Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

2) Ostatní filmy a seriály => TV a rádio

Spravuje: AVip
Počet příspěvků: 3756
Líbil se vám nějaký film nebo pořad, který zrovna budou dávat v TV? Podělte se s ostatními o své tipy a názory.



Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 467 - 486 / 3756Starší   Nejstarší

kapitan Pike - 12. únor 2018 16:01sipka
ZAMĚŘIT
kapitan Pike
Uživatelský komfort je na Netflixu nesrovnatelný s jakýmkoli stahováním nebo nějakými free streamovacími kanály.
leena - 12. únor 2018 15:48sipka
ZAMĚŘIT
leena
Takova otazka...k cemu mi je v CR Netflix?

jako netrolim, ale prijde mi takovahle sluba u nas celkem mimo, kdyz vetsinu veci si muzu stahnout (i v dobry kvalite) pres net a nebo jsou u nas uz hodne streamovaci kanaly, kde tech filmu / serialu je taky celkem pozehnane,

Tak jen proc bych si mela mesicne neco platit, kdyz porad v cr (pri legalnim stahovano) nemusim?
Mvek - 12. únor 2018 12:58sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Netflix přidal pro ČR Rogue One. To je docela zajímavé, když vezmu v potaz, že tam jinak SW filmy nejsou.

Ale furt mě štve, že tam z filmů od Marvelu nejsou všechny v řadě, ale některé chybí.
Seven - 12. únor 2018 10:58sipka
ZAMĚŘIT
Seven
ARD a ZDF je v UPC součástí základní nabídky, akorát mě to vlastně vůbec nezajímá...akorát mě sere, že kvůli tomu neběží skoro žádný seriál.
Pozemstan - 11. únor 2018 23:03sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Jak koukám, Eurosport 1 a TLC mají minimálně část olympijského programu úplně stejnou. Hlavně že existuje v HD od každého německá i rakouská verze... -)(

Jinak koukám, že Skylink nabízí v rámci svého základního balíčku "Digital" zdarma pouze za servisní poplatek i některé zcela volně šířené programy na Astře 19,2° východně - např. BBC World News HD, CNBC, Bloomberg Europe nebo právě Eurosport 1 DE. Chápu, že to možná někomu přímo instalují a pak zajistí automatické naladění, ale jinak je to zcela dostupné i bez jejich karty...
Seven - 11. únor 2018 22:17sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Nechápu, jak nova může uživit celej kanál točením Přátel a Sexu ve městě dokola...
Telemachus Rhade - 11. únor 2018 17:54sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Ještěže ty další Eurosporty mám. Krasobruslení běží zásadně na pětce.
Pozemstan - 09. únor 2018 22:01sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
19,2E: Olympiáda nekódovaně na Eurosport 1 HD a TLC HD
Olympijský program z Pchjongčchangu zdarma na ČT, RTVS, ARD, ZDF i ORF
Pozemstan - 09. únor 2018 21:55sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Nyní ještě běží na ČT Sport opakování a někde jsem četl, že má snad ČT i přes letošní horší situaci přece jen i práva na asi týdenní online vysílání přenosů, které odvysílala, ale zatím to nejde...

Po pár letech zkouším nahrávání, ale zdá se, že moje USB 3 flashka nemá na HD dostatečně rychlý zápis. -) Někde bych ještě měl mít na VHS záznamy z Nagana (včetně tiskové konference hokejistů někde na kazetě s jedním z ST filmů) a několika dalších OH, ale pak už to bylo horší... -)

Jinak na satelitu Astra (19,2° východně) je zdarma v němčině Eurosport 1, ARD a ZDF...
kapitan Pike - 09. únor 2018 21:20sipka
ZAMĚŘIT
kapitan Pike
Já si pamatuji, jak jsem kvůli zahájení her v Salt Lake City vstával asi ve 2 ráno. Dneska jsem nekoukal :-)
Telemachus Rhade - 09. únor 2018 21:08sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Jinak teda komentář úvodního ceremoniálu stál za to jak na ČT, tak právě na Eurosportu. Na ČT to bylo tak dada, až bych řekl, že šlo o tvrdší drogy. Na ES to bylo o něco veselejší, tak lahvinka/dvě vína :)
Telemachus Rhade - 09. únor 2018 21:03sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Tak mám 5 Eurosportů. Asi aby mi neunikla ani kvalifikace v curlingu :)
Mirak - 02. únor 2018 19:59sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Mvek: To, že něco stahují se jim samozřejmě moc hajpovat nechce, ale je sviňárna, to jo.
Mvek - 02. únor 2018 18:58sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Padouši z Netflixu zase sice ledacos přidali, ale odstranili v ČR některé filmy (nevím, jestli s únorem, nebo už v průběhu ledna, ale s Novým rokem to nebylo), třeba Kdopak to mluví...

Beru, že to odstraňují, ale kdyby taky informovali, když mám něco, co se bude odstraňovat, v seznamu... Podle FAQ informují jen nějakou dobu před odebráním při sledování takového obsahu. To mi asi pomůže u seriálu, který mám rozkoukaný, ale u něčeho vlastně v TODO seznamu moc ne.
Pozemstan - 10. leden 2018 23:24sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Mvek 294673: Mně s v pondělí večer nezobrazilo "New Episode" ani u obrázku Discovery, zatímco nyní, když mám epizodu jakoby rozkoukanou, protože jsem si včera opakoval některé pasáže, tam nápis je... -)(
Pozemstan - 10. leden 2018 23:10sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Mám přes RJ-45 připojený satelitní přijímač, ale je to vlastně zbytečné, protože i z youtube přehraje jen něco a využil jsem to jednou.
Mvek - 10. leden 2018 22:26sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Seven: Jelikož jsem schopen mít údajně nemožnou závadu v podobě křivé rychlovarné desky, tak mě tohle bohužel neuklidňuje.
Telemachus Rhade - 10. leden 2018 21:29sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Mvek:
ale velký monitor místo ní

Monitory jsou mrtvý segment. Technologicky jsou dneska o 4 generace za televizemi a tak 2 generace za monitory 5 let starými. Jako asi existuje dobrý kus, ale ať jsem vzal do ruky, co jsem vzal, všechno tragédie. Ty nativní filtry modrého světla, kdy snowwhite chytá béžovou, to je opravdu těžký kalibr.
Seven - 10. leden 2018 10:25sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Netflix applikace je tam defaultní od výrobce společně s youtube. Mám ji připojenou přes kabel - je na jednom stolku s modemem - už skoro tři roky a bez problému. Otec má televizi připojenou k internetu už taky dost let, stejně jako ségra, a žádný problém s tim není ani nikdy nebyl.
Mvek - 10. leden 2018 09:47sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Telemachus Rhade: Ano, jednak aspoň RJ-45, nikoliv wifi. Jednak ano, malá asi bude, pokud člověk nebude instalovat žádní apps ze store, jinak právě byly už i případy ransomware na TV.

Já bych se ale spíš asi obával automatických updatů (netuším, kdy je dělá, pokud ji člověk vypíná z elektřiny v podstatě vždy, jakmile na ni nekouká) a toho, že něco zmrví, co fungovalo. Zatímco u offline televize mě to prostě trápit nebude, opravu nebudu potřebovat, dokud nezjistím s něčím problém. A nakonec tu jsou různé ty případy analýz hlasu apod. u Sharpu a bude toho šmírování s původně dobrým úmyslem víc a víc.
Jelikož jsem počítač pasoval na hlavní přehrávač už před lety, a tedy jsem na propojení HDMI a bezdrátovou myš a klávesnici k televizi zvyklý, dálkový ovladač TV tomu nemůže konkurovat (a jo, kdyby Netflixu fungovala nějaká zkratka na hlasitost v browseru jako u MPC kolečko myši, nebo kdybych našel thumbler k jednomu bezdrátovému setu, kde je na klávesnici tlačítko na hlasitost, bylo by to úplně bez výhrad:-)).

Ale tak já bych si možná už ani nekupoval novou TV, ale velký monitor místo ní, kdyby to cenově a kvalitativně nebylo často horší.

Nejnovější   Novější 467 - 486 / 3756Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o