Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

3) Obecná témata => Jídlo a pití všeho druhu

Spravuje: AVip
Počet příspěvků: 1810
Aktuální téma: avokáda

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 231 - 250 / 1810Starší   Nejstarší

Telemachus Rhade - 23. červen 2017 19:40sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Mvek: Je :)
Mvek - 23. červen 2017 19:29sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Telemachus Rhade: Není mu náhodou rok?:-)
Telemachus Rhade - 23. červen 2017 14:13sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Standardní dítě se může utlouct po ovoci a vůbec všem sladkém. Ne tam moje. To má nějradši ryby, šafránovou rýži a olivy a ovoce nevezme do pusy :-)
Telemachus Rhade - 23. červen 2017 14:11sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Seven: Nádherna! A ještě k tomu Twin Peaks :-D
Seven - 21. červen 2017 12:50sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Něco pro Telemacha.
lagga - 18. červen 2017 18:54sipka
ZAMĚŘIT
lagga
čokoládovou zmrzlinu jsme už zachránili ;)
melouna je už taky jen půlka, dneska si o to fakt řikal
Telemachus Rhade - 18. červen 2017 16:59sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Dnes jsem podobně zachránil lesní Solero, večer se pokusím zachránit mangovou zmrku v kyblíku. Jestli zachráním kýbl celý, to je otázka ;)
lagga - 18. červen 2017 15:01sipka
ZAMĚŘIT
lagga
máme doma melouna - je málo teplo, moc se nám ho jíst nechce -chudák, kdo ho zachráni?
máte podobné problémy ?
Telemachus Rhade - 11. červen 2017 17:59sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Bulgur!
lagga - 11. červen 2017 17:42sipka
ZAMĚŘIT
lagga
Jahodyyyy
Mvek - 24. květen 2017 21:18sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Pozemstan: Teď nevím, ale ono je to jedno, koukal jsem do výsledků testů dTestu z 2013 a neexistovalo tam kysané zelí, které by buď nebylo ještě k tomu sterilované (takže málo vitamínu C, případně je dodán jako konzervant uměle, nebo mělo nějaké C pořád, ale nemělo samozřejmě žádné bakterie mléčného kvašení) a bez umělých konzervantů (některé v ranku podezřelejších - E224 disiřičitan draselný), případně přírodního aromata, a případně umělých sladidel.
Pozemstan - 24. květen 2017 20:47sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Mvek: A je to zelí skutečné označeno jako "kysané"? Podle toho popisu to vypadá, že je kyselá chuť dodána uměle octem...

Mvek - 24. květen 2017 18:41sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
To si tak člověk chce dát periodický detox a říká si, že snad aspoň jedno z těch kysaných zelí v domácnosti není moc chemické...

V každém je sacharin (cukerin), někde dokonce přírodní aroma, pak teprve sůl, ocet a cukr... Chm.
Seven - 19. květen 2017 19:38sipka
ZAMĚŘIT
Seven
No...já víno :D
Telemachus Rhade - 19. květen 2017 19:05sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Nakuřování ječmene pálením rašeliny | Kilchoman Distillery
Asi vím, co si dneska dám :)

Seven - 15. květen 2017 09:53sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Výrobci imodia a endiaronu by zkrachovali? :D
kapitan Pike - 15. květen 2017 09:51sipka
ZAMĚŘIT
kapitan Pike
Možná bys narazila na silnou lékárnickou a farmaceutickou lobby :-)
Seven - 15. květen 2017 09:50sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Já teda přiznám, že naprosto nechápu a nikdy jsem nechápala, jak tyhle sladký hnusy může kdokoli jíst. Já si jen představím kaštany nebo miňonky, všechny plomby mi vyskáčou a otočí se mi žaludek. To by se vůbec nemělo vyrábět (dala bych zákaz na tohle, uzeniny bez stopy masa, smažené brambůrky a majonézové saláty, kde má koření přebít to, že ten junior už měl skoro po exspiraci).
Mvek - 14. květen 2017 15:11sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Jinak ještě nedávno jsem tyhle sušenky považoval za prostě něco, co se bere na výlet nebo s sebou na chalupu, když se pak stane, že mineme oběd, abychom do sebe nacpali trochu cukru na cestu, abych neomdlel za volantem apod. Takže o chuť mi nějak nešlo, ale tohle je už strašné.
Mvek - 14. květen 2017 15:08sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Telemachus Rhade: Není to jedno, jak se hovorové slovo píše? U nás v rodině se bez tak říká [pazmekt].

Nejnovější   Novější 231 - 250 / 1810Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o