Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

1) Star Trek => Kelvin timeline - We have lens flares! Join the dark side!

Spravuje: Telemachus Rhade
Počet příspěvků: 3185
Nejčerstvější novinky z Abrams Treku vždy zde

Toto fórum je určeno pro spoilerové informace o Star Treku (no dejme tomu) s pořadovými čísly:
XIV, 14 a 4 (kde ovšem zase nebude určitě ani ta dvojtečka)
...a diskusi o nich.

Patří sem v první řadě veškeré informace k ději, které nebyly oficiálně zveřejněny - tj. scénář, nástiny děje, fotografie z natáčení, dále fotografie kulis, rekvizit a kostýmů a všechny ostatní spoilery.

Pokud se chcete vyhnout spoilerům, pro klid duše můžete moderátora požádat o BAN přístupu do tohoto fóra. Ten Vám ho rád udělí.

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 1091 - 1110 / 3185Starší   Nejstarší

S.S.Enterprise - 24. březen 2013 19:00sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
3 nové fotky z Temnoty...

http://www.thetrekcollective.com/

S.S.Enterprise - 22. březen 2013 18:15sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
ještě odkaz:
http://www.youtube.com/watch?v=1b7KFJX5eKM&feature=player_embedded
S.S.Enterprise - 22. březen 2013 18:15sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
Yakuzza:

Tady máš ten London v 0:09min přímo v popisku z filmu :)
Pozemstan - 22. březen 2013 12:06sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Yakuzza: Ve 2. traileru po čase 0:30 zazní, slyšel-li jsem dobře: "By now, all of you heard what happened in London." Bezprostředně poté se v čase 0:33 objeví scéna výbuchu mezi mrakodrapy v něčem, co by mohla být budoucí podoba londýnské City a navíc, jak teď koukám, je tam vidět v pravém dolním rohu i katedrála sv. Pavla. -) Tatáž scéna je i ve 3. traileru v čase 0:15-0:16 a tatáž věta o Londýně zazní později v čase 0:21-0:23.
BorgDog - 21. březen 2013 22:48sipka
ZAMĚŘIT
BorgDog
TelemachusRhade: BINGO! A co se traileru týče: Ne, nejsem nadšený. V celém tom vidím tak 5 sekund něčeho PŘIPOMÍNAJÍCÍHO Star Trek a ten zbytek laciný, manýristický kompilát Bournea s Bauerem, přesazený do SF. Plus pár kulis, aby se na plakáty dalo napsat Star Trek.

Je mi zle a jdu radši číst Kobayashi Maru…


Telemachus Rhade - 21. březen 2013 22:26sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade


Yeah, I had a bad dream about this trailer, and... Oh, it was not a dream, was it?
S.S.Enterprise - 21. březen 2013 21:21sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
Yakuzza:

Dyk se to všude píše a všude se o tom mluví, že JJ ukázal Londýn budoucnosti a ne zas jen San Francisco...
Jinak v ukýzce z IMAXu je londynská katedrála a ta vlajka je už jenom doprovodný projev.
Yakuzza - 21. březen 2013 20:04sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Jak jste přišli na to, že to je Londýn? Jenom podle těch vlajek?
S.S.Enterprise - 21. březen 2013 19:36sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
ad stejna podoba Kronosu)

no do filmu se toho v JJ vesmiru muze jeste hodne stat :-D
S.S.Enterprise - 21. březen 2013 19:35sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
jo a ten plakát a ono "into darkness" mi hodně připadá jako pokus o SW3..

ani bych se nedivil, kdyby se Cumberbatch na konci ujal moci nad UFP a Kirk spolu s malo uprchliky by skoncili v exilu nekde na Kronose nebo na Romulu...
S.S.Enterprise - 21. březen 2013 19:31sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
Tak musí mít v tom hlavním triu babu a tak tam daly Sladanu, která je TOP STAR díky Avatarovi a tedy láká lidi do kina... Ale ano, McCoy je mnohem lepe ztvarnen..

Ale nelibi se mi treba opetovna scena Kirk&McCoy v raketoplanovem depu.. ale vlastně ano, ja taky casto v garazich rezim ruzne veci porad dokola :D

Ten trailer je jednoduse nic moc, jen kopiruje a nedokonale rozsiruje trailery uz stavajici.

Alcatraz jsem nepoznal, no asi je to jedno.

Sekce 31 mě taky napadla a asi tam i bude. Měla by mít ale větší kapacity tak, aby mohla Zemi ochránit i před jedním z jejich členů!

Vlajky a Londýn víc polidšťují prostředí ST, to se mi líbí.

Silara taky neznám, ale je fakt, že Quinto uplně jako Spock hrát neumí.. Výrazné to bylo, když pronesl ono "Fascinating" poté, co usedl do křesla Spokovy lodě z budoucnosti.
lagga - 21. březen 2013 17:55sipka
ZAMĚŘIT
lagga
mě to přijde být pořád velmi tmavé a depresivní, a hlavně se zdá, že vykradli SW a Avengers .....takže si prostě počkám, protože mě zajímá Kirk, McCoy a Scotty....ostatní mě nebaví a Saldana mi lezla krkem už od začátku, i když v jiných filmech je dobrá herečka
Pozemstan - 21. březen 2013 17:38sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Teprve nedávno jsem si pustil předchozí trailery (pěkná byla i ta amatérská verze odkazovaná S.S.Enterprise) a působilo to na mě sice efektně, ale dosti depresivně jako prvoplánové ničení a střet s dalším zlem. Dost mi to připomínalo předchozí film a trochu i Khanův hněv a Pátrání po Spockovi (zničení lodě, souboj nad lávou či jinou ohnivou výhní). Říkal jsem si, že nový ST by se mohl vrátit k trochu jiným startrekovským motivům - filosofii, vědě, objevování, logickým hádankám, což může také přinést dobrodružství...

Na druhou stranu bylo zajímavé vidět záběry Londýna 23. století a vedle vlajky UFP i britskou, což trochu evokovalo dnešní EU a otázky dalšího vývoje vzhledem k tomu, jak si tuším Riker v TNG vzpomínal na jednotlivé státní vlajky, které tedy asi přestávaly být používány až postupně po vzniku Spojené Země i UFP. -)

Pokud jde o nejnovější trailer, souhlasím s Yakuzzou, že je to stále "série akčních záběrů bez souvislostí a náznaku nějakého příběhu (kromě souboje good vs. evil)", ale na druhou stranu tam přece jen vidíme náznaky děje v pozadí - jednání vojenských štábů a bezpečnostních rad, čelení zřejmě teroristické hrozbě, pomstě tajného superagenta - jak již psal MickTheMage, mohl by se tam objevit i Oddíl 31. Sice to slibuje avizovanou temnotu a jde o motivy, kterých známe dost z jiných filmů i kruté reality dnešní doby, ale v ST to přece jen není až tak časté. Film tak má podle mě potenciál alespoň ukázat zajímavý vhled do zákulisí vrcholné bezpečnostní politiky UFP.

Uvidíme, zda se atmosférou přiblíží třeba vulkánské trilogii v ENT, zejména zápletce se zničením pozemského velvyslanectví, popř. dílům DS9 In the Pale Moonlight, Homefront, Paradise Lost apod, nebo částečně i filmu Vzpoura. Ale nečetl jsem si nic k příběhu nového filmu, možná jsou mé odhady zcela mimo... -) Nejspíš všechny motivy beztak přebije zběsilost "moderní akční jízdy", ale třeba ne...

Herci mi nějak výrazně nevadí. Sylera jsem naštěstí neviděl, takže představitele Spocka nemám spojeného s jinou postavou, i když připouštím, že působí poněkud labilně. Uhura nebo Čechov pak, pravda, moc nepřipomínají předlohu, ale ani nevzbuzují odpor. -)

TelemachusRhade - 21. březen 2013 08:16: Jistou změnou jsou helmy připomínající středověké brnění na hlavách klingonů, což může naznačovat odlišnost v image dalšího významného druhu světa ST po romulanech v prvním Abramsově filmu. Připomíná mi to trochu "Trhače" z Želv Ninja. Na druhou stranu to může být elegantní způsob, jak zamaskovat odlišný vzhled TOS klingonů a přitom dokonce zachovat náznak klingonských čel...
Damar - 21. březen 2013 14:45sipka
ZAMĚŘIT
Damar
Alice Eve som videl v Crossing Over a tam mi celkom slušne vadila, tak dúfam, že v novom ST bude naozaj minimálne.
Trip - 21. březen 2013 13:04sipka
ZAMĚŘIT
Trip
Pokud bude příběh dosahovat " kvalit- úrovně" (Davám do uvozovek, protože někomu se nelíbí ani Star trek 2009:-) prvního dílu (ST XI), tak já jsem spokojen:-)

PS: Všem hercům věřím jejich postavy. Tady jde spíš o to, že se (pro někoho, pro mne ne, ) změnily už ty postavy jako takové viz Uhura a Spock. Ale mě danné změny nevadí. (V TOS to byla sestra Chapelová i když její láska ke Spockovi nebyla opětována , tedy myslím:-) a Muddův nápoj vynechávám:-)
Razer - 21. březen 2013 12:08sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Yakuzza: Tak shrnul jsi to dobře, já jen narážel na to, že když se chce dokáže se využít takřka každý ne-herec když je dost peněz na serepetičky jako kostýmy, efekty, komparz... .

Samozřejmě třeba Syler bez nějakého většího makeupu prostě nezmizí - k tomuhle Spockovi bych se nikdy zády neotočil, skutečně působí tak, že chce vycucnout každému mozek... . Exploze nekontrolovatelného vzteku na můstku lodi v jedničce tomu nijak nepomohla.

Opravdu si představte že po tom incidentu (stačilo pár hlášek od Kirka) máte pod tímhle člověkem sloužit a říct mu třeba že udělal chybu ve výpočtu.... RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁGEEEEEEEEEEEEE UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ - od emocí neschopného charakteru samozřejmě.
MickTheMage - 21. březen 2013 11:50sipka
ZAMĚŘIT
MickTheMage
Hmm, preco mi pri tom novom trailery v jednom momente napadlo Section 31...?
Yakuzza - 21. březen 2013 11:43sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Razer: Neříkám, že to je jenom o hercích. Psal jsem ale o tom, co mě nějak zaujalo. Protože kromě těch věcí to není nic jiného než série akčních záběrů bez souvislostí a náznaku nějakého příběhu (kromě souboje good vs. evil). Je to dost smutné, včera jsem si projížděl trailery na TNG filmy a to je něco úplně jiného.
Telemachus Rhade - 21. březen 2013 10:54sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Peter Weller je admirál Marcus, její otec, Alice Eve je potom Carol Marcus.

Takhle - já mám Pinea i celkem rád, ale ne jako Kirka. Quinto je Syler - on to prostě jinak zahrát neumí. Cumberbatch je výborný herec (viz Amazing Grace), ale bohužel tady to vypadá, že nemá co hrát. Alice Eve je mi děsně nesympatická, ale tak uvidíme. Zoë Saldanu jsem dříve měl rád (viz Center Stage), ale společně s Uhurou jsem se jí naučil nesnášet.

Když bych se měl podívat dál - Simona Pegga mám taky poměrně rád, ale opět ne jako Scottyho. Sulua jsem jinde viděl asi jen v Prcičkách, kde pořád akorát řve "milf", takže toho asi neposoudím, ale nevadí mi. Chekov je celkem OK, ale IMHO ta postava nemám prostě nic co nabídnout v dnešním světě. Pokud by chtěli zachovat to, co prezentoval, tak by musel být Severokorejec :) "Jo, rajská zahrada, to je kousek vedle Pchjongjangu" :-)

Jediný adekvátně umístěný člověk je Kostra, ale tak taky jako jediný z nich je herec, který opravdu umí.
Razer - 21. březen 2013 10:50sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Yakuzza: Já si myslím, že tohle není o hercích... v tomhle ohledu mě vzdělala SGA kde si i opičák stěžoval, že nedostává prostor třeba navíc zavrčet :-p

Nejnovější   Novější 1091 - 1110 / 3185Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o