|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| Razer: Celý vtip je v tom to do sebe naházet tak rychle, že na to nestačí zareagovat vegetativní nervy, které signalizují nasycenost.
|
|
|
|
| Trocha bulváru
http://www.novinky.cz/koktejl/334752-zena-pozrela-pet-kilo-pudinku-za-tri-minuty-pri-pohledu-na-ni-vas-prejde-hlad.html |
|
|
|
| Yakuzza: V pohodě, dokud na to stačí kofein, je to nakonec OK... !
Btw. alkohol (než se někdo zeptá :-D) fungoval, ale zdaleka ne tak dobře (o negativních účincích na jakékoli hojení nemluvě).
|
|
|
|
| AVip: Vlastně tys měl/máš ty zdravotní problémy, to mi vypadlo, sorry. |
|
|
|
| Yakuzza: Jakákoli záminka je dobrá záminka... :-)
Na straně druhé, vezmu-li v potaz, že se mi tehdy k půl roku trvajícím pooperačním komplikacím přidaly ještě komplikace v osobním životě, tak by mi za tehdejších okolností neměl nikdo nárok vyčítat ani onen už zmíněný morfinismus...
|
|
|
|
| AVip:
Když má člověk v určité fázi na výběr mezi tím, jestli se stane kofeinistou "na plný úvazek" a nebo jestli si ke všem svým neřestem přibere ještě morfinismus, tak ta volba zas tak obtížná není...
Tohle je hodně alibistický argument :) |
|
|
|
| Já ujíždím jedině na tom druhém ,)
|
|
|
|
| Razer: No, no, no! ;-)
Když má člověk v určité fázi na výběr mezi tím, jestli se stane kofeinistou "na plný úvazek" a nebo jestli si ke všem svým neřestem přibere ještě morfinismus, tak ta volba zas tak obtížná není...
|
|
|
|
| TelemachusRhade:
Na polosladká vína doporučuju Bulharsko/Moldávii.
Rozhodně se přidávám k doporučení. Obojí je vynikající, i když bych se možná trochu víc přimlouval za bulharská. |
|
|
|
| TelemachusRhade:
Přemýšlím, jestli mám na kafi fyzickou, nebo už opravdu psychologickou závislost
Psychická závislost nastává u kafe dřív, než fyzická... v tomhle mi můžeš věřit, já si tu fyzickou doopravdy vypěstoval až po více než dvaceti letech intenzivního pití kávy (ale ta teda stojí za to). |
|
|
|
| Přemýšlím, jestli mám na kafi fyzickou, nebo už opravdu psychologickou závislost. Nejvíc mi zabere vůně hned po zalití a prví hlt. No, tím jsem si asi odpověděl :)
Mvek: Na polosladká vína doporučuju Bulharsko/Moldávii. |
|
|
|
| Španělské červené i bílé víno bylo velmi dobré (sladčí) a jen za 105 lahev k tomu.
Včera jsem konečně ten veletrh Víno & Delikatesy (dříve & Destiláty) využil pořádně, nejen k tomu se trochu napít zadarmo.
Také mě zaujaly preclíčky od pekařství z Lázní Bělohrad, které byly ze živočišného tuku, ne rostlinného.
A i nějaké ty sýry, nebo salámy chutnaly, např. s fíky, ovčím sýrem, nebo vloni s klokaním masem. |
|
|
|
| v této anketě mi chyběla možnost "pivo"... :-) |
|
|
|
| Yakuzza: Rozdíl bude v tom, že Becherovka vyráběná v roce 1999 v sobě neobsahuje tolik cukru jako ta vyráběná dnes :-)
|
|
|
|
| Mvek: Alkohol sám o sobě nezraje a dost pochybuju, že bylinky ano. Zrají akorát pálenky, protože v tom bude mít prsty ten pálící proces, tipl bych. Co jsem tak v rychlosti projel internety, Becherovka by po patnácti letech měla být pořád stejná (= stejně hnusná :)) Becherovka. |
|
|
|
| Tady taky nikdo nedocení litrovou (nebo možná 0,7, nenašel jsem to napsané) Becherovku z 1999, uchovávanou při pokojové teplotě, ale v temnu (v plechové kazetě)?
Nějak mi jí je líto ji jen tak zkonzumovat, když já uzrálý alkohol nedocením.
Ale předpokládám, že narozdíl od narchivních a zejména bílých vín, ta se opravdu stářím nezhoršuje. |
|
|
|
| Myslíš, že někdo kromě tebe čte na flašce od bechera složení? :) |
|
|
|
| Tak to vypadá, že Becherovka KV 14 se dá mimo K. V. sehnat jen v e-shopech. Makro nic, a Tesco zřejmě taky nic.
Nevím, jestli je ten Lemond tak populární, že je ho k nas*áno, přitom podle složení obsahuje dost všelijakých přísad, že jsem se zatím neodvážil za ni ty peníze dát. |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|