Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

3) Obecná témata => Jídlo a pití všeho druhu

Spravuje: AVip
Počet příspěvků: 1810
Aktuální téma: avokáda

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 415 - 434 / 1810Starší   Nejstarší

Marshall - 07. září 2016 23:36sipka
ZAMĚŘIT
Marshall
Hm, mě napadla myšlenka zda se vozí olej v cisterně nebo v nějaký menších kontejnerech, chm.... Protože tam dávají asi co jim zrovna přivezou. :)
Telemachus Rhade - 07. září 2016 11:10sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Co jsem se naposledy koukal na složení Hořických, tak tam byl palmový, plně ztužený palmojádrový, bambucký i shea ;)
Seven - 07. září 2016 10:25sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Doufam, ze z palmoveho oleje. Jinak je nechci.
Telemachus Rhade - 06. září 2016 22:38sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Jak by bylo hezké, kdyby bylo vše pojmenováno dle skutečnosti...

Seven - 06. září 2016 17:00sipka
ZAMĚŘIT
Seven
A+++ za z ní místo zní.
Seven - 06. září 2016 17:00sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Proč Petr Havlíček? A kdo to je?
Ing. Petr Havlíček vystudoval Vysokou školu zemědělskou v Praze, přičemž jednou z podmínek úspěšného ukončení jeho studia bylo i absolvování státní zkoušky z potravinářství. Spojení s výživou a zdravým životním stylem z ní hned o poznání logičtěji. Jeho praxe výživového poradce čítá v současné době více než 20 let a jeho zkušenosti s klienty nejrůznějšího ražení jsou bohaté. Havlíček provozuje vlastní centrum, v němž svým klientům pomáhá, radí a doporučuje, zároveň je i odborně vyšetřuje. Do jeho diety se ale můžeme pustit i bez vyšetření na speciálním přístroji.

http://www.pruvodcevyzivou.cz/60ti-denni-dieta-petra-havlicka-vyuzijte-ji-jako-zacatek-zdraveho-zivotniho-stylu/
Yakuzza - 06. září 2016 16:43sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
180G Zapečený pangasius s čerstvým špenátem, brambory (b:38g, t14g, s:47g,dieta Petra Havlíčka)

Who the fuck is Petr Havlicek?
Mvek - 31. srpen 2016 12:17sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Jelikož takto dopadá i bílé zavřené víno po dvou letech ve špíži (která v létě moc chladná není), tak asi tak... (Tedy ta špatná zkušenost je hlavně s Muškátem a Tokajem)
kapitan Pike - 31. srpen 2016 11:32sipka
ZAMĚŘIT
kapitan Pike
Teď už asi bude ve fázi "další vhodný dárek pro pana X" :-)
Yakuzza - 31. srpen 2016 11:23sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Takze treti den uz asi fakt ne :)
Damar - 31. srpen 2016 11:14sipka
ZAMĚŘIT
Damar
Yakuzza: Ja by som ho na druhý deň už vylial.
Seven - 31. srpen 2016 11:12sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Yakuzza: jednu noc circa, potom se z nej mozna dalsi den bude dat udelat strik, ale nakonec taky zalezi na druhu, proto je lepsi stary dobry cuchaci test, jestli je to furt vino nebo uz ocet. Jinak doporucuji zavrit a dat do lednice, tam vydrzi mozna i tyden.
Yakuzza - 31. srpen 2016 10:19sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Dotaz - jak dlouho vydrzi bile vino v otevrene sklenene lahvi v pokojove teplote? :)
Seven - 26. srpen 2016 10:31sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Nejsou to takový ty malý kuličky, asi o velikosti třešně?
Yakuzza - 25. srpen 2016 10:39sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Co je to "baby mozzarella"? :)
Seven - 18. červenec 2016 14:31sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Yakuzza: a lepek?
Yakuzza - 18. červenec 2016 13:45sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Ráno jsme měli v kuchyňce (pro mě) nový produkt od Sedity - Anita - není to špatné.

P.S. Palmový olej to samozřejmě obsahuje :)
Lt.Shark - 17. červenec 2016 14:46sipka
ZAMĚŘIT
Lt.Shark
Hlavně ať Tele nefotí okurku... :-)
lagga - 16. červenec 2016 11:47sipka
ZAMĚŘIT
lagga
A co merunky?
Mvek - 13. červenec 2016 15:43sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Zajímavé, že to ovesné mléko je tak sladké (přitom přidán je jen řepkový olej a sůl).

Nejnovější   Novější 415 - 434 / 1810Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o