|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| Hm, mě napadla myšlenka zda se vozí olej v cisterně nebo v nějaký menších kontejnerech, chm.... Protože tam dávají asi co jim zrovna přivezou. :) |
|
|
|
| Co jsem se naposledy koukal na složení Hořických, tak tam byl palmový, plně ztužený palmojádrový, bambucký i shea ;) |
|
|
|
| Doufam, ze z palmoveho oleje. Jinak je nechci. |
|
|
|
| Jak by bylo hezké, kdyby bylo vše pojmenováno dle skutečnosti...
|
|
|
|
| Proč Petr Havlíček? A kdo to je?
Ing. Petr Havlíček vystudoval Vysokou školu zemědělskou v Praze, přičemž jednou z podmínek úspěšného ukončení jeho studia bylo i absolvování státní zkoušky z potravinářství. Spojení s výživou a zdravým životním stylem z ní hned o poznání logičtěji. Jeho praxe výživového poradce čítá v současné době více než 20 let a jeho zkušenosti s klienty nejrůznějšího ražení jsou bohaté. Havlíček provozuje vlastní centrum, v němž svým klientům pomáhá, radí a doporučuje, zároveň je i odborně vyšetřuje. Do jeho diety se ale můžeme pustit i bez vyšetření na speciálním přístroji.
http://www.pruvodcevyzivou.cz/60ti-denni-dieta-petra-havlicka-vyuzijte-ji-jako-zacatek-zdraveho-zivotniho-stylu/ |
|
|
|
| 180G Zapečený pangasius s čerstvým špenátem, brambory (b:38g, t14g, s:47g,dieta Petra Havlíčka)
Who the fuck is Petr Havlicek? |
|
|
|
| Jelikož takto dopadá i bílé zavřené víno po dvou letech ve špíži (která v létě moc chladná není), tak asi tak... (Tedy ta špatná zkušenost je hlavně s Muškátem a Tokajem) |
|
|
|
| Teď už asi bude ve fázi "další vhodný dárek pro pana X" :-) |
|
|
|
| Takze treti den uz asi fakt ne :) |
|
|
|
| Yakuzza: Ja by som ho na druhý deň už vylial. |
|
|
|
| Yakuzza: jednu noc circa, potom se z nej mozna dalsi den bude dat udelat strik, ale nakonec taky zalezi na druhu, proto je lepsi stary dobry cuchaci test, jestli je to furt vino nebo uz ocet. Jinak doporucuji zavrit a dat do lednice, tam vydrzi mozna i tyden. |
|
|
|
| Dotaz - jak dlouho vydrzi bile vino v otevrene sklenene lahvi v pokojove teplote? :) |
|
|
|
| Nejsou to takový ty malý kuličky, asi o velikosti třešně? |
|
|
|
| Co je to "baby mozzarella"? :) |
|
|
|
| Ráno jsme měli v kuchyňce (pro mě) nový produkt od Sedity - Anita - není to špatné.
P.S. Palmový olej to samozřejmě obsahuje :) |
|
|
|
| Hlavně ať Tele nefotí okurku... :-) |
|
|
|
| Zajímavé, že to ovesné mléko je tak sladké (přitom přidán je jen řepkový olej a sůl). |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|