Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

3) Obecná témata => Jágr

Spravuje: Mirak
Počet příspěvků: 848

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 456 - 475 / 848Starší   Nejstarší

Mirak - 15. květen 2015 07:48sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
V to, ze vyhrajeme jsem veril, ale neveril jsem, ze Rinnemu budeme schopni dat ctyri goly a ani ze budeme hrat pekny hokej.
Ruzicka sice micha sestavou jako kdyz pejsek s kocickou vari dort, ale tady mu ty tahy vysly.
Telemachus Rhade - 15. květen 2015 04:32sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Tak vitezstvi jsem uprimne necekal :-)
Mirak - 15. květen 2015 01:10sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Mluvil jsem o tom druhém gólu, kdy si najel spoza branky.
lagga - 15. květen 2015 00:07sipka
ZAMĚŘIT
lagga
Mirak: Viděla jsem ten Jádgrův gól ze záznamu a nemyslím že to bylo o štěstí, ale o šikovnosti s jakou puk zpracoval a zvedl. To zvednutí dělá veliký rozdíl a mnoho hráčů ho nezvládne ani za ideálních podmínek jako jsou nájezdy.
Mirak - 14. květen 2015 23:44sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Jak mi přišlo, že rozhodčí letos jakž takž, tak v tomhle zápase byli slabí, spousta alibistických i špatných vyloučení/nepotrestání a také pofidérní nepískání zakázaných uvolnění.

Neuznání gólů Finům bylo myslím posouzen správně, domnívám se, že to, že hrál Fin našeho obránce a ne puk by se ještě odpustit dalo, protože byl pořád v jejich blízkosti (a docela se situace, kdy byl puk už mimo zákrok posuzovaly na turnaji mírněji), nicméně ruce v obličeji už byly neoddiskutovatelné.

Situace při Kovářově gólu, kdy Jágr vyrazil Rinnemu hokejku z ruky:
Přiznám se, že tady neznám přesný výklad pravidel, ale hráč určitě nesmí vyrazit brankáři hokejku z ruky, na druhou stranu je tohle ošidné, protože pokud brankář/hráč drží hokejku jen lehce, tak mu ji vyrazí každý kontakt. A mně v téhle situaci právě přišlo, že Rinnemu hokejka spíše z ruky vypadla.

Nepískaných faulů tam bylo na obě strany dost, ale Finům se samozřejmě nelíbilo, že první přesilovku měli až ve třetí třetinu, zatímco nám se dvě podařily využít.

Ano, Jágr měl obrovské štěstí při čtvrtém gólu. Do téhle pozice se snaží najíždět velice často a jím vyprodukovaná střela je spíš pokus o to, aby gólman puk vyrazil k před bránou postavenému útočníkovi. Byla to jednoznačně Rinneho chyba, i když to umístnění bylo milimetrové (a štastné).
Na druhou stranu Jokinnenův gól na 2:1 byl ještě šťastnější, protože puk do branky podle mě omylem dopravil do branky náš ležící obránce (Krejčík?) loktem nebo rukavicí.
Pozemstan - 14. květen 2015 23:12sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Bývalý finský eurokomisař a současný finský poslanec za centristy Olli Rehn uvedl na Twitteru mj. toto:

"#Russian refs totally unfair & biased against #Finland for #Czechs. @Jagr68 a lucky giant. #czechilization #nomorenedomansky69"

To byl ale zřejmě hodně subjektivní pohled, protože Finové v klíčových momentech skutečně faulovali...
Mirak - 14. květen 2015 23:06sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Nejlepší výkon na turnaji jsme si schovávali do čtvrtfinále, nevím, kdy se nám něco podobného povedlo naposledy. Satisfakce pro Jágra, protože i po tom všem, co v kariéře dokázal se našlo nemálo čecháčků zpochybňujících jeho nominaci. Je hezké (ale i trochu smutné), že to byl v dnešním zápase náš nejlepší hráč a to rozdílem třídy.

Škoda, že v semifinále natrefíme na Kanadu, jsem sportovní optimista, ale bude to strašlivě těžké, to jak letos dominují vypadá zhruba jako zápasy někdy z přelomu tisíciletí, kdy hokejoví trpaslíci od favoritů dostávali běžně 7-8 gólů.
Asi se to dá pochopit, když se sešla většina loňských olympioniků, ale ta jejich převaha je děsivá.
Možná by nám mohlo pomoct, že nedorazil žádný z elitních kanadských brankářů, Mike Smith je nadprůměrný brankář, který měl letos mizernou klubovou sezónu. Jen ten jejich útok je bohužel nezastavitelný.
lagga - 12. květen 2015 19:48sipka
ZAMĚŘIT
lagga
slováci jsou out a já nemůžu fandit kvůli diplomce, to je k naštvání
Pozemstan - 11. květen 2015 22:35sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Dnes jsem na lince B potkal rakouské fanoušky slavící výhru nad Německem. -) Zprvu jsem se usmíval, ale ke konci už byl jejich hlasitý zpěv docela nepříjemný, nemluvě o rozhoupání vagónu jejich skákáním, i když to snad ještě zůstalo v únosných mezích...
Pozemstan - 08. květen 2015 19:51sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Je pěkné sledovat večer cestou z kanceláře v pražských ulicích a metru různé fanoušky v dresech a udivené pohledy ostatních (hlavně cizinců), i když ta šílená skupinka českých (podle přízvuku moravských) fanoušků včera na Chodově, paradoxně po zápase Německo-Švédsko, už ten řev a zpěv trochu přeháněla... To Švédové byli tradičně tiší, ale zahlédl jsem i starší německý pár... -)
Yakuzza - 08. květen 2015 18:14sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Me stve, ze nemuzu do svych oblibenych hospod, protoze tam je narvano, telka rve na cely lokal a neni slyset vlastniho slova.
lagga - 08. květen 2015 18:08sipka
ZAMĚŘIT
lagga
jak jsem teď doma a píšu diplomku, tak slyším vždycky jak sídliště fandí, dneska to konečně zažil i chlap, protože jsme zrovna šli na nákup :) paráda hezky to sídliště nadskočilo GOOOL :)
tak vám to přijde fajn?
lagga - 20. duben 2015 22:16sipka
ZAMĚŘIT
lagga
Mirak: tak ho budu považovat za chlapa se škraloupem pod vlivem "zavedených pořádků", je to to samé jako co se stalo s Vyslancem

kruci a nechcete se už bavit o hokeji?
Mirak - 20. duben 2015 16:21sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Aha, takže i pokud by se potvrdilo, že vzal úplatek, tak ho stejně budeš považovat za slušnýho chlapa. Ok.
lagga - 20. duben 2015 15:35sipka
ZAMĚŘIT
lagga
dobře, tak se v médiích neprezentuje tak, jak byste si přáli
znám ale starýho i mladýho osobně a jsou fajn, jsou to dříči a mladej si ze sebe umí udělat srandu, a zároveň je velmi slušnej, slušnej byl i na střední, kde nedělal geroje (na rozdíl o hromady jiných, včetně některých členů zdejšího osazenstva)
takže mě osobně vadí, že se neumí v této kauze jasně vymáčknout, i kdyby to znamenalo "kruci nepamatuju se jak to bylo/kruci jo, stydim se, vzal sem ty prachy" a taky že byly hlasy odvolat ho kousek před začátkem mistrovství, ale pořád ho budu považovat za slušnýho chlapa a hokejovou legendu
Telemachus Rhade - 20. duben 2015 14:16sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
V tom se shodneme :-
Yakuzza - 20. duben 2015 14:01sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mirak:
Ale kdyz vidim a slysim Ruzicku, tak si vzdycky rikam, Cesko: Zeman, Babovresky, Kabat a Ruzicka - to jsme presne my, hulvatsti burani ze ctvrte cenove.

Tak.
Mirak - 20. duben 2015 13:22sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Damar: Ale jinak starej Weiss byl taky dobry nestesti :)
Mirak - 20. duben 2015 13:17sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Presne, "naseho" Vujtka vam muzeme zavidet :)
U nas byl treba u fotbalove reprezentace Karel Bruckner a kdyz pomineme trenerske zasluhy, tak mi vzdycky prisel jako velice zajimavy a inteligentni clovek.
Ale kdyz vidim a slysim Ruzicku, tak si vzdycky rikam, Cesko: Zeman, Babovresky, Kabat a Ruzicka - to jsme presne my, hulvatsti burani ze ctvrte cenove.
Damar - 20. duben 2015 12:05sipka
ZAMĚŘIT
Damar
Jeden z príkladov inteligentného trénera je Vlado Országh, nielen preto, že ho poznám osobne, ale keď niečo komentuje v televízii, má to naozaj hlavu a pätu.
Pokiaľ ide o trénera nášho národného týmu, tak Vůjtek mi pripadá tiež celkom v pohode, aj keď ho samozrejme bližšie nepoznám.

Nejnovější   Novější 456 - 475 / 848Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o