Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

3) Obecná témata => Jídlo a pití všeho druhu

Spravuje: AVip
Počet příspěvků: 1810
Aktuální téma: avokáda

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 1588 - 1607 / 1810Starší   Nejstarší

Mvek - 18. listopad 2012 21:34sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Tak to já přidám na té vybíravosti:-), ten druhý, cizinec, není moc na alkohol, takže pivem ani vínem ho nenalákám, jinak Pivovarák znám, byl jsem tam dvakrát na obědě.

Nějaký tip na restauraci, kde se dá něco slušného sníst, ale zároveň je tam třeba i něco zajímavého k pití nealko?:-)
Jen kdyby náhodou.

Na jídlo nic moc, ale dá se, Etiopa u JIřáku, ale jejich web přestal fungovat, tak nevím, zda oni ještě fungují. Měli ale zajímavé pití.
AVip - 18. listopad 2012 20:08sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Mvek: :-D nesmíš bejt tak vybíravej...

Apropós, za zkoušku by možná stál i Pivovarský Dům na Vinohradech, ten je tedy kapku dražší (a můžeš mít smůlu na turisty).
http://www.mapy.cz/s/5GzY

Ale jinak je to echt klasika +/- po všech stránkách (a pivo mají vlastní, dokonce je z lokálu vidět na část provozu).
Pozemstan - 17. listopad 2012 18:54sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
Mvek: Poblíž I. P. Pavlova v Bělehradské je docela slušný "Hostinec ResPUBlica", poloha zde. Jídlo i pití je docela dobré a ne drahé, obsluha příjemná. Bohužel se tam kouří, i když to nebývá zase nějak extrémní. Mají tam ale i oddělený salonek. Večer tam ale někdy, zvláště při sportovních utkáních, může být docela plno (i když nějaké volné místo se i tak najde), takže, pokud plánuješ návštěvu s větší skupinou, je asi vhodná rezervace.
Mvek - 17. listopad 2012 18:38sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
AVip: Zase ale nechci, aby to působilo jako opravdu zaplivanější hospoda. Dávám důraz na "působilo", a to myslím Pětník právě byl, působil tak i když jinak byl dobrý.

Takhle jsme taky nedávno vlezli do rest./ospody SParta v Nuslích a to byl závan staré doby, taky tam byli i dělníci/učni, ale jídlo šlo i cena.
Telemachus Rhade - 17. listopad 2012 16:05sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Na Urale i pětník jsou peníze, tolik toho nabízejí, ty naše Dejvice :-)
AVip - 17. listopad 2012 13:40sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Mvek:
Napadá mne:

U Českého Lva na Florenci
http://www.mapy.cz/s/5G97

Studna v Karlíně:
http://www.mapy.cz/s/5G99

Kulaťák v Dejvicích:
http://www.mapy.cz/s/5G9d

(obecně v Dejvicích je hafo hospod použitelných pro tento účel, např. "Na Urale" http://www.mapy.cz/s/5G9e nebo i provařený Pětník http://www.mapy.cz/s/5G9f)

A pak i další... to nemá smysl vypisovat.
Mvek - 16. listopad 2012 22:19sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Hledám v Praze nějakou rozumnou restauraci, cenově i kvalitativně, spíše české jídlo (ne pizzeria). Nejde tolik o cenu jídla, to přežiju někdy zaplatit víc, ale aby pití nebylo moc drahé, když tam lidi zůstanou déle.

Našel jsem zatím z těch, co trochu znám třeba z obědů, jen Michelskou Krušovickou restauraci. Tak nějak takové ceny, tedy nějaké pivo do 30 a jídlo tak do 150 komplet bych rád, ideálně s nekuřáckou částí a třeba i na Praze 2 nebo 10 nebo 3.
AVip - 01. listopad 2012 11:52sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Já se těmhle věcem +/- instinktivně vyhýbám a jak se ukazuje, dělám dobře... mimochodem, opravdu mne potěšila připomínka, že blafomet značky Hamé patří jistému panu Babišovi..
Telemachus Rhade - 01. listopad 2012 11:48sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Razer: Proteiny zadarmo, co víc bys chtěl? :)
Razer - 01. listopad 2012 11:45sipka
ZAMĚŘIT
Razer
AVip: No mě to vůbec nepřekvapuje občas (tak 1 do roka) něco podobného sním a vždy se na ten rok vyléčím :-)

Nějaká chuť, nebo obsah masa, nebo aorty to je pro fajnovky. Mě ovšem vždy dorazí když při každém třetím kousnutí narazím na nějaký kus kosti a málem si vylomím zub. Případně se mi už stalo, že tam byli červíci, takoví opravdu timalincí, po vyvářce plavali hezky na vrchu ve vodě - MŇAM :-)
AVip - 01. listopad 2012 10:49sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Nový díl pořadu "Peklo na talíři", tentokrát na téma vepřové konzervy.
http://www.stream.cz/peklonataliri/769554-peklo-na-taliri-veprove-konzervy

Myslím, že výsledek je docela zajímavý...
Razer - 30. září 2012 17:26sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Zephram: Proč to říkám, ve frontě sem si ještě říkal, hergot taková hezká holka (jako opravdu), proč dělá u kasy, jistě by se chytla někde jinde... a pak to otevřelo pusu a takovej strašlivě vychlastanej hlas, horší než kopáči příkopů a ještě sprostá.
Zephram - 30. září 2012 16:07sipka
ZAMĚŘIT
Zephram
Razer:

Neměl jsi to polykat, ale nechta jí to u pokladny, ať jí to tam pěkně rozmrzá.
Razer - 30. září 2012 12:47sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Mě zas napálili v Penny marketu, u mrazícího boxu měli napsáno: Americké brambory 20Kč. V boxu byly pouze Americké brambory kořeněné - nic jiného ještě sem se koukal. A nikde jinde jiná cenovka.

U kasy to pak samozřejmě stálo 37Kč. A když sem se na to zeptal začala bejt prodavačka sprostá, tak sem to zas spolknul a zaplatil, ale přísahám příště se seberu, pytel zase vrátim a odejdu.
lagga - 30. září 2012 11:47sipka
ZAMĚŘIT
lagga
v Bille mají plyšovou zeleninu a krásně kouká :)
Zephram - 25. září 2012 16:15sipka
ZAMĚŘIT
Zephram
TelemachusRhade:

Problém je z alkoholickými nápoji nad 20% :-]
Telemachus Rhade - 25. září 2012 12:51sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Mvek: Chery Coke je v pohodě sehnatelná. Problém je s limonádami, které jsou v Česku pod rankem Pepsico, tedy Pepsi, 7UP, Mirinda, Dr. Pepper, Schweppes a Canada Dry (nyní tedy Schweppes Ginger).
Mvek - 25. září 2012 12:07sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Tak se mi povedlo koupit Cherry Coke (Coca Cola) v Žabce.
Razer - 24. srpen 2012 18:09sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Normálně bulvár, kor na seznamu obcházím, ale tohle mě teda dostalo.

http://www.super.cz/14502-pohled-ktery-vas-zbavi-slov-dvacetileta-ruska-anorekticka-vazici-20-kilo-radila-v-televizi-divkam-jak-zhubnout.html

Tipuju, že je do 2 let tuhá.
Mvek - 29. červenec 2012 18:03sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Doporučuji: zmrzlina s "horkým" rybízem

Už takto rok pomáháme likvidovat nadbytek červeného i černého rybízu. Stačí vzít nějaké to množství rybízu (červeného, nebo kombinace červeného a černého, samozřejmě lze i s bílým), hodit na pánev s trochou cukru (pro dva, při malé mističce rybízu dáváme malou lžičku cukru) a zahřívat, aby to pustilo šťávu, ale není třeba rozvařit.
Samozřejmě lze předtím přidat i trochu másla.

No a pak polít třeba polárkový dort či porce jiné zmrzliny, to už se meze fantazii a pokusům nekladou.
Jde o to, že není třeba jen zmrzlinu s horkými malinami, i rybíz se na to hodí.

Nejnovější   Novější 1588 - 1607 / 1810Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o