Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

1) Star Trek => Voyager

Spravuje: kapitan Pike
Počet příspěvků: 4902
O seriálu
Děj se odehrává v letech 2371 až 2378.
Vesmírná loď USS Voyager NCC-74656 je při pronásledování makistické lodě vtažena do delta kvadrantu bytostí zvanou Ochránce. Seriál popisuje cestu Voyageru zpět do prostoru Federace. Posádku lodi tvoří členové hvězdné flotily a Makistů.
Seriál má sedm sezón a je čtvrtým hraným seriálem z vesmíru Star Treku. V seriálu se objevuje řada nových druhů (Kazoni, Vidiáni, Hirogeni, Malonové atd.), posádka se opakovaně utkává i s Borgy.
Star Trek: Voyager byl fanoušky přijat poměrně rozporuplně, o čemž je možné se přesvědčit i v tomto fóru.

Herecké obsazení
Kate Mulgrew (Kathryn Janeway), Robert Beltran (Chakotay), Roxann Biggs-Dawson (B'Elanna Torres), Jennifer Lien (Kes), Robert Duncan McNeill (Tom Paris), Ethan Phillips (Neelix), Robert Picardo (Doktor), Tim Russ (Tuvok), Jeri Ryan (Sedmá z Devíti), Garrett Wang (Harry Kim)

Internetové zdroje o seriálu
Memory Alpha | Wikipedia | Ex Astris Scientia | IMDB.com | Jammer's Reviews
Další zajímavosti
Popis cesty Voyageru | Hodnocení jednotlivých episod od TR

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 492 - 511 / 4902Starší   Nejstarší

tz - 22. říjen 2016 12:51sipka
ZAMĚŘIT
tz
Telemachus: S tím, co jsem se v životě setkal, tak na duševní zdravý opravdu stačí, že otec opustí rodinu a dítě si to klade za vinu. Spíš teda u holek, ty mívají k otcům důraznější vztah. S ohledem na jednu spolubydlící, která z toho v dospělosti měla neustálé trauma, mi to tedy v té epizodě nepřišlo přehnané a působilo logicky, že se Torresová bojí, že by pak dítě opustil i Paris. Naopak mi vadilo, že se ta posádka klingonů objevila zrovna, když byla B'Elanna těhotná. To je prostě náhodička! Mám tu epku rád, ale takhle - jen pár dílů potom, co se o těhotenství dozvíme - je to prostě wtf :-D
Telemachus Rhade - 22. říjen 2016 12:24sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Seven:
nejmenoval se hlavni zaporak VALEN?

A baže ano :-)
http://www.imdb.com/title/tt0708991/?ref_=fn_al_tt_9
Seven - 22. říjen 2016 11:57sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Telemachus Rhade: Nikdy jsem nepochopil, proč jsou Sesčiny karďácké rysy tak tlumené, ale ok, to je mi úplně jedno.

Ja to brala tak, ze bez kardacke technologie/s tim, co kde Kazoni nakradli se ji nikdy zcela nepodarilo vratit k puvodni podobe.

Repentance bylo tak hloupe, ze je to spolu s Critical Care jedna z dvou epizod, co jsem si nikdy nepustila podruhe.

The Void - nejmenoval se hlavni zaporak VALEN?
Mvek - 22. říjen 2016 08:47sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Telemachus Rhade:
Kdyby jí jako dítěti dali pár facek, nebo pořádně na prdel, předešli by mnohým problémům

Jo, souhlas, ona mě štvala honděkrát, když její chování dotáhli ad absurdum. Ale jinak bacha, abys neskončil za mřížemi, a dítě před tebou chráněné v nějakém ústavu... Aneb žijeme v blbé době, kdy si můžeš vybrat, jestli tě budou popotahovat za to, že své dítě necháš kouřit, když slova nepomůžou, nebo že mu dáš na zadek (facky/pohlavky jsou z afektu a na hlavu, to neuznávám ani já), nebo kdoví co se ještě stane.

Telemachus Rhade - 22. říjen 2016 00:32sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Shattered
- Názvem to evokuje spíše něco ala mirror universe.
- Mám slabost pro epizody s Chakem, protože když Beltran chce, tak to jde. A chce většinou jen v jeho vlastních epizodách :) Tato není výjimkou.
- Už by mohli přestat na úvod každé epizody používat ten jediný záběr, kde loď letí zespoda nahoru přes kameru, a ta se za ní otočí. Neřeknu uvozovat tím občas, ale každou epku? Meh. Nemluvě o tom, že fyzickému modelu se záře deflektoru nikam neodrážela, kdežto tenhle digitální má modře osvícenou půlku trupu.
- "Komandére? - Ale mě si nevšímejte, mám tu jen schovaný chlast." Good! ;)
- Kačaba spálí večeři i v replikátoru. Nevím, Chaku, asi bych si po šesti letech našel jiný objekt.
- Warp jádro je v problémech, Chak mu, zcela mimo svou funkci a úlohu, spěchá na pomoc.
- ...jen aby ho mohlo z-tnou. Good job, warp core, mission accomplished!
- A není prvoplánově okamžitě mrtvý, jako B'Elanna minule - bod k dobru.
A teď to začně - takhle kruté časové nesmyslné orgie nám zatím nepředvedla snad ani "Fury"...
- Doktor Z -5 let vyšetřuje Chaka modrým trikordérem z S7. Nemluvě o "chronitonovém séru" - what a wondrous bullshit that is :-)
- Na můstku jsme těsně po odletu z DS9. Kde je Stadi? Kde je Cavit?
- Seska si velmi dobře ohlídala, že Chaka vysadila na té planetě, což byla jediná chvíle, kdy Kazoni ovládali loď. Nemělo by ji přijít alespoň trochu divné, že je na palubě? Ale co, asi mi musí stačit, že Kazoni mají správnou barvu phaserů.
- Nikdy jsem nepochopil, proč jsou Sesčiny karďácké rysy tak tlumené, ale ok, to je mi úplně jedno.
- V epizodě se neustále mluví o tom, že jsou "factured in time". Nemělo by tedy větší smysl pojmenovat epizodu "Fractured"? (mělo)
- Chak chodí mezi časovými zónami a všem vykládá, co se všechno stane :) Pravidla? Na to seru! :-)
- Replikace chronitonového séra do hyposprejů, aby se tím dala očkovat technika. Ne, už prosím ne, tolik najednou moje bránice asi nezvládne.
- Opravdu se nelze ohánět časovou základní směrnicí (whatever that is) a zároveň vytrhnout Kačabu ze své timeline a ukázat jí v podstatě všechno, co se stane v příštích 25ti letech :-)
- "Toto je jed a pan Chakotay se mě snaží zavraždit." - Toto je jednoznačně nejdebilnější replika 'so far' a scénáristé se mě s ní snaží zavraždit.
- Astrometrika má temporální senzory, hmm... A ty jsou od Borgů, hmm...
- "Maybe you shouldn't told me." Yep, káplas na to, ale to Chaka nezastaví.
- Ukázali celkem dvě budoucnosti, což na 37 různých časových zón fakt není moc.
- Seven samozřejmě musí být zobrazena v plné borgské zbroji; jak jinak taky. Pokud by to bylo uprostřed děje Scorpiona II, jakože je, protože tam má kámoše, tak by rozhodně nebyla takhle vstřícná, ale všechny by bez pardonu asimilovala. Kor, když má znalost temporálních senzorů ;)
- Navlékneme patrony s chronitonovým sérem, abychom vypadali jako Arnie, a jde se do akce. Očkovat gelové balíky!
- A další signifikantní období - kapitán Proton. Jde tedy o pokračování po "Bride of Chaotica!", což se trochu vymyká tomu, že už to Paris nikdy nechtěl pustit, ale třeba pustil. Pokud ano, byl by v simulátoru minimálně on a nejspíš i Harry. Jejich absence je mimo mísu.
- Kačabě nežeru, že to má být postava z pilotu.
- Další příležitost jak navlíknout Ayalu do makistických hadrů. B'Elanna jí následně vykecá i to málo, co jí nestihnul vybulíkovat Chak.
- A je to tu: noname anomálie zabila Tuvoka :)
- Makrovirus - OK, to je docela zajímavý výběr zápletky. Bral bych Neelixovy disco lázně.
- Za pomoci několika technoblábolů jsme se syncli nazpět a nikdo si nic nepamatuje, kromě Chaka. No příhodněji to už snad ani dopadnout nemohlo. Status quo pořešen, Tuvok neumře, všichni jsou happy a Kačaba opět vaří.
1/5 za nefalšovanou troufalost na všechno úplně kašlat:)
Ještě bych teda dodal, že v první řadě byla tahle epka naprosto zbytečná.

Lineage - Všemocný status quo poušen - B'Elanna je těhotná. Zlý jazyk: A nebyla už ve čtvrté řadě? ;)
- Líbí se mi, jak si uvědomili, že je to asi trochu pozdě a Doktor to okecává zrychleným vývojem plodu u mezidruhového křížení. Na druhou stranu Naomi vyrostla za dva roky o čtyři.
- Musím ocenit, že ta epka se věnuje jen tomuhle a nejsou tam idiotské subploty, kde se náhodně (ne)umírá a všichni chtějí Vojížděla zničit.
- Vlastně je to, minimálně ze začátku, celkem slušná vztahovka a přesně vývoj, který mi v pokročilých sezónách seriálů vyhovuje.
- Mají strašnou postel - na tom bych se nevyspal.
- Je tu zmínka o Chellovi, nice.
- IMHO si Paris ale mohl ohlídat svou zvědavost, a to speciálně v momentě, kdy mohlo, a taky prasklo, že děťátko bude asi více klingonské, než si myslel. Zvlášť, když dobře ví, jak je na to kůstka alergická. Ale to bychom neměli "zápletku", žáno :-/
- No a od projekce malé s kraniálními výrůstky to jde střemhlav do hajzlu.
- Že B'Elanna dokáže ztratit soudnost, víme. Viz "Extreme Risk" atp.
- Roxaně udělali masku, a ta jí jednoznačně nesluší - v kontrastu s tím vybrali na její mladší já, holku, která už nemůže s tou maskou působit přirozeněji. To se dost povedlo.
- B'Elanna si tu postupně říká o bílou kazajku. Že ji nedělá problém si od všemocného simulátoru nechat vykecat, jak bude vypadat její dcera ve dvanácti, to ještě zkousnu, ale fascinuje mě, jak jako první je potřeba změnit barvu vlasů na blond! a teprve potom upravit ty výrůstky, co jí teda vadí.
- Jak se pak rozjede ve svém šílenství až do hranice, kdy je ochotna svoje dítě zmrzačit, jen aby nebylo Klingon, z toho mi už bylo zle. Možná ale ne tolik jako z její totálně pokřivené argumentace a z toho, že to ostatní, byť i na chvíli, seriózně zvažovali.
- Tak... a k flashbackům:
Opravdu se mi tvůrci snaží říct, že B'Elannino trauma a nejhorší noční můry, díky kterým je ochotna mrzačit vlastní dítě, spočívají v tom, že jí někdo dal na toast žížalu?! Systematická fyzická i psychická šikana, vrcholící nějakým pokusem o znásilnění, by to asi ospravedlnila, ale tohle?! To je naprosto absurdní! A nejen to. Postavu to neskutečně degraduje a dělá to z ní, a teď mi odpusťtě, oversensitive cunt :-(
- A jakoby to nebylo málo, tak ještě na konci vyjde najevo, že za to celé můžou daddy issues a dává si za vinu něco, co zřejmě nemohla ovlivnit. No, zkrátka ideální kandidát na předávání mateřských hodnot dále :-( Kdyby jí jako dítěti dali pár facek, nebo pořádně na prdel, předešli by mnohým problémům.
- A chudák Torres. Po tomhle vstoupil do Flotily, dostal se na Enterprise a Q ho hned zmrazil :)
- Na konci se s Doktorem zasmějí a jakoby nic. To mi přijde nechutné.
Za první půlku 4, za druhou 0 a malé + za tu holku. Hrála dosti dobře. Menší + ještě za to, že to celé bylo zahrané relativně obstojně. - 2/5

Repentance
- Z nějakého důvodu snad poprvé dodržují alespoň elementární bezpečnostní opatření. Ale tak děj začíná tak nějak v průběhu akce, tak už asi věděli, že jde o vězeňský transport.
- Hlavní dozorce vypadá jako Robert Patrick a má hlas jako Robert Patrick. Dobré.
- Ale BOZP na Voyageru musí skončit prostřelením Doktora, aby se dobrali výsledku ;)
- And that's about it - teď přicházejí na řadu americké interní problémy, které nikoho jiného nezajímají. Respektive je to celé redukované na problém democrats/republicans, a to je pro člověka s vlastním názorem poněkud nestravitelné.
- Ano, ty cely mají tritaniové stěny - neodpustím si to: Replikování tritania je asi pořád jednodušší než nových uniforem - ale vězně drží pořád jen silové pole. No o čem ta epka asi bude, že jo..
- Fázerové rifle dozorčích jsou ty flotilní, jen je na nich přidělaný nějaký bazmek. S modrou diodou.
- Dobrý efekt vytvoření malého otvoru v silném poli.
- Další neshody v rámci interní politiky USA a Knedlix je zase za důvěřivého vola; což už je nemístně klišoidní i na poměry seriálu.
- Vrah se vinou svíjí na ošetřovně v krutých bolestech. Ano, vina ovlivňuje fyzickou kondici, ale ne takhle.
- Je to jenom seriál, ale zjednodušit problematiku natolik, že o vězňově osudu rozhodne rodina oběti, to je přecijen tak 2D, že už to plošeji snad ani nejde.
- Silová pole selhala. Gee, what a surprise!
- Slavná chyba VFX týmu, který udělal botu a změnil jeden federační výstřel z oranžové na modrou barvu. Tehdy se z toho mohl celý internet posrat a už tehdy mě ty diskuze hrozně bavily.
- Everything is on-line/off-line depending on what the plot needs. Je to čím dál okatější :)
- Vězni na sobě samozřejmě nosí modré led diody a aspoň trochu té oranžové, protože tak to přeci nosí američtí vězni :-D
- Seven si nějak neosvojila základní systém hodnot a /nebudu si to pouštět znovu/ přišlo mi, že si zde s podporou a sympatií několikrát protiřečila. Ale tak kdo by jí to na téhle lodi měl naučit pořádně.
1/5

Prophecy - AQ to the rescue! Again!
- Klingonská říše je směrem k DQ dál, než prostor Federace a směrem do DQ je potřeba proletět / obletět / podletět / nadletět Romulany. Není to neřešitelné, ale...
- D7 má dobré proporce, což se cení.
- Kohlar je asi nejzajímavější Klingon od Martoka, což je obrovské překvapení. Hrdinný a moudrý vůdce svého lidu!
- B'Elanna nám nějak rychle nabývá.
- Pokud je ta loď na cestě 80 let a Kohlar je 3. generace, pak ta jejich nemoc musela snížit průměrný věk z dvou set na 45. To bych asi byl nasraný.
- Líbí se mi smýšlení Klingonů, že lidem se nedá věřit. Opět mi to v milém připomnělo Neobjevenou zemi.
- Buchnout si loď je možná neprosíravé, ale hezky to reflektuje klingonský přístup k věcem.
- 230 Klingonců na 140-ish flotiláků. Jsem rád, že nedošlo k očividnému. Zvlášť v konkurenci epizod kolem.
- Replikování gagh je očividně také snazší než uniforem.
- Snad vážně poprvé za celou dobu seriálu je tu Neelix vtipný vtipným a nerušivým způsobem. Jen mi vadí, že zpívá stejnou odrhovačku jako Worf v Cestě válečníka.
- Sektářští Klingoni čekající na B'Elannu před strojovnou jsou boží. To je skoro babylonské :)
- Dokonce ani linka s Harrym a sexuchtivou válečnicí není špatná.
- Opoziční Klingon je sice paličatý, ale ne idiot.
- Hrnečky mají klingonské logo z TOS/TAS - velice milý detail.
- B'Elanna se do své role pěkně pustila a Tom, i všichni ostatní, tu prostě hrají dobře. Jako kdyby je tohle natáčení poprvé za celou řadu bavilo. Jen bych si představoval, že B'Elanně to všechno klingonské bude protivnější, ale tak po tom, jak ji všichni zpražili minule... A taky na druhou stranu odříkaného největší krajíc.
- Neelix si chce zašukat a přebere Harrymu Klingonku :-)
- Škoda, že jeskyně použitá na souboj je 1:1 s jeskyní z "Improbable Cause". Ale tak aspoň je jinak nasvícená.
- Klingonský zoufalý pokus o čestnou smrt. Po dlouhé době jsem k nějaké postavě tady něco cítil, nebo mi ji bylo líto. V DS9 běžný stav, ale tady je to ultra-raritní.
- Vyvrcholení Neelixovy scény bylo taky fajn - něco musí být špatně :)
- Voyager tak tak zachránil posádku D7, ale nějak zázračně přenesli i osobní věci z kajut a tak může Kohlar dát B'Elanně bat'leth po dědečkovi. Rozkošné :)
Ale jako jo, konečně něco! - 4/5

The Void - Název udává celkem trefný popis děje :-/
- Seven vaří gurmetské delikatesy, na které musí replikovat úplně všechno, včetně leoly, protože ta už prostě musela dojít! :) Věřím, že namísto Chakova rulandského modrého, by se mohla zhmotnit jedna uniforma. Už o tom budu mluvit jen 11 dalších epizod ;) Tohle jim zkrátka neodpustím.
- Anomaly of the week je docela pěkně vyvedená - celá šedá a uvnitř nic. Škoda, že si Knedlix jaksi nevzpomněl, jak bez hvězd totálně panikaří.
- A ejhle, okamžitě tam někdo střílí. Podle signatury byla útočí loď vaadwaurská. Nad tím se zřejmě nepozastaví nikdo, krom mě, ale to je ten druh, který oživili v "Dragon's Teeth" a měl problémy udržet si prostor kolem vlastní planety. Tak buďto se z nich za 18 měsíců stala supervelmoc, nebo je možná něco špatně...
- Všechno replikované jídlo se teď válí v jídelně po zemi. Takových uniforem...
- Oblast má 6 LY a jaksi jsou tam všichni healthy & richly fed, přestože jsou to všichni scavengers. (sorry, nenasouvají se mi tam česká slova)
- Gravimetrické síly užírají lodní deuterium tak, že jim vystačí na 10 dní. OK, tak se prostě vyjma nutných cest zastavím na místě a je to. Pokud neprobíhá reakce hmota/antihmota na úrovni pohonu, je odběr energie jádra stálý a malý. Na to nemusím být warpový fyzik.
- Hierarchie už byla taky 18 měsíců stará záležitost. Posuny druhů v prostoru DQ jsou doslova tvůrcůmsehodící.
- Nejhorší Kačabin postoj je ten, když něco vymyslí a jde si po tom jak slepice za flusem. Z té její arogantní nabubřelosti se mi svírala pěst!
- Opět jí to náhodou prošlo, protože to zápletka vyžadovala, ale tohle moralizování za každou cenu, aby dětičky nesešli z bright federation path, to je tak... Nechutné. Už mi to vážně přijde nechutné.
- Pojmenovat někoho 'Fantome' může jen Holodoc :-/
- No dobrý, tak jsme se dostali ven z anomálie, ale zase jsem sledoval kolik ještě zbývá do konce. Námět fajn, zprcování klasicky nezajímavé a nudné.
1/5
Telemachus Rhade - 19. říjen 2016 22:19sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
13 dílů to konce...
Telemachus Rhade - 09. říjen 2016 01:39sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Body and Soul
- Začátek dobrý, připomíná DS :)
- To neustálé používání trombónů (nebo co to je) na zdůraznění závěru scény před přechodem, to je děsivě lame i na svou dobu. Star Trek (aspoň ta Bermanova linka) se zasekl v roce 1990. Tohle vzniklo ve stejné době jako na HBO Band of Brothers; pro srovnání.
- Paranoidní, celkem i mocná civilizace, střílející na všechno, co se pohne. Že opět nevidí doleva/doprava, to je jen takový bonus. Fotonické bytosti tu nahrazují stroje a samozřejmě je potřeba je totálně vyhladit.
- Uniformy mají takové hezky totalitní, ale bohužel inspirované jiným Trekem, což to trochu sráží.
- Ale co to sráží hluboko do Danteho vizí, to je především scénář plný neskutečně pustého, nesympatického, hloupého a jednoduchého "humoru", založeného /jak jinak/ na dramatis personae.
- A nejen to. Můžu ocenit, že se řeší Tuvokův Pon Farr, ono taky bylo na čase, ale takové to, že vypadne simulátor zrovna chvíli před zásunem (nebo tedy před výsunem, budu-li brát v potaz jistou legendární přednášku ;) ), to je psaní stylu Christie Golden.
- Jeri Ryan může Picarda napodobovat 100x sebelépe, ale Picardo je sám svým rozšafným projevem trapný, čili výborně se jí povedlo býti špatnou. "Nevím, jestli mám gratulovat, nebo ne."
- Ještě je tu možnost, že to celé vzniklo jako úlitba trans minoritě, ale pokud ano, tak to děsně posrali abnormální korektností, a pokud ne, tak je to spíše urážlivé. Voyager, se stejně jako specifické díly TNG, snaží často lidi spíš velmi nevhodně kárat až "moralizovat" a nelíbí se mi to.
0/5

Nightingale
- Hezké CGI, které ale paradoxně kompletně zabilo sense of wonder, který jsem vždycky míval při přistávání na planetách.
- Voyager buď má všeho nadbytek, nebo všeho nedostatek. Nic mezi.
- "Jé, Výčepe, ty jsi nějaký inteligentní, tak tě teď budeme děsně brát." Žádný div, že v tom chudák kluk viděl postranní úmysly. Ale jít si pro rady zrovna za Doktorem? Social suicide :)
- Stejně jako minule, je tu na vině v první řadě scénář, který jde /už tradičně/ proti ST myšlenkám a idejím. Ale není v tom sám - Wang je opravdu děsu plný neherec. Já jsem se za jeho výkon zde styděl.
- Základní náměty už jsou naprosto zaměnitelné - tady je to "všechno je jinak, než jak jak nám řekli".
- Obecně nabírám přesvědčení, že S7 nikdo nechtěl a jsou používány zamítnuté scénáře, nahromaděné za 6 let předchozí produkce.
- Přemalovat Maquis raider z pilotu, to je známka absolutní ignorace.
0/5

Flesh and Blood
- Jako mid-season two-parter S4/5 bych to asi vzal a IMHO to tak i původně mělo být, ale tady to nedává smysl. Ty důvod, proč to ten smysl nedává, jsou stále jedny a tytéž. 30K LY je samozřejmě největším z nich, ale zdaleka ne jediným - vypisovat je znovu už nebudu. Okecané je to pouze tímto: "Jé, Hirogeni, na ty jsme už dlouho nenarazili."
- Ta džungle je ale na poměry LA produkce dost bohatá, dost rozdílná a celkově má můj obdiv. Stejně jako třeba útok z vody; ale to jsou produkční záležitosti, ne příběhové, tudíž se jich mé hodnocení moc netýká. Alespoň, že mají hologramy správné uniformy ;)
- Hologramy jsou přirozeně varieté AQ druhů a od začátku sezóny je tu druhý Romulan, druhý fanatický Bajoran, 4. Bajoran celkem, druhý Klingon, etc... Máme tu dokonce Breeny.. Ano, mám všechny ty druhy rád a za nějaké pokračování DS9 bych byl vděčný, ale sem to jednoduše nepatří a nelíbí se mi to. | Prostý popis "nelíbí se mi", který dál nerozvádím, je u mě vlastně to nejhorší, jak se o něčem vyjádřit. Znamená to, že mi to za jakýkoli další rozbor prostě nestojí. Pociťuji nad tím dvojí smutek - jednak, že se takhle zle zachází s něčím, co si to opravdu nezaslouží, a potom ten zištnější, že někdo dostane 4 mil USD a absolutně není ochoten za to dostát alespoň nějaké kvalitě. Z rozhovorů s Bermanem a Bragou pro ENT Blu-ray jasně plyne, že se na S7 totálně kašlalo a veškeré napětí směřovalo k tvorbě Enterprise.
- Odeslání frekvence štítů (3. pád) útočící lodi, je ekvivalentem velezrady, za který JAG může navrhnout trest smrti. Nechat Doktora absolutně bez trestu, je samo o sobě trestuhodné. Nevím, jakou procesní klikou získala Kačaba kapitánskou frčku, ale tohle stvoření je k velení vhodné úplně stejně jako Kim.
Part I - 1/5
Part II - 0/5
kapitan Pike - 08. říjen 2016 08:39sipka
ZAMĚŘIT
kapitan Pike
Minimálně průměrné z tvého pohledu jsou imho episody The Workforce a The Void. Human Error je trochu nezvyklá, ale určitě ne jednoznačně špatná. Ty jsem viděl relativně nedávno.

Část episod si nepamatuju, hlavně Repentance a Natural Law.

Třeba Author, Author jsem měl dřív hodně rád, ale je tam prostě moc nesmyslů (nebudu rozepisovat, myslím, že kdysi to tady shrnul Yakuzza).
Telemachus Rhade - 08. říjen 2016 00:18sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Takhle, na rovinu se zeptám...

Nightingale pro mě byla defacto nová epizoda - jediné, co jsem si pamatoval, bylo prvních 10 sekund, kdy Voyager sedí na té planetě - a třetí v řadě s nulovým hodnocením. Je tam do konce ještě alespoň něco průměrného, nebo se na to můžu vybodnout jako tehdy a změnit lokál?

Byla to taková sračka, že se mi to ani nechce sepisovat.
Seven - 07. říjen 2016 12:11sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Yakuzza: Dobře, tak zůstaňme u toho, že já na takový fanfic nenarazila :D
Yakuzza - 07. říjen 2016 11:21sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Seven: Tak to se nevylucuje, ze jo.
Seven - 07. říjen 2016 11:12sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Yakuzza: myslím, že buď se tahal s Tal Celes anebo měl doma ženu a děti
Yakuzza - 07. říjen 2016 09:58sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
... a je gay, predpokladam.
Seven - 06. říjen 2016 23:48sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Vim, ze nezaznelo, ve fanficich je nejcsteji Michael.
Yakuzza - 06. říjen 2016 17:02sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Seven: Ayala je hispanske prijmeni. Krestni jmeno asi nezaznelo.
Seven - 06. říjen 2016 16:45sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Critical Care je sračka poukazující na to, jak v prdeli je US zdravotní systém. No, můžou si za to sami, tak ať drží pysk a netahají to do Star Treku, myslím, že na podobné sračky mají zaměřené celé seriály, například ER nebo nejnověji Code Black.

Ke zbytku nemám co říct, snad jen poznamenám, že Ayalovi gratuluji, že přežil sedm sezón, aniž by něco udělal nebo řekl. A přesto přešel od bezpečáků k velení. Ale docela by mě zajímalo, jestli je to jméno, příjmění, obojí?
Mvek - 06. říjen 2016 16:25sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Jo, bude to tak, mluvil asi o opeře Tosca.
Yakuzza - 06. říjen 2016 16:03sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Nebo vlastne ne, to bylo v One Small Step :) Ale v pohode, myslim, ze novou "prvni Doktorovu misi" by nebyl problem vymyslet pro kazdou epizodu :)
Yakuzza - 06. říjen 2016 15:55sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Ne, rikal tam neco o tom, kdyz byl na prvnim vysadku na planete Acosi Prime, coz byla nejaka ledova planeta. Nebo to bylo jinde? :)
(Ale pamatuju si, ze to Acosi Prime bylo v dabingu pochopitelne jako Acosi Jedna :))
Lt.Shark - 06. říjen 2016 15:42sipka
ZAMĚŘIT
Lt.Shark
pokud se nepletu, tak to říkal holodoc a myslel tím operu, zatímco Tele myslí TOSku... :-)

Nejnovější   Novější 492 - 511 / 4902Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o