|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| Tím zdravým okem to vidim normálně, ale můžu zvětšit. |
|
|
|
| Ta SAFA/MUFA/PUFA tabulka má takový blechy, že nejde přečíst ani ostatním nebo mě dohání věk a přestávám vidět? |
|
|
|
| Že by se objevila nesnášenlivost malin? Aneb bylo mi dvakrát po nich blbě, zatímco drahé polovičce nic. |
|
|
|
| Za nejlepsi melouny jsme si tu uz odhlasovali jahody. |
|
|
|
| Soutěž o nejlepší melouny? |
|
|
|
|
Tohle funguje? |
|
|
|
| Telemachus Rhade: Do záhlaví s tím!
|
|
|
|
| Rostou melouny, ne?
|
|
|
|
| Seven: Tak něco nafoť ;) Akorát tedy netuším co zrovna roste :/ |
|
|
|
| Nejsou ty dýně trochu off-topic? |
|
|
|
| Telemachus Rhade: A jinak v Praze sice ne, ale co takhle zjistit, co má jejich prodejce:
Cukrárna a kavárna
Podhorská 123
Jablonec nad Nisou
Ponodělí - Neděle 9.30 - 18.00 hodin |
|
|
|
| Telemachus Rhade: Tohle byl extrém, který jsem prostě musel zkusit, abych věděl, že to není ono.
Ale jinak to by byl problém s mnoha jednohubkami a chlebíčky. Třeba já nedám dopustit na šunku, křenovou pomazánku a kousek ananasu, případně na šunkovou rolku se šlehačkou. |
|
|
|
| Mvek:
v čabajkové byla opravdu namletá čabajka
Koprovou ještě dejme tomu, tam se ta smetana netluče, ale zmrzlina s čabajkou, to už je jiná liga :) Jsem zastáncem toho, že se mléko a uzeniny najednou v žaludku vyskytovat neměli.
Alkoholové zmrzliny ale postrádám. V Praze se dá sehnat jenom absinthová, co vím. Ale pokud někdo ví o něčem dalším, rád vyzkouším :) |
|
|
|
| A s alkoholem třeba whiskey krém, nebo šampaňskou. |
|
|
|
| Cukrárna Stráž pod Ralskem, aneb více než sto druhů zmrzliny (kopeček za 17 - 21 Kč + 5 za kornout/misku).
Extra pistáciová, "antioxidant" mix (bez, a ještě tři druhy ovoce), povzbuzující mix (máta, lékořice a tuším fenykl), ostružinová byly dobré.
Mateřídoušková nezaujala.
Křenová by byla zajímavá s něčím konkrétním, takhle byla divná.
Čabajková a koprová po cestě zpátky pak tvořily takovou malou večeři, jelikož se nám už nikam nechtělo:-). Znovu bych je nemusel mít, ale v čabajkové byla opravdu namletá čabajka. mImochodem též měli chlebovou, hořčičnou a máslovou... |
|
|
|
| IMHo jde spíš o to, že v kuchyni stavěné na počet/rychlost jsou kuřata dost často nedopečená a přichází na přetřes higienické problémy. |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|