|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| Yakuzza: jednu noc circa, potom se z nej mozna dalsi den bude dat udelat strik, ale nakonec taky zalezi na druhu, proto je lepsi stary dobry cuchaci test, jestli je to furt vino nebo uz ocet. Jinak doporucuji zavrit a dat do lednice, tam vydrzi mozna i tyden. |
|
|
|
| Dotaz - jak dlouho vydrzi bile vino v otevrene sklenene lahvi v pokojove teplote? :) |
|
|
|
| Nejsou to takový ty malý kuličky, asi o velikosti třešně? |
|
|
|
| Co je to "baby mozzarella"? :) |
|
|
|
| Ráno jsme měli v kuchyňce (pro mě) nový produkt od Sedity - Anita - není to špatné.
P.S. Palmový olej to samozřejmě obsahuje :) |
|
|
|
| Hlavně ať Tele nefotí okurku... :-) |
|
|
|
| Zajímavé, že to ovesné mléko je tak sladké (přitom přidán je jen řepkový olej a sůl). |
|
|
|
| Já kvůli vám nebudu kupovat meloun. |
|
|
|
| Kdyz je Telemachus tak strasne proaktivni, nominuji Telemacha - fotku so Muscle&Fitnes jsme tu jeste nemeli |
|
|
|
| Na doplnění sezónní fotografie nominuji Laggu nebo Seven. |
|
|
|
| Čekám až v anketě "jaké melouny?" zvítězí jahody ;) |
|
|
|
| Tak mile osazenstvo, kdo doplni sezoni fotku s melounem ? |
|
|
|
| Tak, dospěl jsem k rozhodnutí.
Větší nákupy potravin budu nadále provádět pouze v Deustchlandu. Proč?
A) rozmanitost
B) cena
C) kvalita
Ono se mi totiž pořád vyplatí dojet do Zittau a zpátky do Prahy. Ne o moc, ale ty chutě a výběr jsou prostě někde jinde. Nechápu, proč máme ten trh natolik omezený.
Takže kdybyste se někdo chtěl příště svézt, tak budu jedině rád za společnost. |
|
|
|
| Proč jsem nejedl nikdy dřív sýr (lepší, bloček/skrojek) s kremžskou horčicí a neobjevil tuhle zvláštní kombinaci? |
|
|
|
| Seven: Dík za doplnění, myslím, že na chalupu se to pak určitě hodí.
Jako omeletu mi stačilo dělat vždycky kvedlačkou v hrnku, ale riziko cáknutí je vysoké:-). |
|
|
|
| Mvek: Stojí v rozpětí 50 - 100CZK, mají ho v běžných domácích potřebách, na netu najdeš jako ruční šlehač plastový či ruční šlehač mléka. Kromě šlehačky se v něm dobře připravuje směs na omelety - vejce + mléko a prošlehat, nechat pár minut odstát a nalít na pánev. Osobně do směsi pro lepší říz dávám ještě lžíci hořčice. Na těsto na palačinky apod. je zase dobrý tenhle šlehač s metlami. Výhody jsou v tom, že nespotřebováváš elektřinu a nemá se na tom co porouchat (pokud nejsi magor, co strhne závit, protože tam nacpal něco příliš hustého). |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|