Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

3) Obecná témata => Jídlo a pití všeho druhu

Spravuje: AVip
Počet příspěvků: 1807
Aktuální téma: avokáda

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 693 - 712 / 1807Starší   Nejstarší

Mvek - 30. listopad 2015 20:48sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Telemachus Rhade: Cože? To vyplývá z čeho? Neříkám, že jsem fanda mikrovlnky, domů ji ani nechci, ale tohle jsem ještě neslyšel.
Telemachus Rhade - 30. listopad 2015 19:47sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Marshall: Mikrovlnka dělá ze všeho beznutriční bazmek.
Marshall - 30. listopad 2015 14:29sipka
ZAMĚŘIT
Marshall
lagga: To nemáš v práci mikrovlnku?
Mvek - 30. listopad 2015 13:59sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
lagga: No, já se dneska a zítra k snídani a obědu budu cpát lisovanými jablky a něčím k tomu (vločky, pohanka, pufovaná rýže, semínka...), protože je mi líto ten odpad z výroby moštu vyhodit.

"Mňam"

Ale zahřátí taky pomáhá.
lagga - 30. listopad 2015 13:47sipka
ZAMĚŘIT
lagga
dnešní oběd se mi moc nepovedl - nejde jíst za studena, ale za tepla určitě bude dobrý ....grrr
Mvek - 29. listopad 2015 10:49sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
A tady o tom, jak nám mohou pomoct oceány...
Mvek - 29. listopad 2015 10:07sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Mark Bittman - What's wrong with our food (TED)

Shrnutí většiny (až na GMO) problémů (nejen) amerických potravin.
Mvek - 28. listopad 2015 09:15sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Český "rum", který stál ještě Kčs, měl 40 procent, zatímco dnešní Tuzemák s jinak velmi podobnou etiketou je na 38.

Ale pochybuji, že by byl chuťově o tolik lepší, nicméně myslím, že přijde jedině do pečení apod.
Mvek - 27. listopad 2015 10:29sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Chtěl jsem se nadšeně pustit někdy do mochyně na chalupě, ale zjistil jsem, že ona není mochyně jako mochyně...

V obchodě se dá koupit peruánská Physalis peruviana, zatímco u nás se dá pěstovat pro ozdobné úřely židovská Physalis alkekengi, která se sice prý taky dá konzumovat, ale asi bude mít více alkaloidů, takže to není dobrý nápad místo ovoce:-).
Yakuzza - 24. listopad 2015 12:14sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Telemachus Rhade - 24. listopad 2015 12:08sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Hmm, co si dnes nastrouhám do očí? :)
Mvek - 24. listopad 2015 11:21sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Yakuzza: :-D Myslel jsem pochopitelně, že pálí do očí, při strouhání, ne při strouhání do očí:-). Ok, asi jsem se nominoval do Lingvistického okénka...
Yakuzza - 24. listopad 2015 10:53sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mvek: Vážně? :)
Mvek - 24. listopad 2015 10:47sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Ten domácí křen vůbec nepálí při jídle, pouze při strouhání do očí. Ale pomazánce dal dobrou chuť. Zajímavé.
Mvek - 23. listopad 2015 13:18sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Yakuzza: Ten titulek sedí k našemu bytu... V bývalém mém pokoji a také špíži se nedá pořádně hnout kvůli bedýnkám. A ještě je to třeba furt probírat a vyhazovat ta černá.
Yakuzza - 23. listopad 2015 12:44sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mvek - 23. listopad 2015 12:42sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Domácí müsli z jablečného protlaku (odpad při odstřeďování jablek na mošt včera), vloček, rýžových burizonů, kokosu a trochu sezamu, lnu zalité trochou vody a promíchané je překvapivě dobré, lepší než ta krájená jablka, a přitom je to též syrové.

Jedinou nevýhodou může být, že je v tom možná i trochu "plastové vlákniny", aneb jak se mírně chlupatí a odírá přítlačný kus plastu, který slouží k občasném u očištění rotujícího kovového kola s dírami. i s opatrností je vidět, že se z něj nějaký plast musí občas odírat a zamíchat do odpadu...
Mvek - 20. listopad 2015 21:30sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Hm, tak ty piškoty, co procházejí za měsíc jsou už taky pokažené Mondelezem. Ach jo.
Mvek - 19. listopad 2015 10:14sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Tak máme pít kávu.

Spíš mě fascinovalo to množství.-).
Lt.Shark - 15. listopad 2015 22:47sipka
ZAMĚŘIT
Lt.Shark
radši zelí... a radši kyselý... :-)))

Nejnovější   Novější 693 - 712 / 1807Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o