Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

1) Star Trek => Voyager

Spravuje: kapitan Pike
Počet příspěvků: 4902
O seriálu
Děj se odehrává v letech 2371 až 2378.
Vesmírná loď USS Voyager NCC-74656 je při pronásledování makistické lodě vtažena do delta kvadrantu bytostí zvanou Ochránce. Seriál popisuje cestu Voyageru zpět do prostoru Federace. Posádku lodi tvoří členové hvězdné flotily a Makistů.
Seriál má sedm sezón a je čtvrtým hraným seriálem z vesmíru Star Treku. V seriálu se objevuje řada nových druhů (Kazoni, Vidiáni, Hirogeni, Malonové atd.), posádka se opakovaně utkává i s Borgy.
Star Trek: Voyager byl fanoušky přijat poměrně rozporuplně, o čemž je možné se přesvědčit i v tomto fóru.

Herecké obsazení
Kate Mulgrew (Kathryn Janeway), Robert Beltran (Chakotay), Roxann Biggs-Dawson (B'Elanna Torres), Jennifer Lien (Kes), Robert Duncan McNeill (Tom Paris), Ethan Phillips (Neelix), Robert Picardo (Doktor), Tim Russ (Tuvok), Jeri Ryan (Sedmá z Devíti), Garrett Wang (Harry Kim)

Internetové zdroje o seriálu
Memory Alpha | Wikipedia | Ex Astris Scientia | IMDB.com | Jammer's Reviews
Další zajímavosti
Popis cesty Voyageru | Hodnocení jednotlivých episod od TR

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 896 - 915 / 4902Starší   Nejstarší

Yakuzza - 05. listopad 2014 10:02sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
TelemachusRhade:
- Chell! Nějak jsem zapoměl, že někdo z Hazard Teamu byl i reálně v seriálu. Dobré.

Ted se divam, ze Chell se objevil jen ve dvou epizodach (Learning Curve a Repression), to me HODNE prekvapilo. Chtel jsem ti zrovna oponovat, ze se objevuje v prubehu celeho serialu, ale bude to spis tak, ze se o nem jenom mluvilo.
kapitan Pike - 05. listopad 2014 09:54sipka
ZAMĚŘIT
kapitan Pike
TelemachusRhade:
Learning Curve

- Tohle mi jako voyagerovská verze Lower Decks přijde lepší než Good Shepherd. Asi hlavně díky makistickému prvku.
- Jako zaměstnanec nadnárodní korporace naprosto chápu Dalbyho frustraci z oficiálních procesů :-D Hláška o tom, že když se něco Makistům porouchalo, tak to jednoduše opravili, je dobrá :-) To původní podhoubí konfliktu prostě působí hrozně přirozeně (např. ve srovnání s Good Shepherd). Je to v podstatě střet dvou odlišných manažerských přístupů a k něčemu takovému v dané situaci prostě dojít muselo.
- Moc mi nesedí to, že Tuvok byl 17 (nebo kolik) let instruktorem na Akademii. Ten jeho přístup k výuce mi přijde dost diletantský. Na druhou stranu na SFA chodili jen ti nejlepší z nejlepších a s tímhle materiálem si Tuvok očividně nevěděl rady. Svým způsobem to působí přirozeně :-)
- Dalbyho odpor k autoritám a zvláště k těm ze SF mi nepřijde zas tak špatný. Zvláště když si uvědomím, že po této epce se z Makistů v podstatě stávají poslušné ovečky :-) Dalby zřejmě hrál na to, že Tuvok ho jako Makistu v podstatě nemá jak potrestat (černý puntík ve spisu nebo degradace by byly mimo a zavřít ho do vězení za blbé kecy by přes Chakotaye imho neprošlo).
- To, že Makisty v simulátoru nenapadlo ustoupit, je divné, neboť taktický ústup do předem připravených pozic jim cizí rozhodně nebude. Asi se snažili příliš aplikovat nějakou vlastní amatérskou interpretaci flotiláckých strategických postupů. Logiku by to tak nějak dávalo až do závěru, kdy se tomu návrhu na ústup hrozně divili. Tím tu scénu docela zazdili :-(
- V simulátoru při scéně s kulečníkem projevil Tuvok ryze vulkánský přístup k emocím :-)
- Celkem dobré bylo spojení obou zápletek na konci.
- To smíření už působilo moc okatě, souhlas.
- Tuhle epizodu mám prostě rád, tak jsem se k tomu musel vyjádřit :-)

Viděl jsem ji naposled před rokem a půl, ale tak 4/5 bych jí dal.
Mirak - 04. listopad 2014 22:58sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
TelemachusRhade:

- Hele Durst, toho si všimněte, ten v příště epizodě zařve :)


Jj, je vidět, že vždycky natáčeli 2 epizody v nějakém jednom natáčecím segmentu a supr takhle šetřili za herce. Já snad neznám seriál, kde by to bylo průhlednější :-)
Telemachus Rhade - 04. listopad 2014 22:42sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Průměrné číslené hodnocení řady je tedy 2,56, což odpovídá. Je to lehký podprůměr - maličko lepší než jsem čekal. Uvidíme jak dál, ale teď si dám malou pauzu.
Telemachus Rhade - 04. listopad 2014 22:39sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Cathexis
- Kačena si jako holoromán vybere mystériózní upnutou viktoriánskou Anglii, kde se musí hádat s komornou? Braga musí být seriózně nemocný člověk.
- Druhé vyslání raketoplánu kamsi - druhý průser.
- Od začátku do konce to zkomírá na naprosto nelogických postupech:
1) B'Elanna vypne jádro a nikomu nedojde, že k tomu němá oprávnění. Ovšem, když ho vypne podruhé, dojde to Kačeně jako samozřejmost.
2) Chakotay může vstoupit do kohokoli a udělat cokoli, nicméně udělat mapu musí pomocí tajemného přestavení kamenů na jeho 'cestě uzdravení' na ošetřovně, aby to nikdo neviděl. Ovšem Kačena je tak prozíravá, že zapne kameru #16 a vidí přes celý viewscreen obří 'cestu uzdravení'. Obří facepalm!
3) Kódy nejsou u kapitána v bezpečí, dáme je Doktorovi. Doktora vyřadí a kam se vrátí kódy? A teprve jako až potom je napadne rozdělit je mezi několik lidí? (K čemuž nakonec nedojde!)
4) Chakotay ovládne Kes, aby přeprala Tuvoka. Just hilarius!
5) Celou dobu všichni nosí phasery. Co na tom, že nás ovládá alien, co skáče z těla do těla..
6) atd...
- Hele Durst, toho si všimněte, ten v příště epizodě zařve :)
- No, celkově to bylo šíleně nelogické, ale ne tak blbé jako Emanations, takže 2/5. Atmosféru to mělo dobrou.

Faces - Potřetí někoho pošlou někam raketoplánem a potřetí je průser :) Jestli toho teď už nenechají, tak je Kačena za děsnou krávu.
- Jeskyně, mění se topografie, stěny ze silových polí... No, co to asi může být? A jim to dojde až když na ně Vidiáni střílej. Šmarja..
- Jaksi tu přeužívali termín 'organ processing' a neustále tím straší. Asi jako v Casablance koncentračními tábory, když ještě pořádně nevěděli o co jde. "Shut up, or you'll go to organ processing"; "If she's not here, she's in organ processing"; "Better be here, than in organ processing";... Působilo to dosti lame.
- Seriál, který musí už v první řadě provádět šokantní experimenty, aby ukázal člena/y main crew v jiných maskách/bez masky, má problém. Tady to ale bylo, aniž by museli. Těžko říct, co je horší. Na druhou stranu to zabalili do toho, že Klingonci mají hyper-pevnou imunitu. Což mají, takže smysl to nějaký dávalo.
- Kačena mohla snadno využít této informace, Doktor mohl připravit lék a udělali by si z Vidiánů mocné spojence. njn, ale to by tam někdo musel myslet.
- Systém, kde se to odehrávalo se jmenoval Avery.
- Plomeeková polévka ala Neelix. Humot.
- Příjemně mě ale překvapila Roxann Dawson - tady to byla jiná herečka než v Caretakerovi. Obě polohy zvládla úplně suverénně.
- Je fascunující, co všechno Doktor zvládne. Je ovšem zvláštní, že resekvencování DNA ve většině ostatních epizod neumí :)
Opět za atmosféru a tentokrát za B'Elannu 2/5

Jetrel
- Neelix dostává pozadí. Okecáno je to ovšem nešťastně tím, že bylo natolik traumatické, že o něm nikomu neřekl.
- Další dílek mozaiky o neuvěřitelně hnusné části vesmíru. Na to, co všechno Voyageru nejde, je tohle vykreslené dost dobře.
- Poprvé je tady Neelix prezentován coby plnohodnotná postava, ne jen jako tlučhuba od hrnců a vařeček.
- Celkově interakce Neelix/Jetrel fungovala velmi dobře a sugestivně. Neměl jsem problém uvěřit role oboum dvoum.
- Kačena je tady ovšem úplně, ale úplně mimo. Ty nucené pohledy "to jsem nečekala" při sebemenším twistu, jsou zničující.
- Kes tu poprvé celkem nepěkně přehrává.
- Dobrý nápad a slušné drama. Ale ať mi nikdo nepředhazuje, že od aktuální pozice to měl Voyager na Talax doslova úprd warpem daleko. Pokud ano, Neelix sám by se o tom zmínil. A ne jednou.
3/5

Learning Curve - Vynikající námět zazděný plochostí.
- Káťa pokračuje ve svém holorománu, kde se musí hádat dokonce i s pětiletym fakanem. To je panečku zábava po šichtě :)
- Problém s gelovými balíky je dost neotřelý a že za to může bakterie pro výrobu sýra, je poměrně dobrý nápad. Mám rád minimalistické věci. Problém je kde sakra ten sýr ze Špliktu Neelix vyráběl a kde tu bakterii vzal? Síření beru, to se dá, ale bakterie? e-e, tady je díra velikosti JJ.
- Dát nějaký základní trénink Makistům bez Akademie je dobrý nápad. Ale provést to stylem, kdy je úplně vytočim k nepříčetnosti, to chce umění :)
- Chell! Nějak jsem zapoměl, že někdo z Hazard Teamu byl i reálně v seriálu. Dobré.
- Chakotay se docela snaží udržet posádku SF i za cenu, že to dělá po Makisticku. Zvláštní, ale ne špatné.
- Pan Dolby Stereo se ovšem vzteká až moc. Tak nějak devadesátkově :) Totéž platí pro to smíření na konci. Je to takové... sterilní.
- Upocená Kes už byl dost extrém.
3/5
Telemachus Rhade - 04. listopad 2014 16:00sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Yakuzza:
Vsimni si, ze i v ramci State of Flux si jednou Chakotaye pochvalujes a za chvilku na nej nadavas.

Nope, nadával jsem na to, že Seska vlastně Chakotayovi řekla, jak to udělá. Chak pak neváhal a měl jasno. Stupidní mi přišlo, že se tím samým trikem Seska pokoušela argumentovat ještě i 5 minut po dvanácté.
Telemachus Rhade - 30. říjen 2014 15:10sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
ad Ex Post Facto)

Já věděl, že jsem ten složitý systém náhlavních dekorací viděl už předtím někde jinde. Martia (Iman) - Neobjevená země!

Takže nešlo asi tolik o originalitu, jako spíš o aplikaci mnoha verzí dřívě koncepčně nepoužitých. njn :)
Yakuzza - 24. říjen 2014 13:51sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
TelemachusRhade:
- A hned na začátku začínáme objevením 247. prvku periodické tabulky. OK, nebylo by takhle vysoké atomové číslo z hlediska praxe krutě nestabilní?
247. prvek nutne nemusi znamenat, ze by mel mit protonove cislo 247, vzhledem ke zminenym 550 nukleonum asi spis vyssi. Ale neprekvapilo by me, kdyby se ve svete Voyageru PSP rozsirovala pri objeveni noveho prvku inkrementaci protonoveho cisla :) 247/550 Janewayum Jw.
Stabilni nestabilni... vzhledem k tomu, co se v Treku obecne provadi s casticemi, tohle bych jako problem nevidel.
(Tak me napadlo, neexistuje nejaka humoristicka knizka 'Physics of Star Trek Voyager'? :))

Našli jsme leolu! A soudě podle jejího dalšího využívání ji nasbírali tak 6 kilotun :)
Nedavno jsem si State of Flux poustel a presne tohle me napadlo :)

jak je mohl někdo v průběhu minulých epizod kontaktovat (zjevně opakovaně), aniž by si toho Tuvok všiml? Tohle je naprosto nelogické.
Nerozumim, co je na tom nelogickeho? Maquis proste prechcali Federaci vcetne dusledneho Tuvoka. Nebylo to poprve ani naposledy.

Co není super, je to, jak Seska tahá Chakotaye za nos. Provedla to zhruba s inteligencí desetiletého dítěte.
Presne proto nemam postavu Chakotaye rad. Je napsany tak strasne blbe, ze dokaze predvest silene charakterove nekonzistence nekolikrat v ramci jen jedne epizody. Vsimni si, ze i v ramci State of Flux si jednou Chakotaye pochvalujes a za chvilku na nej nadavas.

Heroes and Demons - Vidět 'Number One' z B5 v kožešinách a s kopím bylo poněkud zvláštní :)
Vubec jsem nevedel, ze Freyu hraje Monaghanova, to si musim pustit!
Jinak Heroes and Demons ma docela potencial, ale co si tak pamatuju, je tam az katastrofalne slaba vyprava, ktera to cele srazi. Snad jen ta hala a jedna zatacka v lese.
Telemachus Rhade - 23. říjen 2014 12:23sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Emanations - Už přituhuje :-)
- Epizoda má nicméně velmi hezké efekty prstence té planety. Až jakože vůbec nechápu proč zrovna tady se VFX oddělení tak moc snažilo. Dokonce jsou progresivně renderované, narozdíl od všech ostatních.
- A hned na začátku začínáme objevením 247. prvku periodické tabulky. OK, nebylo by takhle vysoké atomové číslo z hlediska praxe krutě nestabilní?
- Harry je herec, že by jeden zažehral.
- Zápletka se nemusela konat, kdyby se z asteroidu neodpřemístili. njn, ale tak bylo to logické, no.
- Prostředí z jiné dimenze se musí lišit, tudíž ho natočíme nakřivo :-D
- Druh poměrně hodně blbých emzáků, kterým ještě přiřadili tupě vyhlížející herce. Bylo mi jaksi fyzicky nepříjemné to sledovat - pokud to byl ale záměr, povedl se.
- Říkal jsem si, odkud doktora Neriu znám - a ono z Akt X. A krom toho ještě z TNG 1x17 a Time's Arrow.
Stručně řečeno mě to ale nebavilo. - 1/5

Prime Factors
- Úvodní tlachání v jídelně, kde ze sebe Kim dělá mnohem většího loosera než je, bylo úděsné, ale pobavila ta modrá praporčice, co se evidentně chtěla přifařit ke skupince a nepovedlo se jí to.
- Kačeně někdo polichotí a okamžitě je z toho úplně v ****.
- Zajímavá civilizace, která ale na poměry v oblasti dostatečně nedodržuje potřebný low-profile. IMHO by je v reálu Kazoni už dávno vydrancovali.
- Vidina posunu o 40K LS je asi lákavá, ale opravdu to nemohlo 20 minut počkat? Harry, Harry...
- Seska byla hrozně otravná a B'Elanna podléhala manipulaci lusknutím prstu.
- Ovšem docela pozitivní a ryze vulkánský přístup projevil Tuvok. To bylo hodně dobré. Stejně jako Káčina reakce. Začož taky dávám o jeden bod víc než 1. - 2/5

State of Flux - Našli jsme leolu! A soudě podle jejího dalšího využívání ji nasbírali tak 6 kilotun :)
- Podruhé jsou na scéně Kazoni, konkrétně Nismtrimové a já se ptám - jak je mohl někdo v průběhu minulých epizod kontaktovat (zjevně opakovaně), aniž by si toho Tuvok všiml? Tohle je naprosto nelogické.
- Seska mě svým chováním a hereckým projevem už neskutečně srala. Dobře, že je pryč. Eskapáda s houbovou polévkou byla příšerná.
- Chakotay ale prostě dobře drží svou roli. Ze senior staff je zatím asi nejlepší.
- Hodně dobré ale je, že se pokusili udělat replikátor, a ne zbraně, a taky samozřejmě využítí DS9 konceptu s cardassianskými agenty mezi Makisty. To napojení na DS je celkově super.
- Co není super, je to, jak Seska tahá Chakotaye za nos. Provedla to zhruba s inteligencí desetiletého dítěte. Dokonce ho na to ještě dopředu upozornila, jak to vlastně udělá! Oh my...
- Pořád je přítomen i Carey a zdejší události možná vysvětlují proč ho vidíme méně. Asi se začal bavit s jinými lidmi :) Nedivil bych se.
- Chakotayovi tady asi hodně kleslo sebevědomí, když měl tolik špiónů v posádce a nepoznal to.
S odřenýma ušima 3/5.

Heroes and Demons - Vidět 'Number One' z B5 v kožešinách a s kopím bylo poněkud zvláštní :)
- Jinak ale opět - pokud mi někdo řekne, že přenesli na palubu něco se synaptickou energií, okamžitě mě napadne "ha, forma života - pozor, musíme to vrátit nazpět". njn, ale ne tak na téhle lodi, no.
- Harry si léčí mindrák a stává se nordickou legendou :)
- Simulátorovka jako taková je docela povedená a doktorovo angažmá je logicky přirozené + Picardo je docela fajn herec.
- Líbilo se mi doktorovo zklamání z vybraného jména.
I když to není nic světoborného, tak mě to docela bavilo. - 3/5
Mirak - 21. říjen 2014 17:07sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Yakuzza: Kačaba nebyla koukatelná nikdy.
Yakuzza - 21. říjen 2014 16:49sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
TelemachusRhade:
- 1 ku čtyřem šance, že červí díra vede AQ. A co takhle jiná galaxie, halo...?

Nejsem si ted jisty, bude to spis nejaka Trek-physics, ale na cervi diru je vzdalenost mezi dvema galaxiemi prilis velka. Mozna by je mohla jeste vyplivnout mezigalaktickem prostoru, ale tim si jisty taky nejsem.

Co me ale vzdycky na Voyageru sralo, bylo neskutecne zjednodusene, az detsky primitivni videni Galaxie. Cilem je proste AQ a smitec. Kvadranty jsou obrovske a mohli by klidne skoncit sice v AQ, ale buhvikde na kraji, odkud by jim to do prostoru Federace mohlo trvat klidne dalsich 20 let. Prijde mi, ze ve Voyageru si mysleli, ze v momente, kdy dosahnou "AQ", resp. toho, co lezi za DQ, budou stat primo u prahu Zeme.
Plus teda zhruba do pulky sverepe tvrdili, ze AQ je hned za DQ a celkova ignorace BQ, i treba tady s temi Romulany. Hodne podivny zemepis je i v Message in a Bottle, co se Romulanu tyce.
Yakuzza - 21. říjen 2014 16:38sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mirak: Me ty komentare vubec neprekvapuji, on je ten serial ze zacatku opravdu vcelku koukatelny.
Mirak - 21. říjen 2014 16:03sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
TelemachusRhade:
- Drobné špičkování postav je úžasné. Chakotay a Janeway si tu zadělávají na opravdu výjimečný vztah.

Přiznej, že si před projekcí dáváš nějaký pilule, tohle není možný :D
Telemachus Rhade - 21. říjen 2014 15:58sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
The Cloud - Vůbec nechápu, proč jsem si tuhle epku pamatoval jako špatnou, když v ní jde o to, co mám nejraději - tedy vztahy a interakce postav. Piller se tu pořádně vyřádil :)
- Na začátku to vypadá, že Janeway zapisuje deník telepaticky :) Ale je to dobrý, zajímavý.
- Knedlix je debil. Řitolezectví mi až tak nevadilo, ale jak se tam pak začal rozčilovat, to bych ho prohodil airlockem.
- Eskapáda s kávou je dobrá, vtipná a pochopitelná. Zažívám každé ráno.
- Drobné špičkování postav je úžasné. Chakotay a Janeway si tu zadělávají na opravdu výjimečný vztah.
- Zvířecí společníci jsou dobrý nápad a technologická náhražka za měkké drogy ještě lepší :)
- Doktorovy sarkastické vrcholy mě baví.
- Sandrinin bar je ok lokace.
- Efekty jsou překvapivě dobré, stejně jako Janewayové malý žertík na konec, aby si všichni uvědomili, že kolem ní nemusí chodit po špičkách.
Poměrně velká spokojenost - 4/5

Eye of the Needle - Oceňuju, že se nebáli červí díry vzhledem ke konkurenci v podobě DS a je to něco zcela jiného, než co už jsme viděli, ale zde používaná logika a fyzika... Au, au, au...
- 1 ku čtyřem šance, že červí díra vede AQ. A co takhle jiná galaxie, halo...?
- Romulanské Impérium se ani ždibcem svého území nenachází v AQ, takže když se spojili s AQ a odpověděl Romulan, dělal bych si opravdu velké starosti.
- Kes je skvělá!
- Nápad opustit state-of-the-line federální loď v DQ. Následky? Na to serem! :-/
- Admirál Forrest to uhrál docela dobře, ale nějak pozapoměli na to, že v údobí, kdy se toto odehrávalo, mělo Impérium s Federací vztahy na bodu mrazu. Že by tehdejší prétor odvezl dopravníky posádku do prostoru Federace? Don't think so a docela mě zaráží, jak si to mohla myslet Kačena.
- Konec byl nečekaně dobrý.
3/5

Ex Post Facto - První relativně vyspělejší svět. OK, ale proč posílat dva starší důstojníky raketoplánem do válečné zóny? Nechovali se dobře? Potencionální zisk nebyl tak veliký. A ještě jim dali Vojíždělovy specifikace.
- Základní instinkt byl tehdy relativně novým filmem, takže chápu vůli svézt se na vlně popularity, ale nemuselo být až tak. Každou chvíli jsem čekal sekáček na led.
- Ten vědec byl strašný jouda.
- Velmi zajímavé masky a styl oblékání - to bylo promyšlené moc pěkně.
- Už jsme v Treku viděli podivnější tresty, ale já nevim, stejně mi to přijde z většiny nerealisticky mírné.
- Relativně dobrá byla nakonec zápletka, která se vyklubala v zajímavém Poirotovském konci.
2/5
Mirak - 17. říjen 2014 13:40sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Ale no tak, nejak extra to neresim, spis mi to prislo docela zajimave, teda aspon ten trend popilotnich epizod obecne.
Popravde me nenapada hure zarazena epizoda, nez The Naked Now.
Yakuzza - 17. říjen 2014 13:09sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mirak: Dobre, rekneme, ze jo. Resis to, jak kdybych se obouval do Bashira :)
Mirak - 16. říjen 2014 23:26sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Co si pamatuju, tak v DS9 1x03 taky ještě řeší polofunkčí stanici a věci jsou ještě neustálené. Personál už si úplně nevybavuju.
Ale je to asi logické, přecijen Ent-D a NX-01 byly na misi dlouho připravované.
Yakuzza - 16. říjen 2014 20:09sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mirak: Vsak ja jsem nechtel tvrdit, ze to bylo promyslene. Ono je to i vcelku jedno. Chtel jsem rict, ze oproti Farpointu, Emissary i Broken Bow se jeste detaily ladily v dalsich epizodach. U ostatnich serialu uz byla 1x03 jednoduse radovou epizodou, zaclenitelnou kamkoli jinam do sezony. (Pominu-li Tashu v TNG, ale to je jiny pripad.)
Mirak - 16. říjen 2014 15:58sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Yakuzza: Tak já narážel na to, že "modrá" Seska vyvolává dojem neustálenosti posádky čistě náhodně. Spíš to neměli ustálené scénáristé :-)
Telemachus Rhade - 16. říjen 2014 10:03sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Beru to s ohledem na to, co jsem zatím v rámci rewatche viděl a zatím mi to sedí. Vím, že se to dramaticky zhorší :-)

Nejnovější   Novější 896 - 915 / 4902Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o