|
|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1813 |
|
| Aktuální téma: avokáda
 |
|
|
| | | Dotaz - jak dlouho vydrzi bile vino v otevrene sklenene lahvi v pokojove teplote? :) |
|
|
|
| | | Nejsou to takový ty malý kuličky, asi o velikosti třešně? |
|
|
|
| | | Co je to "baby mozzarella"? :) |
|
|
|
| | Ráno jsme měli v kuchyňce (pro mě) nový produkt od Sedity - Anita - není to špatné.
P.S. Palmový olej to samozřejmě obsahuje :) |
|
|
|
| | | Hlavně ať Tele nefotí okurku... :-) |
|
|
|
| | | Zajímavé, že to ovesné mléko je tak sladké (přitom přidán je jen řepkový olej a sůl). |
|
|
|
| | | Já kvůli vám nebudu kupovat meloun. |
|
|
|
| | | Kdyz je Telemachus tak strasne proaktivni, nominuji Telemacha - fotku so Muscle&Fitnes jsme tu jeste nemeli |
|
|
|
| | | Na doplnění sezónní fotografie nominuji Laggu nebo Seven. |
|
|
|
| | | Čekám až v anketě "jaké melouny?" zvítězí jahody ;) |
|
|
|
| | | Tak mile osazenstvo, kdo doplni sezoni fotku s melounem ? |
|
|
|
| | Tak, dospěl jsem k rozhodnutí.
Větší nákupy potravin budu nadále provádět pouze v Deustchlandu. Proč?
A) rozmanitost
B) cena
C) kvalita
Ono se mi totiž pořád vyplatí dojet do Zittau a zpátky do Prahy. Ne o moc, ale ty chutě a výběr jsou prostě někde jinde. Nechápu, proč máme ten trh natolik omezený.
Takže kdybyste se někdo chtěl příště svézt, tak budu jedině rád za společnost. |
|
|
|
| | | Proč jsem nejedl nikdy dřív sýr (lepší, bloček/skrojek) s kremžskou horčicí a neobjevil tuhle zvláštní kombinaci? |
|
|
|
| | Seven: Dík za doplnění, myslím, že na chalupu se to pak určitě hodí.
Jako omeletu mi stačilo dělat vždycky kvedlačkou v hrnku, ale riziko cáknutí je vysoké:-). |
|
|
|
| | | Mvek: Stojí v rozpětí 50 - 100CZK, mají ho v běžných domácích potřebách, na netu najdeš jako ruční šlehač plastový či ruční šlehač mléka. Kromě šlehačky se v něm dobře připravuje směs na omelety - vejce + mléko a prošlehat, nechat pár minut odstát a nalít na pánev. Osobně do směsi pro lepší říz dávám ještě lžíci hořčice. Na těsto na palačinky apod. je zase dobrý tenhle šlehač s metlami. Výhody jsou v tom, že nespotřebováváš elektřinu a nemá se na tom co porouchat (pokud nejsi magor, co strhne závit, protože tam nacpal něco příliš hustého). |
|
|
|
| | | Překvapilo mě, jak dobře se šlehá šlehačka ručně v takovém tom pístovém plastovém komunistickém šlehači. Ani nevím, jestli se něco podobného dneska stále dělá, ale kdybych ten nepoužitý starý našel dřív, nemuseli jsme si kupovat elektrický šlehač... |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

|