|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| Mimochodem, když už jsme u toho:
Skupina Bohemia Sekt patří pod nadnárodní skupinu Henkell & Co. Pod českého výrobce alkoholických nápojů patří také vinařská bašta jižní Moravy − Víno Mikulov, Habánské sklepy ve Velkých Bílovicích, značka Chateau Bzenec a pálavské Vinařství Pavlov.
To mě překvapilo též. |
|
|
|
| Ach jo, takže Dynybyl Griotte už neexistuje, před časem značku Dynybyl koupila Bohemia Sekt, ale vloni ji prodala Stocku, a ten zřejmě díky existenci Božkov griotky neměl o tuhle zájem.
Jako Božkov griotku jsem ještě neochutnal, na první pohled jen vidím, že má o 2 procenta alkoholu méně, ale Dynybyl griotka byla výborná a na veletrhu před pár lety nás oslovila. Takže mě to se*e. |
|
|
|
| táákže dneska jsme si upekli chňapku ...smrdí...dobrou chuť |
|
|
|
| Mvek: Zuby má a vývoji to neškodí, čili proč ne. |
|
|
|
| Telemachus Rhade: To je dost zvláštní, že vůbec jí olivy nebo ryby... |
|
|
|
| Telemachus Rhade: Není mu náhodou rok?:-) |
|
|
|
| Standardní dítě se může utlouct po ovoci a vůbec všem sladkém. Ne tam moje. To má nějradši ryby, šafránovou rýži a olivy a ovoce nevezme do pusy :-) |
|
|
|
| Seven: Nádherna! A ještě k tomu Twin Peaks :-D |
|
|
|
| čokoládovou zmrzlinu jsme už zachránili ;)
melouna je už taky jen půlka, dneska si o to fakt řikal
|
|
|
|
| Dnes jsem podobně zachránil lesní Solero, večer se pokusím zachránit mangovou zmrku v kyblíku. Jestli zachráním kýbl celý, to je otázka ;) |
|
|
|
| máme doma melouna - je málo teplo, moc se nám ho jíst nechce -chudák, kdo ho zachráni?
máte podobné problémy ? |
|
|
|
| Pozemstan: Teď nevím, ale ono je to jedno, koukal jsem do výsledků testů dTestu z 2013 a neexistovalo tam kysané zelí, které by buď nebylo ještě k tomu sterilované (takže málo vitamínu C, případně je dodán jako konzervant uměle, nebo mělo nějaké C pořád, ale nemělo samozřejmě žádné bakterie mléčného kvašení) a bez umělých konzervantů (některé v ranku podezřelejších - E224 disiřičitan draselný), případně přírodního aromata, a případně umělých sladidel. |
|
|
|
| Mvek: A je to zelí skutečné označeno jako "kysané"? Podle toho popisu to vypadá, že je kyselá chuť dodána uměle octem...
|
|
|
|
| To si tak člověk chce dát periodický detox a říká si, že snad aspoň jedno z těch kysaných zelí v domácnosti není moc chemické...
V každém je sacharin (cukerin), někde dokonce přírodní aroma, pak teprve sůl, ocet a cukr... Chm. |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|