|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| TelemachusRhade:
Problém je z alkoholickými nápoji nad 20% :-]
|
|
|
|
| Mvek: Chery Coke je v pohodě sehnatelná. Problém je s limonádami, které jsou v Česku pod rankem Pepsico, tedy Pepsi, 7UP, Mirinda, Dr. Pepper, Schweppes a Canada Dry (nyní tedy Schweppes Ginger). |
|
|
|
| Tak se mi povedlo koupit Cherry Coke (Coca Cola) v Žabce. |
|
|
|
| Normálně bulvár, kor na seznamu obcházím, ale tohle mě teda dostalo.
http://www.super.cz/14502-pohled-ktery-vas-zbavi-slov-dvacetileta-ruska-anorekticka-vazici-20-kilo-radila-v-televizi-divkam-jak-zhubnout.html
Tipuju, že je do 2 let tuhá. |
|
|
|
| Doporučuji: zmrzlina s "horkým" rybízem
Už takto rok pomáháme likvidovat nadbytek červeného i černého rybízu. Stačí vzít nějaké to množství rybízu (červeného, nebo kombinace červeného a černého, samozřejmě lze i s bílým), hodit na pánev s trochou cukru (pro dva, při malé mističce rybízu dáváme malou lžičku cukru) a zahřívat, aby to pustilo šťávu, ale není třeba rozvařit.
Samozřejmě lze předtím přidat i trochu másla.
No a pak polít třeba polárkový dort či porce jiné zmrzliny, to už se meze fantazii a pokusům nekladou.
Jde o to, že není třeba jen zmrzlinu s horkými malinami, i rybíz se na to hodí. |
|
|
|
| Divné, snad nám na chalupě vždy plodily až na konci srpna, ale je fakt, že to tam bylo vždy ještě aspoň o týden později než jinde.
Maliny tam právě vrcholí/končí. |
|
|
|
| ne, normálně na loukách kolem vesnice a na lesním kraji :) |
|
|
|
| lagga: Ostružiny? To je nějak brzo i na lesní i na zahradní. To bude nějaká "ostružinomalina" na zahradě ne? |
|
|
|
| komu se nechce trčet doma, může vyběhnout ven na špendlíky, lesní jahody už sou pryč, a maliny taky, ale ostružiny jedou naplno :) a jak sem koukala, švestky začínaj chytat barvu, zase je to brzo, ale tak stejně je to dobrota |
|
|
|
| Mne napadl jen ten satan. |
|
|
|
| Mvek:
existuje nějaká houba s rourkami, u které hrozí opravdu nebezpečí otravy?
U nás by AFAIK neměla... |
|
|
|
| Jinak už rostou houby... Jedna slušná větší liška, jeden pěkný kozák, spousta "babek", a pak pár podobného druhu, různě nazývané jako suchohřiby apod. Vlastně sám nevím, co to bylo:-), ale bylo to hřibovité, s rourkami a nebyl to žlučák:-).
Což mi připomíná, jak je to podle vás, existuje nějaká houba s rourkami, u které hrozí opravdu nebezpečí otravy? Co jsem četl, tak jak vzácný satan, tak také málo častý hřib koloděj/kolář jsou po dobré tepelné úpravě v pohodě. A nic jiného snad už není krom toho žlučáku. |
|
|
|
| Doplněk k naší nedávné diskusi...
Nejvíc 'potravin na pranýři' pochází z Teska, v patách je mu Kaufland
http://byznys.lidovky.cz/nejvic-potravin-na-pranyri-pochazi-z-teska-f2m-/moje-penize.asp?c=A120716_173313_moje-penize_rka |
|
|
|
| takže sem si užila hromady nezdravého jídla na FFka a hurá zpátky na zdravé dobroty |
|
|
|
| Mvek: Jakkoliv nepochybuju o racionálním jádře toho hoaxu, tak zas na straně druhé, minimálně chemické procesy v tom probíhat budou (ono to není zas tak stabilní).
|
|
|
|
| Trocha hoaxu... aneb na každém šprochu, ale jinak ten článek posílaný mailem měl dost podivné věci, takže imho spatlaný do přehnaného extrému:
Kupte vaničku umělého jedlého tuku, otevřete to a nechte někde venku ve stínu nebo v garáži. Po několika dnech pozorování si povšimnete několika věcí:
* nepřiblíží se k tomu žádní hlodavci, žádný hmyz, ani otravné octomilky, ba ani švábi;
* ani po letech se to nezkazí a nezačne jinak páchnout;
* nemá to žádnou výživnou hodnotu, takže to nic nebude žrát a nic na tom ani v tom neporoste;
* dokonce i plísně a mikroorganizmy se tomu vyhnou (a to už je co říct!!).
Proč to nic živého nechce? Protože to je z 99.99% plast, který život zabíjí. |
|
|
|
| Ad vody... no nejlepší je nová Mattoni, která obsahuje o 90% méně plastu:-). |
|
|
|
| Mvek:máš pravdu, prostě všeho moc škodí :) |
|
|
|
| lagga: No tak teoreticky člověk jí pestře... samozřejmě, že je to spíš sázka do poměrně pravděpodobné loterie. |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|