|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| Seven: Tak něco nafoť ;) Akorát tedy netuším co zrovna roste :/ |
|
|
|
| Nejsou ty dýně trochu off-topic? |
|
|
|
| Telemachus Rhade: A jinak v Praze sice ne, ale co takhle zjistit, co má jejich prodejce:
Cukrárna a kavárna
Podhorská 123
Jablonec nad Nisou
Ponodělí - Neděle 9.30 - 18.00 hodin |
|
|
|
| Telemachus Rhade: Tohle byl extrém, který jsem prostě musel zkusit, abych věděl, že to není ono.
Ale jinak to by byl problém s mnoha jednohubkami a chlebíčky. Třeba já nedám dopustit na šunku, křenovou pomazánku a kousek ananasu, případně na šunkovou rolku se šlehačkou. |
|
|
|
| Mvek:
v čabajkové byla opravdu namletá čabajka
Koprovou ještě dejme tomu, tam se ta smetana netluče, ale zmrzlina s čabajkou, to už je jiná liga :) Jsem zastáncem toho, že se mléko a uzeniny najednou v žaludku vyskytovat neměli.
Alkoholové zmrzliny ale postrádám. V Praze se dá sehnat jenom absinthová, co vím. Ale pokud někdo ví o něčem dalším, rád vyzkouším :) |
|
|
|
| A s alkoholem třeba whiskey krém, nebo šampaňskou. |
|
|
|
| Cukrárna Stráž pod Ralskem, aneb více než sto druhů zmrzliny (kopeček za 17 - 21 Kč + 5 za kornout/misku).
Extra pistáciová, "antioxidant" mix (bez, a ještě tři druhy ovoce), povzbuzující mix (máta, lékořice a tuším fenykl), ostružinová byly dobré.
Mateřídoušková nezaujala.
Křenová by byla zajímavá s něčím konkrétním, takhle byla divná.
Čabajková a koprová po cestě zpátky pak tvořily takovou malou večeři, jelikož se nám už nikam nechtělo:-). Znovu bych je nemusel mít, ale v čabajkové byla opravdu namletá čabajka. mImochodem též měli chlebovou, hořčičnou a máslovou... |
|
|
|
| IMHo jde spíš o to, že v kuchyni stavěné na počet/rychlost jsou kuřata dost často nedopečená a přichází na přetřes higienické problémy. |
|
|
|
| Pozemstan:
nebyl zájem o kuřecí stehno
Gee, I wonder why... (téměř) kdokoliv je odkázán na závodní stravování, tak má na kuřecí stehna získanou alergii, protože do závodek (a spol.) se snad dodávají výhradně mutantní kuřata, která mají jen stehna... |
|
|
|
| Telemachus Rhade: To mi připomíná, že podle V. Pravdy ve venkovní hospůdce z měnící se denní nabídky vařených jídel prý, k mému překvapení, nebyl zájem o kuřecí stehno, na rozdíl od fazolí nebo právě guláše, jehož popularitu bral VP jako samozřejmost... -) |
|
|
|
| Dal jsem si pivní guláš. Kdybych se dlouho neozýval, bylo to moje poslední jídlo ;) |
|
|
|
| Pozemstan: K Pravdovým statistikám dodám, že se osvědčil rum Diplomatico. Ovšem má v těch statistikách trochu díry. Na můj konkrétní dotaz chvíli tvrdil, že tequilu letos prakticky nevedli a neprodali žádnou. Není to pravda :-). |
|
|
|
| O Makru se tam zmiňoval též (ohledně jejich rychlosti dodání), ne moc lichotivě. -) |
|
|
|
| V Makru jsem koukal, že mají desetiletého Taliskera za 900. |
|
|
|
| Jameson chutná o něco míň jako mejdlo než tulenní mor. Což mi připomnělo, že budu muset najít nějakou whisku otci k narozeninám. |
|
|
|
| Pozemstan:
Telemacha by možná zaujalo, že whiskey Jameson na FF posiluje na úkor Tullamore. -)
Všechno stejný irský patok :-D
Až začnou nalévat whisky, přijdu ;)
Ale ta jediná griotka je docela překvapující. |
|
|
|
| Mvek: Zajímavé, alkohol není zrovna "v mém šálku", ale Václav Pravda dnešní pořad O FF po FF věnoval z velké části rozboru souhrnu prodejů z EET kasy baru v chotěbořském KD Junior. Z toho např. vyplynulo, že se na baru prodala za celý letošní festival (v posledních hodinách se stav mohl ještě změnit) jediná griotka. Telemacha by možná zaujalo, že whiskey Jameson na FF posiluje na úkor Tullamore. -) |
|
|
|
| Mimochodem, když už jsme u toho:
Skupina Bohemia Sekt patří pod nadnárodní skupinu Henkell & Co. Pod českého výrobce alkoholických nápojů patří také vinařská bašta jižní Moravy − Víno Mikulov, Habánské sklepy ve Velkých Bílovicích, značka Chateau Bzenec a pálavské Vinařství Pavlov.
To mě překvapilo též. |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|