Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

1) Star Trek => Kelvin timeline - We have lens flares! Join the dark side!

Spravuje: Telemachus Rhade
Počet příspěvků: 3185
Nejčerstvější novinky z Abrams Treku vždy zde

Toto fórum je určeno pro spoilerové informace o Star Treku (no dejme tomu) s pořadovými čísly:
XIV, 14 a 4 (kde ovšem zase nebude určitě ani ta dvojtečka)
...a diskusi o nich.

Patří sem v první řadě veškeré informace k ději, které nebyly oficiálně zveřejněny - tj. scénář, nástiny děje, fotografie z natáčení, dále fotografie kulis, rekvizit a kostýmů a všechny ostatní spoilery.

Pokud se chcete vyhnout spoilerům, pro klid duše můžete moderátora požádat o BAN přístupu do tohoto fóra. Ten Vám ho rád udělí.

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 1151 - 1170 / 3185Starší   Nejstarší

Yakuzza - 10. březen 2013 14:16sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Archon má správné registrační číslo, to +1, bohužel třída už je špatně.
S.S.Enterprise - 10. březen 2013 12:45sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
TelemachusRhade:
Jakožto neznalec TOS (ač jsem se snažil, vždy jsem se probudil až se závěrečnými titulky), bral jsem ty Archonce jako milej a poveden komixovej příběh.
S.S.Enterprise - 10. březen 2013 12:42sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
TelemachusRhade:
nepamatuju a taky se piznám, že mě ENT při pokusech o druhé shlédnutí tak trochu nudí... no pokus skončí vždy někde v 1. sezoně...

Jako pořád se snažím brát JJ ST tak, že navazuje na ENT, takže by taková kontinuita byla pozitivní.. nakonec začalo to Archerovým psem :)
Telemachus Rhade - 10. březen 2013 12:30sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Něco málo k ST Ongoing.. Když už ty komixy oficiální, tak jsem si je přečetl a musim říct, že něco mě rozhodně potěšilo. Konkrétně to jsou předělávky epizod "Operation: Annihilate" a "The Return of the Archons". První zmiňovaná konečně není vyloženě hloupá a Kirkův bratr dostává poměrně velký prostor. Celkově se mi líbí mnohem víc, než verze původní. Archonce pokládám za záchvěv geniality v rámci daného rámce, protože nejen, že je to poměrně citlivé, ale je tam všechno to, co v původní epizodě být mělo a nebylo. Než to složitě popisovat, tady jsou obrázky...

imagebam.com imagebam.com

Bohužel aktuální čísla se soustředí vždy na nějaké epizodky ze života postav, což u McCoye nevadí, ale třeba u Uhury je to voser..
Razer - 10. březen 2013 12:28sipka
ZAMĚŘIT
Razer
TelemachusRhade: Pamatuju, je to jedna z nej epizod ENT.
Mvek - 10. březen 2013 12:17sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Já to zas tak nějak explicitně slyšel/viděl před zhlédnutím dané epizody a řady, takže taky. Ale jen si prostě pamatuji, že v ENT byli vidět Gornové a Tholiané.
Yakuzza - 10. březen 2013 12:09sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Já si to pamatuju docela dobře... Beru to jako jeden z prvků 4. sezóny, co hodně potěšil.
Telemachus Rhade - 10. březen 2013 12:08sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Otázka: Kolik z vás si pamatuje, že v Enterprise je Gorn? Já jsem na to včera koukal jak na zjevení, a to jsem "In a Mirror, Darkly" viděl naposledy loni :) A proč to píšu sem? Ten Gorn je totiž prakticky totožný s novým JJ designem Gornů, což mě poměrně překvapuje..
S.S.Enterprise - 16. únor 2013 19:54sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
BorgDog:
Jo no to je něco pro tebe :D
BorgDog - 16. únor 2013 13:12sipka
ZAMĚŘIT
BorgDog
S.S.Enterprise:

Moje oči... moje oči!
S.S.Enterprise - 16. únor 2013 12:54sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
Další pozoruhodný komentář z CSFD od ST11:

PanTumnus
Nikdy jsem netušil že Star Trek může být i cool. J.J mě vyvedl z omylu. Nový Star Trek je zkrátka naprosto geniálním novodobým blockbusterem za který se pan režisér, herci, tvůrci ani fanoušci, nemusejí stydět. U toho konce, protože jsem fanoušek původní série, (z Nové generace zvracím) sem i ukápl slzu. Jo, vím u všeho jen brečím ale jsem teplej do hajzlu, buzíci brečí! P.S. Chris Pine je kurva sexy!
Razer - 27. leden 2013 22:46sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Nejoblíbenější fantasy, co jiného než Berserk - konkrétně tohle Manga video ukazuje právě tu stránku co v anime nebyla... .

Manga verze je pro mě definice slova "masterpiece". Celou ji stvořil jediný člověk včetně grafické podoby... neuvěřitelná škoda, že po 20 letech autor vyměkl a nemá se k dokončení.


Cowboy B. je hrozně přeceňovaná věc není špatný, ale mě se se taky nelíbil.

No viděl si alespoň něco, ale jak to říct je to stále jen absolutní špičička ledovce. Já se po těch 6 letech teprve dostávám k těm originálům, které další stovky věcí vykrádali... jako všude je jich hrstka.

Hrané seroše, no už sem to psal tuhle, jako sem tam něco je, já nevim třeba sem tam nějaké díly věcí jako Dva a půl chlapa... ujdou... . Ovšem třeba i u věcí jako TBBT chvílema kroutím hlavou a říkám si, to je "jen na efekt" apod..

No ale ještě mi zbejvaj nějaké filmy jako útěk z New yorku nebo jak se to jmenovalo s Russelem a podobné. Nedávno jsem viděl "Ve jménu růže" s Connerym - docela dobrá věc i s minimálním rozpočtem.

Archer, píšu na dlouhej seznam "to watch" ,)
Mirak - 27. leden 2013 22:05sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Razer: Tak já netvrdím, že je to špatně, ty zas když něco hodnotíš, tak to hodnotíš vždy obšírně (imho ale ne vždy ve prospěch věci :-)

A co že je tvoje nejoblíbenější fantasy?

Jinak já myslím vyzkoušel dostatek anime (Berserk, GITS, Cobwoy Bebop, Hellsing, Trigun) a přestože se mi skoro všechno líbilo, tak asi až na GITS mi zároveň všechno přišlo celkem brutálně přehypované (obzvlášť mě zklamal obecně vychvalovaný Cowboy Bebop svým infantilním humorem. Všeobecně mi vadí roztlemené rypáky přes půl obrazovky, co nejbizarnější stavba těla všech postav atd.). Zároveň jsem nenašel ani jediný aspekt, kterým by anime nějak výrazně překonávalo vše hrané. Seriálů s myšlenkou a hloubkou je přes všeobecnou neutuchající kritiku prostě dostatek (samozřejmě ve sféře scifi/fantasy to tak není, ale to už jsme probírali, ono je imho třeba expandovat :-))

btw. jestli jsem ti to ještě nedoporučoval, tak zkus animovaný seriál Archer. To je imho kvalitní kompromis mezi západní tvorbou a anime (a navíc je to strašná prdel) :-)

http://www.csfd.cz/film/267155-archer/
S.S.Enterprise - 27. leden 2013 21:40sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
Kopnul jsem to sem jako druhy z x-set komentářů z CSFD.cz, jen ty dva jsou dostatečně štavnaté na to, abych se o jejich nález pochlubil. U toho posledního jsem právě taky vybouchl smíchy :D
Razer - 27. leden 2013 20:42sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Mirak: :-) myslel sem to samozřejmě s nadsázkou já tyhle sklony mám, ale zas je pravda, že nikdy takhle nenadávám na něco co vůbec neznám.

Já ti nevim, po tom co došly scifi seriály/filmy a když to tak řeknu i většina klasické a stále nějak aktuální knižní tvorby (scifi).
Bylo pro mě od roku 2006 zachráncem dobré nálady právě anime.

Kvalitní hrané seriály, které by se mi opravdu líbily prakticky nevznikají. Sem tam je nějaký krátký záblesk jako IT crowd... a to je tak všechno.
Kdysi ještě v dobách co šla v TV Xena sem si řekl, že je na čase vybírat si jen neohrané/nějak zajímavé zápletky.

Třeba tuhle sem viděl část TV Hry o trůny, nebylo to vůbec špatné a myslím, že se to některým tady i líbí. Jaký má smysl to ale vychvalovat, když jde o jinak docela známou sérii? Navíc teda když to porovnám s mým nejoblíbenějším fantasy..... :-) dopadá to docela špatně tím jak se příběh rozmělňuje mezi x postav, btw nejlepší je skrček.

No ve zkratce anime která vám tu chválím mi většinou vykouzlila úsměv na tváři min. jako Červený Trpaslík, IT Crowd... a tak se o ten zážitek chci podělit.

Někdy to zkuste, mezi těmi cca 15.000 kousky je okolo 150-300 nevšedních věcí, které jsou originály i mezi svou kategorií.
Taky sem ještě na střední anime vůbec nesledoval a některých věcí se pomalu štítil... je to prostě o tom přijít na chuť trochu jinému přístupu vyprávění.
Mirak - 27. leden 2013 18:52sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Razer: Tak ty zase málokdy pochválíš něco jinýho než anime.
Razer - 27. leden 2013 17:54sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Mirak: Já teda určitě ne.
Mirak - 27. leden 2013 16:41sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Ale tak zas nedělejme, že jsme se tu nikdy nesnížili k podobně bagatelizujícím komentářům k filmům nebo seriálům (vyjma možná Mveka a Pozemstana)
Razer - 27. leden 2013 15:49sipka
ZAMĚŘIT
Razer
S.S.Enterprise: Znal sem jednoho kluka, jinak chytrej, kterej se stal drsným "MC" bro, jakási obdoba rappera a přiznal se mi, že když byl ještě hloupej sledoval ST, ale teď už je vyspělej ,)

Tohle bude na podobné úrovni, trollingu.
Mirak - 27. leden 2013 14:53sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Tak mě ten komentář celkem upřímně rozesmál, nevím proč bych se měl nad něčím takovým pohoršovat.

Nejnovější   Novější 1151 - 1170 / 3185Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o