|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| Výrobci imodia a endiaronu by zkrachovali? :D |
|
|
|
| Možná bys narazila na silnou lékárnickou a farmaceutickou lobby :-) |
|
|
|
| Já teda přiznám, že naprosto nechápu a nikdy jsem nechápala, jak tyhle sladký hnusy může kdokoli jíst. Já si jen představím kaštany nebo miňonky, všechny plomby mi vyskáčou a otočí se mi žaludek. To by se vůbec nemělo vyrábět (dala bych zákaz na tohle, uzeniny bez stopy masa, smažené brambůrky a majonézové saláty, kde má koření přebít to, že ten junior už měl skoro po exspiraci). |
|
|
|
| Jinak ještě nedávno jsem tyhle sušenky považoval za prostě něco, co se bere na výlet nebo s sebou na chalupu, když se pak stane, že mineme oběd, abychom do sebe nacpali trochu cukru na cestu, abych neomdlel za volantem apod. Takže o chuť mi nějak nešlo, ale tohle je už strašné. |
|
|
|
| Telemachus Rhade: Není to jedno, jak se hovorové slovo píše? U nás v rodině se bez tak říká [pazmekt]. |
|
|
|
| Mvek:
bazmekt
bazmek
Jinak tyhle věci se jíst nedají už docela dlouho. Mám v paměti ještě Kaštany z 90. let a chci, aby mi tam zůstaly. |
|
|
|
| To je hnus, velebnosti... Pozřel jsem kakaové Miňonky od Mengeléze...
Pomíjím tuky, ale polevu chutí připomínající Granko rozmíchané ve vodě, přeslazený bazmekt (i chuťově) jsem fakt nečekal. Mám pocit, že i před pěti lety se to dalo ještě jíst o něco víc.
Od teď se opravdu vědomě budu snažit bojkotovat takřka cokoliv od Mondeléze. |
|
|
|
| Seven, leena: Jo, tuhle chorobu taky mívám (třeba včera večer:-)). |
|
|
|
| Já si říkal, jestli je spěnát tou lingvistickou perlou :-) |
|
|
|
| Mvek: tipuju, ze se preklikla ve foru a uvedomila si to dneska a prehodila to tam kam to ma patrit. |
|
|
|
| Seven: Proč jsi to někam psala už včera večer, pak tedy asi smazala a napsala znovu dneska ráno?:-) |
|
|
|
| Koupila jsem si špenátovou palačinku, očekávající spěnát jako náplň. Ne, je naplněná kečupem a sýrem. Jdu to vyhodit. |
|
|
|
| Seven: na maso je dobry celkem Kaufland, vetsinu toho masa se zpracovava v zavode kousek od Prahy takze minimalne v Praze by to maso melo byt hodne cerstvy. A jinak ja ted kupuju hodne maso u reznika - Chodura a kureci na Kobylisich kde je jedna specialka prave na drubez. |
|
|
|
| Jo, to bude něco typu, co jsem hledala. Zeleniny je v Penny mrzký výběr a dušenou kapustu/porkovou polívku nemůžu jíst pořád. Tempeh a takové věci jistí vegetariánský obchod v Soukenické.
(kvalita masa v hypermarketech mě skutečně odrazuje ho kupovat) |
|
|
|
| leena:
http://www.veganotic.cz
WOW, tak děkuji za pěkné léto :) |
|
|
|
| http://www.veganotic.cz
mam za to, ze to dela jedna holcina z nyxu. |
|
|
|
| Rady na stranky s recepty ze zeleniny? A nemyslim tim recept typu namocte v mlece starou zemlovku, posypte porkem, pridejte kilo eidamu a zapecte. |
|
|
|
| Zamilovali jsme si Olomoucké tvarůžky, a to zejména zpracované v různých dortech a zákuscích v Tvarůžkové cukrárně z Loštic, s pobočkou i v Olomouci. Pro AVipa a další znalé poznámka, že se nejedná o nic blízkého Loštickému zázraku. |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|