|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| Seven: Proč jsi to někam psala už včera večer, pak tedy asi smazala a napsala znovu dneska ráno?:-) |
|
|
|
| Koupila jsem si špenátovou palačinku, očekávající spěnát jako náplň. Ne, je naplněná kečupem a sýrem. Jdu to vyhodit. |
|
|
|
| Seven: na maso je dobry celkem Kaufland, vetsinu toho masa se zpracovava v zavode kousek od Prahy takze minimalne v Praze by to maso melo byt hodne cerstvy. A jinak ja ted kupuju hodne maso u reznika - Chodura a kureci na Kobylisich kde je jedna specialka prave na drubez. |
|
|
|
| Jo, to bude něco typu, co jsem hledala. Zeleniny je v Penny mrzký výběr a dušenou kapustu/porkovou polívku nemůžu jíst pořád. Tempeh a takové věci jistí vegetariánský obchod v Soukenické.
(kvalita masa v hypermarketech mě skutečně odrazuje ho kupovat) |
|
|
|
| leena:
http://www.veganotic.cz
WOW, tak děkuji za pěkné léto :) |
|
|
|
| http://www.veganotic.cz
mam za to, ze to dela jedna holcina z nyxu. |
|
|
|
| Rady na stranky s recepty ze zeleniny? A nemyslim tim recept typu namocte v mlece starou zemlovku, posypte porkem, pridejte kilo eidamu a zapecte. |
|
|
|
| Zamilovali jsme si Olomoucké tvarůžky, a to zejména zpracované v různých dortech a zákuscích v Tvarůžkové cukrárně z Loštic, s pobočkou i v Olomouci. Pro AVipa a další znalé poznámka, že se nejedná o nic blízkého Loštickému zázraku. |
|
|
|
| Veselé Velikonoce přejí chobotnice, aneb měli jsme velikonoční chobotnici a portugalský způsob u známých od Hradce:-). |
|
|
|
| Na svatbě z tomboly nám tam nechal jeden vítěz balíček JoJo Strašidla. Asi věděl proč. Tak jsem to tedy začal jíst, nejen, že to občas má pachuť po acetonu či čem, podobně jako sypané bonbóny v Albertech či Tescu, ale navíc to obsahuje palmový a ještě nevím jaký rostlinný olej.
leena: Nenapadlo mě nikdy jíst květ višně, ale vida, měl bych si nastudovat ten ptačinec žabinec, taky nám myslím hojně roste. |
|
|
|
| Jedle jarni bylinky :) chybi tam akorat jeste sedmikraska :)
http://www.cuketka.cz/2399/ |
|
|
|
| Mvek: Nepamatuji se jak to chutná, ale nevidím důvod proč by ti kvasnice neměli chutnat, sám mám rád když jsou v čerstvém chlebu cítit (i když to jsou trochu jiné) a zdraví to určitě neškodí. |
|
|
|
| Jsme jediní úchylové, kterým chutná pangamin, že ho rádi koušeme nebo cucáme místo polykání?:-) |
|
|
|
| jj cesnek, bylinky a chili, kari jsem nevidela. Kazdopadne porce fakt dost slusna a mela jsem z toho jeste mensi veceri :) |
|
|
|
| leena: Jaké mají dresingy? Jen česnek a bylinky, nebo třeba i karí? |
|
|
|
| Mensi reklama, kdo jezdite casto kolem holesek a stavujete se hodne v mekaci tak mam pro vas tip: jednu stanici na ortenak a tam je hned u zastavky gyros...velka durun torlila za cca 80kc a najite se uplne hodne moc :) |
|
|
|
| Něco podobného o plastech uvolňující různé látky jsem už četl.
Symboly na lahvích - na které dát pozor
Ale nemám chemika, se kterým by se dala míra pravdivosti (přehnanosti) posoudit. I když u PET lahví jsem určitě četl i z důvěryhodnějších zdrojů, že je není dobré používat opakovaně, že prostě jak se troch "odrbou", tak víc něco uvolňují, na druhou stranu tady je řečeno "propouští", což nevím, jestli znamená z okolního prostředí?:-) To by pak tak nevadilo.
A trochu mě překvapil polystyren (viz často balené maso). |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|