Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

3) Obecná témata => Jídlo a pití všeho druhu

Spravuje: AVip
Počet příspěvků: 1810
Aktuální téma: avokáda

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 1343 - 1362 / 1810Starší   Nejstarší

Mvek - 28. duben 2014 13:45sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
rychle, že na to nestačí zareagovat vegetativní nervy, které signalizují nasycenost.

Mimochodem z téhož důvodu mi docela vyhovuje v práci občasný oběd v Express Sandwichi (mimochodem docela kvalitní co do složení a dobrý, pokud máte provozovnu někde poblíž), když spěchám. Protože si vezmu polévku na místě v provozovně a sendvič se salátem s sebou.
Od dojedení polévky do vybalení sendviče a případně i uvaření čaje v kanceláři pokračování v obědu uteče i víc jak 10 minut, takže se už necítím hladový, no a tak po dojedení i celkem malého sendviče a salátu se cítím dost plný a nemám tendenci se najednou přecpat.
Ideálně si pak salát nechám ještě na později odpoledne.
AVip - 28. duben 2014 13:35sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Razer: Celý vtip je v tom to do sebe naházet tak rychle, že na to nestačí zareagovat vegetativní nervy, které signalizují nasycenost.
Razer - 28. duben 2014 13:15sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Trocha bulváru
http://www.novinky.cz/koktejl/334752-zena-pozrela-pet-kilo-pudinku-za-tri-minuty-pri-pohledu-na-ni-vas-prejde-hlad.html
AVip - 27. duben 2014 19:54sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Yakuzza: V pohodě, dokud na to stačí kofein, je to nakonec OK... !

Btw. alkohol (než se někdo zeptá :-D) fungoval, ale zdaleka ne tak dobře (o negativních účincích na jakékoli hojení nemluvě).

Yakuzza - 27. duben 2014 19:07sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
AVip: Vlastně tys měl/máš ty zdravotní problémy, to mi vypadlo, sorry.
AVip - 27. duben 2014 17:49sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Yakuzza: Jakákoli záminka je dobrá záminka... :-)

Na straně druhé, vezmu-li v potaz, že se mi tehdy k půl roku trvajícím pooperačním komplikacím přidaly ještě komplikace v osobním životě, tak by mi za tehdejších okolností neměl nikdo nárok vyčítat ani onen už zmíněný morfinismus...
Yakuzza - 27. duben 2014 17:22sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
AVip:
Když má člověk v určité fázi na výběr mezi tím, jestli se stane kofeinistou "na plný úvazek" a nebo jestli si ke všem svým neřestem přibere ještě morfinismus, tak ta volba zas tak obtížná není...

Tohle je hodně alibistický argument :)
Razer - 26. duben 2014 12:02sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Já ujíždím jedině na tom druhém ,)

AVip - 26. duben 2014 10:23sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Razer: No, no, no! ;-)

Když má člověk v určité fázi na výběr mezi tím, jestli se stane kofeinistou "na plný úvazek" a nebo jestli si ke všem svým neřestem přibere ještě morfinismus, tak ta volba zas tak obtížná není...

kapitan Pike - 25. duben 2014 18:17sipka
ZAMĚŘIT
kapitan Pike
TelemachusRhade:
Na polosladká vína doporučuju Bulharsko/Moldávii.

Rozhodně se přidávám k doporučení. Obojí je vynikající, i když bych se možná trochu víc přimlouval za bulharská.
Razer - 25. duben 2014 18:10sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Feťáci
AVip - 25. duben 2014 17:53sipka
ZAMĚŘIT
AVip
TelemachusRhade:
Přemýšlím, jestli mám na kafi fyzickou, nebo už opravdu psychologickou závislost

Psychická závislost nastává u kafe dřív, než fyzická... v tomhle mi můžeš věřit, já si tu fyzickou doopravdy vypěstoval až po více než dvaceti letech intenzivního pití kávy (ale ta teda stojí za to).
Telemachus Rhade - 25. duben 2014 15:35sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Přemýšlím, jestli mám na kafi fyzickou, nebo už opravdu psychologickou závislost. Nejvíc mi zabere vůně hned po zalití a prví hlt. No, tím jsem si asi odpověděl :)

Mvek: Na polosladká vína doporučuju Bulharsko/Moldávii.
Mvek - 24. duben 2014 11:09sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Španělské červené i bílé víno bylo velmi dobré (sladčí) a jen za 105 lahev k tomu.

Včera jsem konečně ten veletrh Víno & Delikatesy (dříve & Destiláty) využil pořádně, nejen k tomu se trochu napít zadarmo.

Také mě zaujaly preclíčky od pekařství z Lázní Bělohrad, které byly ze živočišného tuku, ne rostlinného.

A i nějaké ty sýry, nebo salámy chutnaly, např. s fíky, ovčím sýrem, nebo vloni s klokaním masem.
Lt.Shark - 24. duben 2014 09:22sipka
ZAMĚŘIT
Lt.Shark
v této anketě mi chyběla možnost "pivo"... :-)
kapitan Pike - 22. duben 2014 13:31sipka
ZAMĚŘIT
kapitan Pike
Yakuzza: Rozdíl bude v tom, že Becherovka vyráběná v roce 1999 v sobě neobsahuje tolik cukru jako ta vyráběná dnes :-)
Yakuzza - 22. duben 2014 13:26sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Mvek: Alkohol sám o sobě nezraje a dost pochybuju, že bylinky ano. Zrají akorát pálenky, protože v tom bude mít prsty ten pálící proces, tipl bych. Co jsem tak v rychlosti projel internety, Becherovka by po patnácti letech měla být pořád stejná (= stejně hnusná :)) Becherovka.
Mvek - 22. duben 2014 13:05sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Tady taky nikdo nedocení litrovou (nebo možná 0,7, nenašel jsem to napsané) Becherovku z 1999, uchovávanou při pokojové teplotě, ale v temnu (v plechové kazetě)?

Nějak mi jí je líto ji jen tak zkonzumovat, když já uzrálý alkohol nedocením.

Ale předpokládám, že narozdíl od narchivních a zejména bílých vín, ta se opravdu stářím nezhoršuje.
Yakuzza - 17. duben 2014 18:54sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Myslíš, že někdo kromě tebe čte na flašce od bechera složení? :)
Mvek - 17. duben 2014 18:36sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Tak to vypadá, že Becherovka KV 14 se dá mimo K. V. sehnat jen v e-shopech. Makro nic, a Tesco zřejmě taky nic.
Nevím, jestli je ten Lemond tak populární, že je ho k nas*áno, přitom podle složení obsahuje dost všelijakých přísad, že jsem se zatím neodvážil za ni ty peníze dát.

Nejnovější   Novější 1343 - 1362 / 1810Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o