|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| Záchvat konspirace :) Ne, doma jí mám a používám, ale bez ohledu na studie, které občas uvádějí úbytek nutriční hodnoty ohřívaného pokrmu, mi občas po takto ohřátém jídle není úplně hej. Taky mi přijde, že jídlo při ohřevu dost vyschne. |
|
|
|
| Telemachus Rhade: Cože? To vyplývá z čeho? Neříkám, že jsem fanda mikrovlnky, domů ji ani nechci, ale tohle jsem ještě neslyšel. |
|
|
|
| Marshall: Mikrovlnka dělá ze všeho beznutriční bazmek. |
|
|
|
| lagga: To nemáš v práci mikrovlnku? |
|
|
|
| lagga: No, já se dneska a zítra k snídani a obědu budu cpát lisovanými jablky a něčím k tomu (vločky, pohanka, pufovaná rýže, semínka...), protože je mi líto ten odpad z výroby moštu vyhodit.
"Mňam"
Ale zahřátí taky pomáhá. |
|
|
|
| dnešní oběd se mi moc nepovedl - nejde jíst za studena, ale za tepla určitě bude dobrý ....grrr |
|
|
|
| Český "rum", který stál ještě Kčs, měl 40 procent, zatímco dnešní Tuzemák s jinak velmi podobnou etiketou je na 38.
Ale pochybuji, že by byl chuťově o tolik lepší, nicméně myslím, že přijde jedině do pečení apod. |
|
|
|
| Chtěl jsem se nadšeně pustit někdy do mochyně na chalupě, ale zjistil jsem, že ona není mochyně jako mochyně...
V obchodě se dá koupit peruánská Physalis peruviana, zatímco u nás se dá pěstovat pro ozdobné úřely židovská Physalis alkekengi, která se sice prý taky dá konzumovat, ale asi bude mít více alkaloidů, takže to není dobrý nápad místo ovoce:-). |
|
|
|
| Hmm, co si dnes nastrouhám do očí? :) |
|
|
|
| Yakuzza: :-D Myslel jsem pochopitelně, že pálí do očí, při strouhání, ne při strouhání do očí:-). Ok, asi jsem se nominoval do Lingvistického okénka... |
|
|
|
| Ten domácí křen vůbec nepálí při jídle, pouze při strouhání do očí. Ale pomazánce dal dobrou chuť. Zajímavé. |
|
|
|
| Yakuzza: Ten titulek sedí k našemu bytu... V bývalém mém pokoji a také špíži se nedá pořádně hnout kvůli bedýnkám. A ještě je to třeba furt probírat a vyhazovat ta černá. |
|
|
|
| Domácí müsli z jablečného protlaku (odpad při odstřeďování jablek na mošt včera), vloček, rýžových burizonů, kokosu a trochu sezamu, lnu zalité trochou vody a promíchané je překvapivě dobré, lepší než ta krájená jablka, a přitom je to též syrové.
Jedinou nevýhodou může být, že je v tom možná i trochu "plastové vlákniny", aneb jak se mírně chlupatí a odírá přítlačný kus plastu, který slouží k občasném u očištění rotujícího kovového kola s dírami. i s opatrností je vidět, že se z něj nějaký plast musí občas odírat a zamíchat do odpadu... |
|
|
|
| Hm, tak ty piškoty, co procházejí za měsíc jsou už taky pokažené Mondelezem. Ach jo. |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|