klišé. Varianta hořkosladké zrady byla podle mě dobrá volba, protože až moc často ukazovali, že mu na jednotlivých členech Andromedy záleží, tudíž čistá dýka do zad by asi působila až moc nevěrohodně nebo by si s tím aspoň museli hodně vyhrát.
- Beka a její sobecké lpění na Maru i v momentě, kdy jde celej vesmír do prdele je celkem dementní. Ano, chápu, že tam vyrůstala bla bla bla, ale je to otravný. Nietzscheáni plení Xinti, ale ne pojďme radši zachraňovat Maru.
- Takže Andromediny systémy monitorovaly jak se Tyr hrabe v slipstreamovém jádru? Proč na to neupozornila posádku?
- Domovská planeta Kodiaků obíhá Enga's Redoubt - domovskou planetu Drago-Kazov? Wot!? To tam někdy zaznělo?
- Takže všechny smečky přidružené ke Commonwealthu ho zradili. Co na to Sabra-Jaguar? Bolivar? Elsbett? Nic?
- Nepřijde mi pravděpodobné, že by se Kalderani, Ogami, Nightsideři a Bokor (zombíci z 2x15, kdo by se s nimi spojoval!?) takovým způsobem dohodli na spolupráci mezi sebou a pak k tomu ještě s Drago-Kazov. Tady to celkem chtělo nějaké podhoubí. Je prostě neuvěřitelný, že by to rozvědka Commonwealthu aspoň částečně neodhalila. Možná ale Andromedě křivdím a třeba to ještě ve 4. řadě dovysvětlí.
- Největším problémem téhle epizody je pro mě zničení flotily Commonwealthu (Respektive ten způsob. A ještě tam zkoušeli tvrdit, že celá flotila je zničená, jakože "celého" Commonwealthu). Co to bylo? Jak mohlo v každém záběru pár stíhačů rozmrdat celou loď? Proč na Andromedu skoro nikdo neútočil? Bylo to strašně divný a v těch vesmírných bitvách v Andromedě se po pravdě málokdy orientuju, přijde mi, že všichni vypadaj tak nějak podobně.
- Co mě teda ještě štve je, že se fakt absolutně vysrali na události z 3x18. Nejen, že GPSku vůbec neřešili v souvislosti s Tyrovou zradou, oni ji neřešili ani v rámci Andromedy. Ve finále měla aspoň věta zaznít (nebo to mohlo být využito na konci, kdy Tyr unikal ve slipfighteru).

4,5/5

Season 3
Už nějak nemám chuť se v tom dál patlat, takže se jen omezím na to, že tohle byl v rámci sci-fi seriálů dost možná největší kvalitativní propad, jaký jsem kdy viděl. Se sentimentem TR, že od 3x08 se to zlepší nemůžu souhlasit. Tedy ano, z totálního dna to přejde do průměru až podprůměru (krom výtečné 3x10), ale takhle si já zlepšení nepředstavuju. Trochu rozumně zvedat se to IMHO začne až od 3x15 (teda pokud budu předstírat, že 3x17 neexistuje).
Telemachus Rhade - 23. leden 2016 12:33sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Moffatova éra končí...

Doctor Who showrunner Steven Moffat quits to be replaced by Broadchurch creator Chris Chibnall
Mirak - 23. leden 2016 00:24sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
3x21 Day of Judgement, Day of Wrath
- Vydařený sequel jak k 1x20, tak k 2x21. Podobně jako v 2x11 si i tady obě zápletky myslím zasloužily plnohodnotnou epizodu. Celkem mě překvapuje, že na to, že je cílem 3. řady produkovat co nejvíce stand-alone epizod, je tu na rozdíl od předchozích řad hned několik přímých sequelů k epizodám z předešlých sezón (3x04, 3x10, 3x15 a tahle).
- Hunt u Tyra v kajutě, pořád se ještě nebudou bavit o tom, že si Tyr okopíroval slipstreamovou GPSku? Ok. Tyrova zápletka dobrá, ale strašně krátká. Jsem sice rád, že se to odehrává i na pozadí ostatních epizod, ale aspoň jedna celá epizoda tomu být věnována mohla. Tah s výměnou DNA svého syna jsem nečekal, ale líbí se mi.
- Hned tři SG guest stars, což bylo fajn. Ale už asi potřetí se stalo, že název epizody nebo vypsaný guest star v titulcích vyspoiluje, o co zhruba půjde. Hned jak jsem tam viděl Shankse, tak bylo prostě jasný, kdo za vším stojí. Stupid, zrovna tady byla škoda odhalení pěkného zvratu (byť byl odhalen brzy).
- Vypuštění nové HG lodě se opět neobešlo bez průseru, radši už je nestavějte.
- Opět časový nesoulad. Gabriel tvrdí, že byl v Rommie uzamčen 3 roky, ale vychází to spíš přesně na 2 roky. Seriously, proč jsou pro ně kupecký počty tak těžký?
- Konečně zazní úvaha na téma rozdílu mezi avatarem a lodní AI.
- Musím ještě poznamenat, že kromě těch 2 epizod (3x10 a 3x12), které jsou aspoň z části z pohledu Trance, mají dost očividný problém pro ni psát. Je sice skoro ve všech epizodách, ale ve valné většina má jen pár naprosto nepodstatných scén, kdy stojí na můstku nebo předá Huntovi flexi.

4/5
Mirak - 22. leden 2016 21:15sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
3x20 Twilight of the Idols
- Constantine Stark aneb jeden Terazed nestačí. Ze šílených "remnants of the Commonwealth" námětů je tenhle asi nejšílenější. Hunt na začátku v podstatě není ani překvapený (a já už asi taky ne), ale přenášení vědomí 350 let staré admirálky Commonwealthu je úctyhodná debilita věrná kvalitám 3. sezóny. Po počátečním šoku z nápadu vytaženého z prdele se na to dívá dobře, určitě to v trojce patří k tomu lepšímu, což je strašidelný.
- Vysvětlení, proč o ní "celý vesmír" slyší až teď, je to, že celou dobu tahala za nitky jako šedá eminence. Dokonce Huntovi ze stínu pomáhala s Commonwealthem a je v něm strašně vlivná. Ok a co takhle nějaké příklady, co všechno dokázala udělat, aby tomu mohl divák aspoň zkusit uvěřit.
- Stark tvrdí, že už 4x umřela, není to strašně málo? Vůbec to nevychází, leda by její vědomí přenášeli do batolat.
- Proč tu nezazní, že Michael Ironside vlastně hraje tetu Huntovy ex-manželky? Too awkward? Ale tak ne, že bych to po to všem nečekal. Tvůrci si prostě řeknou, že to, že jsou v příbuzenském vztahu se nám nehodí do krámu, takže to prostě ani nezmíníme.
- Že jsou Genetičtí rytíři rogue frakce Templářů asi ok nápad, dávám k dobru to, že aspoň nějaké vazby doposavadní universum tam jsou.
- Celkem se mi zamlouval ten konec, byl jsem bytostně přesvědčený, že ho Hunt zabije v "sebeobraně" tak jako vždycky všechny.
- Jinak se ale nedokážu zbavit dojmu, že silně zrevidovaný scénář mohl zajistit mnohem lepší epizodu.
- Missing: Trance.

3/5
Mirak - 22. leden 2016 20:06sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Telemachus Rhade: Ale nejhorší na té epizodě je prostě komplít ignór poslední scény z předchozí epizody, je to obdobný vztyčený prostředníček jako 3x01 nebo 3x11.
Mirak - 22. leden 2016 20:04sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Telemachus Rhade: Zápletka silně připomínala 1x07, jenže tam, kde 1x07 pokračuje story-arc s Restory a rozvíjí charaktery (Rev Bem a Beka), tak v 3x19 máme one-off planetární systém, o kterém garantuju, že už neuslyšíme a stejně tak i postavy, které už zřejmě neuvidíme (ne, já nepotřebuju, aby každá epizoda měla vážné implikace pro ústřední děj a vývoj postav, ale u S3 je to společné téměř všem epizodám).

A že je to cokoliv jiného, než všechno ostatní u 3. řady právěže nesouhlasím. Naopak ji považuju za obludný slepenec veškerého generického sci-fi materiálu, který mě napadá. Skoro u všech epizod se vkrádá pocit, že už jsem to někde viděl a nejčastěji jsem to už viděl dokonce právě v Andromedě.

Jinak Hunt v S1 a S2 ok, ale tak jako všechny postavy prošel zřejmě v 3x01 lobotomií, tudíž každá z postav prožívá momenty, kdy působí jako karikatury sebe sama a u Hunta je to nejpatrnější.
Telemachus Rhade - 22. leden 2016 17:28sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Mirak:
The Illusion of Majesty

A to se mi líbilo hodně. Naopak mi přišlo, že to dobré z S1 je zde zpět a vesmír je jaksi zajímavější než obvykle. Že je to Sorbův seriál mi taky nevadí - možná i naopak, je to zase jiné, než cokoli ostatního, což pokládám za část kouzla seriálu.
Mirak - 21. leden 2016 23:31sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
3x19 The Illusion of Majesty
- Takže žádné rozřešení semi-cliffhangeru z minulé epizody? Nic, nada, ničevo? Budeme dělat, že to vůbec neproběhlo a zachraňovat nějakou princeznu? This is so Andromeda.
- Proti odlehčené epizodě s meziplanetární podvodnicí nějak nic nemám, ale ono to krom dvou, možná tří situací nebylo nijak extra zábavný. Navíc je to variace na spoustu věcí, které už jsme viděli, je to tak nějak pořád dokola. Hunt se zase mlátí někde v kleci atd.
- Další pornoepizoda pro Hunta? Už jsem na to přišel, ten seriál se netočí pro diváky, točí se pro Sorba.

2/5
Mirak - 21. leden 2016 22:15sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
3x18 Deep Midnight's Voice
- Docela pěkný nápad byl zbytečně pohřben tunou vatových a klišovitých scén. A to zhruba takhle: Hunt, Beka, Tyr a Gaiton (guest star) se vydají na planetu hledat mocné zařízení. Rozdělí se na dvojice Hunt/Beka a Tyr/Gaiton. Zatímco Tyr s Gaiton zařízení skutečně hledají, tak je jim naprosto nepochopitelně věnováno asi 3x méně času, než duu Hunt & Beka a jejich sexuální turistice.
- Nápad s ultimátní slipstreamovou GPSkou je pro Andromedu tak trochu příznačný. Je to sice na jednu stranu zajímavé, ale na stranu druhou mám u těchto epizod vždycky trošku problém "žrát" to, že o tom divák i Hunt a spol. slyší úplně poprvé. Ano, je to okecané, ale...
- Úplně nerozumím tomu, jak si ti kolonisté neuvědomují, že pochází ze Země atd. Vždyť je tu řečeno, že tu kolonii založili Perseiďané. Co to znamená? To Perseiďané rozváželi lidi po celém vesmíru? Proč?
- Pátalie Hunta a Beky na zaostalé planetě jinak neskutečně trapný. Zhruba po 10 minutách na planetě se oba začnou olizovat s prvními domorodci, na které natrefí. Andromeda je už od začátku cheesy, ale to, co předvádí v tomhle ohledu třetí řada je nesrovnatelná demence.
- Tyrův pokračující story-arc oproti tomu velmi zajímavý, poupátko už se rozvíjí. Christopher Heyerdahl je super herec (aktuálně skvělá role v Hell on Wheels) a i tady ztvárnil jednu ze zajímavějších postav. Pěkné dialogy (i monology). Je to snad i poprvé, kdy je v Andromedě vyloženě epizodu po epizodě navazující miniarc, tady dokonce s otevřeným koncem. Jsem i zvědavej, co budou s GPSkou dělat.
- Nietzscheáni zaútočí na planetu a Hunt argumentuje, že to není jeho chyba, protože jdou přece po tom navigačním zařízení, ale Hunte, ty vole, vždyť jsi je tam přece dovedl, bez Andromedy by to vůbec nenašli!
- Postava, která se olizuje s Bekou se jmenuje dr. Semel :)

2,5/5
Telemachus Rhade - 20. leden 2016 18:20sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Doctor Who S3 - Až na výjimky hořké zklamání.

The Runaway Bride - Donna je možná zajímavá postava, ale stejným dílem je prostě protivná a nechci ji tam.
- Že Země vznikla nabalením se kamení na pavoučí loď vnímám tak nějak jako špatný kreativní den.
- Zajímavost: Donnina dědečka hraje jiný, naprosto nevýrazný herec.
- Overall 2/5
Smith and Jones - Jo, Martha je podle mého gusta. Snad jen by mohla mít méně srdceryvných výlevů - hraní není její nejsilnější stránka ;) btw, Trish, sestra Marthy, je nyní oscarová držitelka za vynikající Belle. - 4/5
The Shakespeare Code - Nepamatoval jsem si zhola nic, což je zajímavé, vzhledem k tomu, jak dobrý díl to je. Zaujala mě Elizabeth I, která bez vysvětlení chtěla Doktora uvěznit, čímž mi dal ten speciál se třemi Doktory lehce větší smysl. - 4/5
Gridlock - Zajímavý námět a Face of Boe, jinak děs. - 1/5
Daleks in Manhattan - Ne, Manhattan opravdu nejde udělat tak, že se kolem cardffského parku nasází digimrakodrapy. Navíc to nedávalo smysl. Ale potěšil Andrew Garfield - pozdější Spider-Man. - 1/5
Evolution of Daleks - Kravina. 0/5
The Lazarus Experiment - Děj ušel, ale děsně mě srala Marthy zabedněná matka. - 3/5
42 - Hle, S3 měla vesmírnou epizodu. A byla tak silná, že jsem už zas nevím o čem byla. Jo, jasně o těžení živého slunce. Hmm, tak jo. - 2/5
Human Nature - Konečně něco originálního, co mělo nápad, švih a nepopiratelnou kvalitu. Herecky opět zajímavě obsazeno - hlavně ten klučík z Love Actually. - 4/5
The Family of Blood - Tennantův herecký koncert a jednoznačně nejlepší epizoda řady. Takhle ano! - 5/5
Blink - A teď rovnou Carrey Mulligan. Casting je v témhle řadě prvotřídní; skoro stejně jako Carrey s dlouhými vlasy. Celý nápad s Plačícími anděly mi skvěle sednul. Tomuhle se vytknout nic nedá. - 5/5
Utopia - Derek Jacobi! a John Barrowman (konečně). Opět super. - 4/5
The Sound of Drums - Kravina. Nebetyčná, dehonestující a nudná kravina. Kolikátý zkorumpovaný premiér, že to je? A ani není poslední :-( - 0/5
Last of the Time Lord - Za odhalení, že Face of Boe je *Jack*, dávám bod, protože to skvěle zapadlo do sebe, ale jinak to bylo stejné utrpení jako minule. - 1/5

a ještě z S4:
Time Crash - Zjevení se pátého doktora bylo milé, ale to je asi tak všechno. - 3/5
The Voyage of the Damned - Kylie je moje nejoblíbenější společnice. Škoda, že by bylo příliš drahé ji tam držet déle. Také je toto můj nejoblíbenější vánoční speciál. Dokázal asi nejlépe podržet vánoční atmosféru a zároveň měl silný nosný příběh. Jediný problém mám s tím, že je příliš krátký - nůžky nemusely být tak ostré. Jo a už je tu Wilfred. - 5/5
Damar - 20. leden 2016 09:50sipka
ZAMĚŘIT
Damar
Pridal som The 100. Po prvých dvoch sezónach to vôbec nie je také zlé, ako sa zdalo na začiatku.
Damar - 19. leden 2016 15:21sipka
ZAMĚŘIT
Damar
Do seriálov som pridal Spadla z oblakov.
Telemachus Rhade - 19. leden 2016 07:45sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Mirak:
uběhlo rok a půl. Zvláštní, já už bych počítal téměř dva a půl

Jo, dva a půl. Chybka.
Mirak - 18. leden 2016 22:40sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
3x17 Vault of the Heavens
- Gordone Michaele Woolvette, věnuj se pls hraní, který ti docela jde a vyser se na psaní scénářů, protože tohle bylo strašný.
- Svítící bitches toužící pářit se s Huntem je zřejmě Sorbův vlhkej sen. Bizarní sexuální scénu s Huntem a svítící koulí energie bohužel asi nikdy nezapomenu.
- Harper a Trance dělají pičoviny čímž rozjebou Andromedu. Já nevím, je tohle fakt zápletku pro 3. sezónu? Musí z těch postav za každou cenu dělat nezodpovědný debily?
- Jediný, co za něco stálo byl závěr se vzácným záchvěvem kontinuity, kde se zřejmě odhalilo, kdo poslal Tyrovi ty semínka a částečně i proč. To, jak dá na konci jedno vyklíčené Trance je možná zajímavá symbolika. Uvidíme.
- Od krádeže ostatků Draga Museveniho dle téhle epizody uběhlo rok a půl. Zvláštní, já už bych počítal téměř dva a půl roku (nedává to smysl ani vůči tomu, jak rychle dal Hunt dohromady Commonwealth).

1/5
Mirak - 18. leden 2016 19:21sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
3x16 Point of the Spear
- Ale jo, tahle epizoda docela příjemně překvapila, protože z počátku to vypadalo na další generickou třeťosezónní břečku. Jako jedna z mála epizod téhle řady opouští takovéto přehnaně zjednodušené vyprávění a rozehrává děj hned v několika vrstvách.
- To, co vypadalo jako další nudná šarvátka mezi Andromedou a random nepřítelem se vyvinulo v epičtější střet. Konečně byla poprvé od druhé sezóny nějak rozumně využita flotila High Guard a nebylo to tak, že Andromeda v klídečku všechno zmákne.
- Pyriané byli ve 2x04 zajímavý nehumanoidní druh. Tady už jsem se lekl, že se rozhodli, že je musí zastupovat lidský ksicht, takže jim změnili vzhled a stupidně to okecali. Naštěstí to byl zástupce Tranceina druhu. Zajímavé.
- Pěkné interakce mezi Tyrem a Trance. Trance je tu mimochodem mnohem zajímavější, než v její cíleně centrické epizodě 3x12. U Tyra pro změnu zaujme doručení těch semínek. Kdo a proč mu to poslal. Říkal jsem si, jestli mu to prostě nevěnovala Trance, ale žádný náznak jsem nezaznamenal.
- Je fajn, že tu zazní zmínka o Wrath of Achilles (poprvé od 3x07), pak teda i to, že Thanové nejsou členy Commonwealthu, což mě překvapilo. IMHO bylo minimálně ve dvou epizodách naznačeno, že mají ke členství nakročeno (1x05 a 2x03), zároveň to ale působilo, že by mohli by se mohli dělit na jednotlivé frakce (roje?) podobně jako Nietzscheáni (viz 2x03).
- Hunt je teď komodor a Beka kapitán. Offscreen? Makes sense... not.
- Jestli bylo něco naprosto strašný, tak to, jak Beka během epizody jakože drsně šikanuje posádku, ach bože, to je kráva. Ta její interakce s piloty je strašný, strašný klišé. Je to btw. poprvé, co někdo z "vedlejší" posádky promluví.

3,5/5
Mirak - 17. leden 2016 18:36sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Mvek:
Hm, pak ale fakt nechápu volbu změnit to pořadí, tahle epizoda by po pilotu taky fungovala, kdyby jen přidali zmínku o poškození a že právě potřebují doplnit zásoby.

To zcela určitě, protože v tomhle dílu je kladen důraze na seznamování s posádkou, kdežto v 1x03 na to není vůbec čas.
Mvek - 17. leden 2016 18:04sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Mirak: Třeba to tak mysleli, ale ten střih je tam blbý, v podstatě sotva domluví Andromeda na obrazovce, už je tam střih, jako kdyby odpovídala Rommie.
Hm, pak ale fakt nechápu volbu změnit to pořadí, tahle epizoda by po pilotu taky fungovala, kdyby jen přidali zmínku o poškození a že právě potřebují doplnit zásoby.

Nejnovější   Novější 1582 - 1601 / 4928Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o