Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

3) Obecná témata => Poradna

Spravuje: AVip
Počet příspěvků: 2162
We have all the answers... For the right price!


Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 507 - 526 / 2162Starší   Nejstarší

Marshall - 11. listopad 2016 20:57sipka
ZAMĚŘIT
Marshall
Od nového roku bude platit novela zákona, která toto upravuje - bez ohledu na smlouvu. Nevím jak je to přesně, ale myslím, že ti to musí umožnit za nějaký rozumný poplatek, ale nestudoval jsem to.
Yakuzza - 11. listopad 2016 13:01sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Okej, diky. Chtel jsem napred zjistit vylozene obecne, jestli je hypoteka ten typ pujcky, u ktereho poskytovatel nerad vidi predcasne splatky, tudiz by se daly cekat nejaka brutalne nevyhodna cisla.

(Hypoteku nemam, ani smlouvu. Jenom uvazuju nad jednim hypotetickym scenarem.)
AVip - 11. listopad 2016 12:57sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Jak už tu zaznělo, je to ve smlouvě. Samozřejmě, ideální je, když zrovna končí fixace, pak je to vždycky za "0".
Telemachus Rhade - 11. listopad 2016 12:33sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Yakuzza: Jak u koho, ale určitě je to uvedené v hypotéční smlouvě. U KB třeba vím, že to jde za nějaký jednorázový relativně směšný poplatek.
Yakuzza - 11. listopad 2016 12:10sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Dotaz, tusite nekdo, jestli a jak funguje predcasne nebo jednorazove splaceni hypoteky?
Zephram - 10. listopad 2016 15:43sipka
ZAMĚŘIT
Zephram
Anabáze s náramkem patrne skoncila. Vratil jsem se pred par dny k puvodni aplikaci, opensource gadgetbridge odinstaloval, a vse se vratilo k normalu. Ale bez toho gadgetbridge bych budiky nevypnul.
Zephram - 07. listopad 2016 00:11sipka
ZAMĚŘIT
Zephram
Marshall: Je to odpověď na jinou otázku, ale... S dovozem nevím. Bez dovozu (tj. s dovozem vlastním) jsme kdysi využili Bauhaus. To máš i docela blízko :-).
Marshall - 06. listopad 2016 18:19sipka
ZAMĚŘIT
Marshall
Mám dotaz (docela spěchá): Potřebuji koupit koberec 4x5 m. Už jsem se vzdal představy o odolnosti pro kolečkové židle - je to pekelně drahé. Vyřeším to podložkou pod židli. Chci nízký vlas, aby se dobře uklízel a bude zelený (v odstínu jsem docela flexibilní) .

Tak a teď mi prosím někdo poraďte prodejnu tady v Praze, kam můžu zajet a vybrat a dovezou mi to. Přijde mi, že jich je tu hodně a vyhodnocení, která je nelepší mi přijde obtížné. Má někdo v poslední době zkušenosti?

Děkuji!
Zephram - 01. listopad 2016 13:58sipka
ZAMĚŘIT
Zephram
Budík to potlačilo. Ale data to počítá nějak zvláštně. Dám tomu pár dní.
Zephram - 31. říjen 2016 19:33sipka
ZAMĚŘIT
Zephram
Tak jsem si nainstaloval do mobilu nějaký open-source nezávisle vyvíjený program Gadgetbridge na komunikaci s náramkem. Byla tam i reset funkce. Tak snad to ten budík potlačí.
Googlením jsem našel veskrze rady typu "nechat úplně vybít a pak dát na pár dní do ledničky (ne mrazáku), aby se smazala vnitřní paměť". Takže to bude záložní řešení.
Yakuzza - 29. říjen 2016 17:48sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
(Hm, divny odkaz. Cicu souvislost s tim jmenem a heslem ve vyhledavacich polich.)
Yakuzza - 29. říjen 2016 17:36sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Yakuzza 274875:
S těžkým srdcem sundávám na noc MiBand. Pokládám jej do jiného pokoje, na kraj stolu, do rohu, aby se ranními vibracemi shodil na zem. Ráno jej nacházím neposunutý

Tohle ale pobavilo :)
Yakuzza - 29. říjen 2016 17:30sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Zephram: Nemam primo MiBand, jenom porad nejakou noname dealextreme alternativu, ale totok funguje v pohode. Mvekuv napad hard resetu zni dobre, zkusil bych. Napadla me jeste jedna moznost - kdyz na telefonu v aplikaci zmenim nejake nastaveni (treba toho budiku), je treba to rucne synchronizovat pres Bluetooth do naramku. Nebude to ono?
Mvek - 29. říjen 2016 13:31sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Zephram: Jako asi je to blbý dotaz, ale zkoumal jsi v návodu, nebo přes Gloglo, jak udělat hard reset toho náramku? Blbé bude, když se to stane opakovaně, pak by to chtělo ještě hard reset mobilu nebo zkusit s jiným:-D, ale to moc nepotěší.

Já měl docela problém poprvé nainstalovat Sony SmartBand. Nakonec jsem musel vrátit mobil do továrního nastavení (měl jsem ho asi měsíc a teprve zkoumal poprvé Android), protože ani reinstal aplikace nedokázal náramek inicializovat.
No a obecně po nějaké době mám pocit, že ten náramek budí vždy na začátku intervalu, kdy má, což mi přijde jako nesmysl, ale neřeším to, pořád je to příjemnější buzení než hlasitý mobil, navíc tak můžu vstávat před ženou, aniž bych ji moc budil.
Telemachus Rhade - 29. říjen 2016 12:36sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Zephram: I kdyby korejské telefony explodovaly denně, tak si z principu nekoupím čínský telefon.

Ano, pokládal jsem za důležité toto sdělit :)

Každopádně ani neznám nikoho, kdo má Xiaomi, takže se nemohu ani optat, sorry.
Seven - 29. říjen 2016 12:33sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Zephram: to ti neporadim, mam ios...
Zephram - 29. říjen 2016 11:10sipka
ZAMĚŘIT
Zephram
Měl bych dotaz nejspíše na Lytu či Yakuzzu, ale obecně i na někoho, kdo používá Xiaomi MiBand a na něm funkci vibračního budíku.
tl;dr: Jak deaktivovat jednou aktivovaný budík?

Před pár dny jsem si budík na ráno poprvé nastavil. Budí to dobře. Zavibruje, po klepnutí či přejetí či poklepání to přestane. Dokonce je to i slyšet.
T+1 den: Přenastavil jsem budík na vhodnější čas. Výsledkem byly vibrace v obou časech.
T+2 dny: Vypnul jsem budíky úplně (tj. všechny časy nastavil jako deaktivované.). Opět mne MiBand vzbudil před šestou ráno.
T+3 dny: Pohrál jsem si s nastavením, zkoušel budíky zapnout na jiný čas, vypnout, dokonce i úplně vymazat. Pořád to samé. Dokonce se ten budík opakoval po 10 minutách (asi jsem jej nějak ignoroval nebo neprocitl způsobem, který by vyhodnotil jako dostatečný).
T+4 dny: Budíky vymazané, buzení pokračuje.
T+5 dní: S těžkým srdcem sundávám na noc MiBand. Pokládám jej do jiného pokoje, na kraj stolu, do rohu, aby se ranními vibracemi shodil na zem. Ráno jej nacházím neposunutý.
Yakuzza - 26. říjen 2016 16:13sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Politicka nebo jakakoli jina orientace toho diskuzaku je uplne putna :)

Taky jsem chtel puvodne zvolit nakonec Nyx, ale ukazalo se, ze tento typ klubu tam lze zalozit jenom s nejakym premium accountem.
Telemachus Rhade - 26. říjen 2016 16:07sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Cyberspace je pro mě nějak moc snowdenovsky doleva. To tě vedlo ke změně názvu fóra? :)

Každopádně bych preferoval NYX.
Yakuzza - 26. říjen 2016 16:04sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
To je ta babylonska zalezitost, o ktere jsem se zminoval v UV. Nakonec to tady delat nechci, byl by to technicky vetsi oser, nez jsem myslel. A nejakym anti-banem by se to resit taky nedalo.

Nejnovější   Novější 507 - 526 / 2162Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o