|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| Z veletrhu Vína a destiláty nám velmi zachutnal Adygejský sýr (výrobce - Ovčácký sýr, Nové Město na Moravě).
Netuším, kolik normálně stojí, nás to kolečko zhruba o 450g stálo 100, ale to byla nějaká cena nahozená na veletrhu.
Ten sýr je fakt výborný. Je možná škoda ho dávat jen tak na chleba, ale jako jednohubky, nebo jen tak kousek si přikousnout je vynikající.
Pokud by se tedy někdy někdo pohyboval na těch čerpacích stanicích (třeba v Brně) a zkontroloval cenu tam, tak to uvítám.
Jinak uvažuji, že si uděláme výlet po Chotěboři do Nového Města. |
|
|
|
| AVip: Já ti nevim, tohle by se do mě asi fyzicky nevešlo a vytejkalo by to ,D |
|
|
|
| A takovéto rozkouskování imho může pomoct i při snaze trochu shodit, protože právě člověk pak nepodléhá cpaní se, kterému podlehne, pokud se vyhladoví, nebo si dá velkou fyzickou zátěž. |
|
|
|
| rychle, že na to nestačí zareagovat vegetativní nervy, které signalizují nasycenost.
Mimochodem z téhož důvodu mi docela vyhovuje v práci občasný oběd v Express Sandwichi (mimochodem docela kvalitní co do složení a dobrý, pokud máte provozovnu někde poblíž), když spěchám. Protože si vezmu polévku na místě v provozovně a sendvič se salátem s sebou.
Od dojedení polévky do vybalení sendviče a případně i uvaření čaje v kanceláři pokračování v obědu uteče i víc jak 10 minut, takže se už necítím hladový, no a tak po dojedení i celkem malého sendviče a salátu se cítím dost plný a nemám tendenci se najednou přecpat.
Ideálně si pak salát nechám ještě na později odpoledne. |
|
|
|
| Razer: Celý vtip je v tom to do sebe naházet tak rychle, že na to nestačí zareagovat vegetativní nervy, které signalizují nasycenost.
|
|
|
|
| Trocha bulváru
http://www.novinky.cz/koktejl/334752-zena-pozrela-pet-kilo-pudinku-za-tri-minuty-pri-pohledu-na-ni-vas-prejde-hlad.html |
|
|
|
| Yakuzza: V pohodě, dokud na to stačí kofein, je to nakonec OK... !
Btw. alkohol (než se někdo zeptá :-D) fungoval, ale zdaleka ne tak dobře (o negativních účincích na jakékoli hojení nemluvě).
|
|
|
|
| AVip: Vlastně tys měl/máš ty zdravotní problémy, to mi vypadlo, sorry. |
|
|
|
| Yakuzza: Jakákoli záminka je dobrá záminka... :-)
Na straně druhé, vezmu-li v potaz, že se mi tehdy k půl roku trvajícím pooperačním komplikacím přidaly ještě komplikace v osobním životě, tak by mi za tehdejších okolností neměl nikdo nárok vyčítat ani onen už zmíněný morfinismus...
|
|
|
|
| AVip:
Když má člověk v určité fázi na výběr mezi tím, jestli se stane kofeinistou "na plný úvazek" a nebo jestli si ke všem svým neřestem přibere ještě morfinismus, tak ta volba zas tak obtížná není...
Tohle je hodně alibistický argument :) |
|
|
|
| Já ujíždím jedině na tom druhém ,)
|
|
|
|
| Razer: No, no, no! ;-)
Když má člověk v určité fázi na výběr mezi tím, jestli se stane kofeinistou "na plný úvazek" a nebo jestli si ke všem svým neřestem přibere ještě morfinismus, tak ta volba zas tak obtížná není...
|
|
|
|
| TelemachusRhade:
Na polosladká vína doporučuju Bulharsko/Moldávii.
Rozhodně se přidávám k doporučení. Obojí je vynikající, i když bych se možná trochu víc přimlouval za bulharská. |
|
|
|
| TelemachusRhade:
Přemýšlím, jestli mám na kafi fyzickou, nebo už opravdu psychologickou závislost
Psychická závislost nastává u kafe dřív, než fyzická... v tomhle mi můžeš věřit, já si tu fyzickou doopravdy vypěstoval až po více než dvaceti letech intenzivního pití kávy (ale ta teda stojí za to). |
|
|
|
| Přemýšlím, jestli mám na kafi fyzickou, nebo už opravdu psychologickou závislost. Nejvíc mi zabere vůně hned po zalití a prví hlt. No, tím jsem si asi odpověděl :)
Mvek: Na polosladká vína doporučuju Bulharsko/Moldávii. |
|
|
|
| Španělské červené i bílé víno bylo velmi dobré (sladčí) a jen za 105 lahev k tomu.
Včera jsem konečně ten veletrh Víno & Delikatesy (dříve & Destiláty) využil pořádně, nejen k tomu se trochu napít zadarmo.
Také mě zaujaly preclíčky od pekařství z Lázní Bělohrad, které byly ze živočišného tuku, ne rostlinného.
A i nějaké ty sýry, nebo salámy chutnaly, např. s fíky, ovčím sýrem, nebo vloni s klokaním masem. |
|
|
|
| v této anketě mi chyběla možnost "pivo"... :-) |
|
|
|
| Yakuzza: Rozdíl bude v tom, že Becherovka vyráběná v roce 1999 v sobě neobsahuje tolik cukru jako ta vyráběná dnes :-)
|
|
|
|
| Mvek: Alkohol sám o sobě nezraje a dost pochybuju, že bylinky ano. Zrají akorát pálenky, protože v tom bude mít prsty ten pálící proces, tipl bych. Co jsem tak v rychlosti projel internety, Becherovka by po patnácti letech měla být pořád stejná (= stejně hnusná :)) Becherovka. |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|