Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

3) Obecná témata => Jídlo a pití všeho druhu

Spravuje: AVip
Počet příspěvků: 1810
Aktuální téma: avokáda

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 715 - 734 / 1810Starší   Nejstarší

Lt.Shark - 15. listopad 2015 22:47sipka
ZAMĚŘIT
Lt.Shark
radši zelí... a radši kyselý... :-)))
lagga - 13. listopad 2015 16:47sipka
ZAMĚŘIT
lagga
kapusta suprově nahrazuje glutamát, je to posilovač chuti!
takže vždycky koupím velkou hlávku a vždycky list, dva propašuju do jídla, nemusím pak tolik solit

malý kapustičky jsem líná vařit a stojí spoustu peněz
Zephram - 12. listopad 2015 13:14sipka
ZAMĚŘIT
Zephram
Raději zelí než kapustu. Je jedno jestli sladké nebo kyselé.
Telemachus Rhade - 12. listopad 2015 13:05sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Kapusta supr. Ceskou i slovenskou :) Jen kysane zeli nemam rad.
Damar - 12. listopad 2015 12:20sipka
ZAMĚŘIT
Damar
S kapustou choďte do kelu:)
Mvek - 12. listopad 2015 10:31sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Já mám radši kapustu na Slovensku.
Yakuzza - 12. listopad 2015 10:31sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Kapustu mám docela rád, rozhodně lepší než zelí.
AVip - 12. listopad 2015 10:20sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Fuj fuj fuj fuj fuj... hlavně při vaření. :-D
lagga - 12. listopad 2015 09:54sipka
ZAMĚŘIT
lagga
Kapusta kapusta kapusta kapusta kapusta
Marshall - 05. listopad 2015 12:46sipka
ZAMĚŘIT
Marshall
Já taky!!!
Yakuzza - 05. listopad 2015 12:36sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Četl jsem Mvekova polévka .)
Mvek - 05. listopad 2015 12:31sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Mrkvová polévka se zázvorem, mňam...
Na Express Sandwich na Brumlovce (a zřejmě též Andělu...) nedám dopustit, teda občas:-).
AVip - 04. listopad 2015 11:10sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Jídlo s.r.o - Zmrzlina Míša

https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10007913-zmrzlina-misa

Za mne jen dvě poznámky:

1. za bolševika panoval zrovna v této sféře neskutečný binec a bez přehánění se dalo tvrdit, že "co výrobní série, to originál".
Z toho pak plyne to, že někomu současné provedení nechutná (není to můj případ), protože se prostě kdysi naučil na jinou chuť.

2. Míša vanička. Upřímně řečeno, nejlepší by to bylo celé zrušit.
Ono totiž když se řekne "A", mělo by se říci i "B" a to "B" je o tom, že pokud by se do vaničky nalila stejná hmota, jaká se používá k výrobě nanuků, tak jí bude zákazník dostávet ven dynamitem, Míša nanuk je po zmražení pekelně tvrdá záležitost (shodou okolností a náhod jsem kdysi dávno s první -ještě "poctivou- šarží Míši ve vaničce měl tu čest a dostat to ven bylo opravdu peklo -na talíři-).
lagga - 01. listopad 2015 21:04sipka
ZAMĚŘIT
lagga
díky za dporučení, muž už týden slintá po indii
kapitan Pike - 01. listopad 2015 19:11sipka
ZAMĚŘIT
kapitan Pike
To zní hodně zajímavě.
Telemachus Rhade - 01. listopad 2015 17:12sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Včerejší rekreační den jsme zakončili degustačním menu v indické Golden Tikka na Starém městě a musím říct, že to byla nejlepší Indie, jakou jsme kdy měli. Jejich máslové krevety jsou z obláčku číslo 9 a celkově to byl úcvatný chuťový zážitek (a i výzva vhledem k porcím), ovšem - ochutnal jsem poprvé dezert s název gulab jamun... Poprvé v životě se mi stalo, že mi vyhrkli slzy jak moc vynikající to bylo! Opravdu vřele doporučuji.
Mvek - 24. říjen 2015 22:12sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Ochutnal jsem Pardál - bezové pivo (od Budvaru). Velmi příjemně mě to překvapilo. A podle složení to opravdu obsahuje bez (taky citrón) a kromě věcí jako arabská guma apod., snad nic extra odpudivého.

Chuťově bych to nejvíce přirovnal Sládkově limonádě (která mi ale nechutná) s alkoholem a opravdu chutí bezu.

Rozhodně si zkusím sehnat nějakou lahev na doma.
Mvek - 24. říjen 2015 22:01sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Taky jsem si už před pěti lety říkal, že bych Karavanseraj navštívil. Jen mě odrazovalo to jejich dobrodružné poznávání, kde proklamovali, že se člověk seznámí i s kousnutím štírem nebo co:-).
Telemachus Rhade - 24. říjen 2015 18:09sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Restaurace je skvělá a baklava ještě lepší :-)
lagga - 24. říjen 2015 18:08sipka
ZAMĚŘIT
lagga
Restaurace Klub cestovatelu mezi vodarnou Manes a Narodnim divadlem … moc dobry, masovy i bezmasi, nekuracky, ale teda cucela sem do jidelnicku dlouho protoze sem ty veci vubec neznala :-D
Pepa tu ted bojuje s desertem "baklavou", rehta se ze je to strasne sladky a tvrdy:-D

Nejnovější   Novější 715 - 734 / 1810Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o