Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

3) Obecná témata => Jágr

Spravuje: Mirak
Počet příspěvků: 848

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 467 - 486 / 848Starší   Nejstarší

lagga - 08. květen 2015 18:08sipka
ZAMĚŘIT
lagga
jak jsem teď doma a píšu diplomku, tak slyším vždycky jak sídliště fandí, dneska to konečně zažil i chlap, protože jsme zrovna šli na nákup :) paráda hezky to sídliště nadskočilo GOOOL :)
tak vám to přijde fajn?
lagga - 20. duben 2015 22:16sipka
ZAMĚŘIT
lagga
Mirak: tak ho budu považovat za chlapa se škraloupem pod vlivem "zavedených pořádků", je to to samé jako co se stalo s Vyslancem

kruci a nechcete se už bavit o hokeji?
Mirak - 20. duben 2015 16:21sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Aha, takže i pokud by se potvrdilo, že vzal úplatek, tak ho stejně budeš považovat za slušnýho chlapa. Ok.
lagga - 20. duben 2015 15:35sipka
ZAMĚŘIT
lagga
dobře, tak se v médiích neprezentuje tak, jak byste si přáli
znám ale starýho i mladýho osobně a jsou fajn, jsou to dříči a mladej si ze sebe umí udělat srandu, a zároveň je velmi slušnej, slušnej byl i na střední, kde nedělal geroje (na rozdíl o hromady jiných, včetně některých členů zdejšího osazenstva)
takže mě osobně vadí, že se neumí v této kauze jasně vymáčknout, i kdyby to znamenalo "kruci nepamatuju se jak to bylo/kruci jo, stydim se, vzal sem ty prachy" a taky že byly hlasy odvolat ho kousek před začátkem mistrovství, ale pořád ho budu považovat za slušnýho chlapa a hokejovou legendu
Telemachus Rhade - 20. duben 2015 14:16sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
V tom se shodneme :-
Yakuzza - 20. duben 2015 14:01sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mirak:
Ale kdyz vidim a slysim Ruzicku, tak si vzdycky rikam, Cesko: Zeman, Babovresky, Kabat a Ruzicka - to jsme presne my, hulvatsti burani ze ctvrte cenove.

Tak.
Mirak - 20. duben 2015 13:22sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Damar: Ale jinak starej Weiss byl taky dobry nestesti :)
Mirak - 20. duben 2015 13:17sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Presne, "naseho" Vujtka vam muzeme zavidet :)
U nas byl treba u fotbalove reprezentace Karel Bruckner a kdyz pomineme trenerske zasluhy, tak mi vzdycky prisel jako velice zajimavy a inteligentni clovek.
Ale kdyz vidim a slysim Ruzicku, tak si vzdycky rikam, Cesko: Zeman, Babovresky, Kabat a Ruzicka - to jsme presne my, hulvatsti burani ze ctvrte cenove.
Damar - 20. duben 2015 12:05sipka
ZAMĚŘIT
Damar
Jeden z príkladov inteligentného trénera je Vlado Országh, nielen preto, že ho poznám osobne, ale keď niečo komentuje v televízii, má to naozaj hlavu a pätu.
Pokiaľ ide o trénera nášho národného týmu, tak Vůjtek mi pripadá tiež celkom v pohode, aj keď ho samozrejme bližšie nepoznám.
Mirak - 20. duben 2015 09:28sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Ne, ja nepausalizuju. Ano, Ruzu povazuju za totalniho vypatlance (to s puky byla nadsazka, on je blbej od prirody), ale existuje spousta inteligentnich a premyslivejsich hokejistu. Rozdil je v tom, ze u hokejistu inteligenci neresim a az na vyjimky na to neupozornuju. Pokud jde ale trenera narodaku, tak mam za to, ze by ta pozice mela automaticky vyzadovat nejake standardy. Navic myslim, ze mame po Evrope dostatek kvalitnich treneru a netusim, proc tam uz 10 let stridame alkoholika s lidoopem.
Jinak to, ze to takhle v mladeznickem hokeji chodi, to neni nic prekvapiveho a ani noveho, ale nikdy by me nenapadlo, ze do toho muze byt zapletenej nekdo jako Ruza. Rozhodne to JE o tom, ze vzal uplatek.
Tvuj argument je absurdni, to bysme pak mohli omluvit treba Ratha s tim, ze takhle to u vyberoveho rizeni na zakazky proste chodi...
lagga - 20. duben 2015 08:21sipka
ZAMĚŘIT
lagga
Mirak: Tak teď jsem z tebe získala dojem, že na jednu stranu považuješ hokejisty za vypatlance a na druhou stranu jako reprezentanty celého národa.
Tím pádem to není o tom, zda Růža vzal úplatek a na co ho použil, ani o stavu českého hokeje.
Mirak - 19. duben 2015 20:03sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Jenže tatínek je mně a většině lidí úplně ukradenej, mně zajímá v čem je namočenej dlouholetej reprezentant a trenér nároďáku.

Růža mluví jenom tak jak umí, tj. jako hokejista, kterej dostal hodněkrát pukem do hlavy. Málokdy umí dát dohromady souvětí, který má hlavu a patu. A to vůbec nemluvím o tom, jak se vyjadřuje na tom videu, imho hláška "Jako co jako" taky brzo zlidoví :-)
lagga - 19. duben 2015 15:12sipka
ZAMĚŘIT
lagga
když se to vezme takhle, tak Růža a ten otec jsou oba v průšvihu a zamotávají se do toho - dalo by se to ale použít jako upozornění na problémy v českém hokeji

já mám Růžičku ráda, mě vždycky seděl, mluví totiž zpříma
Mirak - 17. duben 2015 15:50sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Já myslím, že je v tom Růža až po uši. Je úplně jedno, že se tatínek snaží účelově zdiskredidovat těsně před MS, protože to, že je tatínek hajzl vůbec nevyvrací fakt, že má Růža máslo na hlavě a není absolutně schopnej to vysvětlit.

Ta aktuální verze, kdy peníze převzal, pak je na pár let zavřel do trezoru a když to začalo smrdět, tak je poslal z účtu manželky zpátky tatínkovi - to prostě není normální.

Ale je Růžu nikdy neměl jako člověka moc rád, podle mě je to primitiv a buran, určité trenérské úspěchy mu ale upřít nelze.
lagga - 17. duben 2015 15:39sipka
ZAMĚŘIT
lagga
no prostě když je kluk dřevo tak mu ani půl melounu nepomůže

a bohužel, je to smutná zkušenost, že se ty peníze za lepší místo na soupisce požadují a mluví se o nich jako o sponzorských darech, v celé řadě klubů

přijde mi to ponižující jak vůči těm hráčům, tak vůči trenérům ale osobně straním Růžovi
Mirak - 14. duben 2015 20:40sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Video je tady:

https://www.youtube.com/watch?v=P1g_7QfHM68

Jinak články na idnes si určitě umíš rozkliknout sám :-)
Lt.Shark - 14. duben 2015 17:54sipka
ZAMĚŘIT
Lt.Shark
abych byl upřímnej... nějak sem nezaregistroval... může mi sem dát někdo nějakej odkaz co se stalo i s videem? Dík :-)
Mirak - 14. duben 2015 10:33sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
To video ten tatinek zverejnil naschval pred MS, nijak "neuteklo".
lagga - 14. duben 2015 10:02sipka
ZAMĚŘIT
lagga
hlavně že to video "uteklo" na internet zrovna v tu pravou chvíli
Mirak - 12. duben 2015 20:58sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Jak jsem psal, šance, že nebude hrát je cca 1%, takže tady bych se výjimečně zastal idnesů a novinek.
A vzhledem k tomu, že dnes odpadla jediná bariéra a to fakt, že neměl smlouvu na příští rok (ono když jste zraněnej, tak s váma těžko někdo něco podepíše), tak podle mě odpadá i to 1%.
Leda by Růžu do té doby usvědčili z braní úplatků (a že to leaknutý video pro něho nevypadá vůbec dobře) a k repre se vrátil Hadamczik :-)

Nejnovější   Novější 467 - 486 / 848Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o