|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| Mám dotaz (trochu v návaznosti na Poradnu :))
Jak poznáte že salát (ledový, římský, rosso) je nebo není hořký? Myslím než ho koupíte a zakousnete se? |
|
|
|
| pro ty komu hořký dýňový polívky nechutnaj, tak jsem dneska uvařila sojové maso s dýní hokkaido na zelený cibulce a na másle, s majoránkou a solí, je to mňamózní a půjde to k vrtulím z tvrdé pšenice (má to míň lepku) |
|
|
|
| Mvek: cukety rostou ted taky ;-) |
|
|
|
| Mvek: Výzva pro příští rok :-) |
|
|
|
| Ještě, že jsme přeskočili okurkovou sezónu... |
|
|
|
| Musime udrzovat zahlavi aktualni, ze :-D |
|
|
|
| No velice pěkné, vskutku! :-) |
|
|
|
| melouny jsou out, je tu nová sezóna
|
|
|
|
| Mvek: Tak ta, co jsem dostal od tedy, byla také hořká jen trochu a jinak mi docela chutnala. |
|
|
|
| Já právě znám nehořkou, a tam mi chutná:-)
|
|
|
|
| Kremovou dýňovou polívku jsem měl, je to teda nic moc, ale jednou za půl roku rmto snesu. |
|
|
|
| Hořkou dýňovou polévku si nedovedu představit, ale přesně, s okurkami člověk měl zkušenost.
Také mě překvapil ten incident s úmrtím po botulotoxinu v cizrnové pomazánce. Doposud jsem si myslel, že botulotoxin hrozí u kazících se masných výrobků, tady by mě nenapadl a pokud by to nebylo nějaké extrémní, nafouklé pomazánky bych se vůbec nebál:-/ |
|
|
|
| Marshall: To je vedlejší a nepodstatné. |
|
|
|
| hm a co třeba si ten oběd vychutnat ;) |
|
|
|
| Jdu na obed...vyfotim si ho na instagram s filtrem, preposlu to na FB a otaguju tam Yakuzzu...pockat...ja nemam instagram. Tak nic. |
|
|
|
| Mně je taky z jídla zle. Hlavně z těch co lidi fotí a dávají na FB.
(Nejhorší je, že se to nedá nijak zablokovat. FB Purity filtruje podle hesel, ale nějaký algoritmus na fotky asi nebude.) |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|