Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

3) Obecná témata => Jídlo a pití všeho druhu

Spravuje: AVip
Počet příspěvků: 1810
Aktuální téma: avokáda

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 477 - 496 / 1810Starší   Nejstarší

AVip - 08. květen 2016 21:35sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Heil Tuna der Grosse!

Při vědomí, kdy a jak ten sajrajt vzniknul, mne spíš udivuje, že tu chemikálii má vůbec někdo odvahu konzumovat...
kapitan Pike - 08. květen 2016 21:03sipka
ZAMĚŘIT
kapitan Pike
Tentokrát o Fantě

Fantu už jsem neměl hodně let, takže nevím, jak moc špatně chutná ta česká. Každopádně čekat tam nějaké větší množství pomerančů je celkem naivní :-)
Seven - 04. květen 2016 18:01sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Yakuzza: záleží jakou máš potřebu/spotřebu, pytlík je designovaný na jeden den pro aktivního dospělého muže. Takže pro mě na tři dny :D

Damar: Pokud půjdu do restaurace, dám si tam výborný steak a budu spokojená. Nicméně každodenně řešit "Kam půjdem na oběd?" mě nebaví, takže chodím jen když mám náladu, jinak si dám joylent (koupila jsem si jahodový, mangový a cokoladovy - mangovy mi chutna nejvíce, kolega říkal, že je joylent výrazně chuťově lepší než mana a hlavně i s poštovným v přepočtu vyjde levněji než mana). Stejně jako je pro mě snažší mít doma v krabici pytle s joylentem než řešit, jestli mi neprošel sýr a co to roste na tom chlebu. Nežiju jen na tom, ale prostě nemusím každodenně řešit, lézt do obchodlů atd..
Yakuzza - 24. duben 2016 22:34sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mvek: Ono ale jist neni praktucke obecne :)
Mvek - 24. duben 2016 19:21sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Cítím se otráveně. Měl jsem trochu mandlového mléka (koupeného drahého)... Tak nevím:-). Zkusíme zítra znovu.


Yakuzza: Bojím se trochu, co zas za sajrajt vzniká při výrobě atd., ale mohla by to být zajímavá věc spíš pro nějaký ten výlet apod. Prostě někam, kde je nepraktické jíst klasicky...
Yakuzza - 24. duben 2016 16:38sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Joylent je zase varianta Soylentu.
Zephram - 24. duben 2016 16:21sipka
ZAMĚŘIT
Zephram
A já myslel, že se to jmenuje Soylent. :-)
Yakuzza - 24. duben 2016 12:29sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Tak jsem v ramci navstevy Seven odkoupil jedno baleni Joylentu, protoze se nejak nemuzu dokopat objednat si to sam. Pokud jsem to dobre pochopil, melo by to stacit na tri dny stravovani bez jakehokoli jineho jidla, tak pak poreferuju.
Mvek - 15. duben 2016 21:33sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Restaurace Myslivna v Třeboni byla celkem fajn (ale kuřácká a částečně zašlá, nicméně cenově dobrá) a nevybrat si tak tučnou kombinaci rybích výrobků, tak bych byl naprosto spokojený.

Nicméně jejich přístup k překladu jídelního lístku byl poněkud svérázný (a ano, nasdílím i na nějakém tom překladatelském fóru a upozorním je na nevhodnost).

Všimněte si položky 37, nevím, jestli si to anglicky mluvící host nerozumějící česky nebo německy objedná.

imagebam.com

Těch překlepů tam bylo více, ale tenhle byl nejzajímavější.
Pozemstan - 14. duben 2016 13:03sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
kapitan Pike, Yakuzza: Také bych se bál, že to nebude obsahovat vše (dlouhodobě) potřebné k životu. Už jen (předpokládám) absence vlákniny může vést k vážným problémům, nehledě na to, že žaludek potřebuje něco drtit, jinak hrozí vředy atd.
Damar - 14. duben 2016 10:34sipka
ZAMĚŘIT
Damar
Konzumácia naozaj dobrého jedla je jeden z pôžitkov, o ktorý by som sa nechcel pripraviť. Nechcel by som sa živiť len "amarounmi", aj keď by to bolo praktickejšie...
Yakuzza - 14. duben 2016 10:30sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Právě, přijde mi to docela praktické, protože mě třeba potřeba jezení docela obtěžuje :) (Ale ne ve smyslu nějakého breathariánství, prostě mě to jenom nebaví řešit.)
Damar - 14. duben 2016 10:19sipka
ZAMĚŘIT
Damar
Yakuzza: Preto som použil slovo "podobný", pretože mi to len pripomenulo tie nápoje z fitka. V každom prípade je to lepšie ako byť bretarián:)


Yakuzza - 14. duben 2016 10:12sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Soylent is a meal replacement beverage, advertised as a "staple meal", available in both liquid and powdered forms. Its creators state that Soylent meets all nutritional requirements for an average adult, but some critics claim otherwise.

Jak už fakt nevím, jak bych ti to vysvětlil :) To nemá s tyčinkama z fitka nic společného...
Damar - 14. duben 2016 09:44sipka
ZAMĚŘIT
Damar
Yakuzza: Ono je podobných produktov všade celkom dosť, či už sú to nápoje, alebo tyčinky, predávajú to hlavne vo fitkách, kde si to často ľudia dajú hneď po cvičení, alebo v špecializovaných predajniach, tyčinky aj v normálnych potravinách.

Ja som to však vždy chápal ako niečo, čo ti nahradí jedno jedlo denne, ale je to len doplnok stravy. Myslím, že niektoré produkty to majú aj priamo uvedené na obale.
Yakuzza - 14. duben 2016 09:33sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Dobře, ale to nic nemění na tom, že když tohle vznikalo, tak pointa nebyla odpolední svačinka, ale právě nahrazení klasické stravy.
Damar - 14. duben 2016 08:21sipka
ZAMĚŘIT
Damar
Yakuzza: Ale aj v tom článku sa píše, že nie je isté, že ten nápoj má naozaj v sebe všetko to, čo človek potrebuje.

"Navíc tu je nebezpečí, že existuje něco, co jsme ještě neizolovali, ale ve stravě to je a potřebujeme to. Příkladem jsou fytochemikálie, kterých jsou tisíce, jsou v různých druzích zeleniny a ovoce, z nich známe pár, neznáme ani potřebná množství, jen víme, že lidé s vyššími hladinami jsou zdravější, problematika se stále intenzivně studuje,"
Yakuzza - 13. duben 2016 18:34sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
No moment, myslel jsem to vazne, protoze v tom je pointa toho napoje. Prectete si o tom neco. Jde o to, ze tim lze nahradit veskere jidlo, je to tak stavene.
kapitan Pike - 13. duben 2016 16:19sipka
ZAMĚŘIT
kapitan Pike
Mvek:
Tak nemyslel to Yakuzza jako dneska víc věcí, jako srandu, jako připomenutí typických uživatelů i uživatelek různých portálů?


Určitě to nemyslel vážně :-)
Mvek - 13. duben 2016 16:16sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Tak nemyslel to Yakuzza jako dneska víc věcí, jako srandu, jako připomenutí typických uživatelů i uživatelek různých portálů?

Nejnovější   Novější 477 - 496 / 1810Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o