Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

3) Obecná témata => Jídlo a pití všeho druhu

Spravuje: AVip
Počet příspěvků: 1810
Aktuální téma: avokáda

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 1167 - 1186 / 1810Starší   Nejstarší

Razer - 26. říjen 2014 23:32sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Jo píšu to proto, že na obalu je "Tak chutná kvalita" :-D
Razer - 26. říjen 2014 23:28sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Jenom malé upozornění očividně před časem Boneco změnilo zásadně složení svých tatarek, z lepšího průměru se po přidání veeelikého množštví rostliných olejů čti řepky a asi palma stala nepoživatelná blitka po které mi bylo docela špatně.
Pozemstan - 23. říjen 2014 15:56sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
TelemachusRhade: Schválně jsem se před chvílí při nákupu v Bille podíval na čokoládovou tatranku Opavia, a uváděli tam ve složení asi 7 % čokolády (z toho tuším 9,8 % v náplni). Také tam byl snad dvakrát uveden kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. Nicméně zmiňují i "tmavou polevu" v jejímž složení čokoláda skutečně není... Každopádně i těch 7 % celkem a ani ne 10 % v náplni je na "čokoládový" výrobek hodně málo.
Telemachus Rhade - 23. říjen 2014 13:40sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Ve složení je v podstatě jen curk, rostlinné oleje (čti palmový), arašídy a aroma. Kdy se Opavia takhle moc zhoršila?
Mvek - 23. říjen 2014 13:36sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Není na ní náhodou napsáno místo "čokoádová", že je s čokoládovou příchutí? Jinak si skoro už i říkám, že to odporuje normám.
Razer - 23. říjen 2014 12:39sipka
ZAMĚŘIT
Razer
TelemachusRhade: Ty si dobrej prej čokoláda v čokoládové sušence :-D

Vždyť čokoláda ve většině případů už není ani v čokoládě...
Telemachus Rhade - 23. říjen 2014 11:04sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Právě jsem si po letech kousl do "čokoládové" tatranky Opavia. Probohy, co to je za humus? Vždyť se to nedá jíst a ani vzdáleně to nechutná po čokoládě...
Mvek - 22. říjen 2014 12:34sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Já si taky myslím, jelikož je to čiré a samozřejmě nenačaté. Jen mě zaskočilo, že oproti dnes popsaným punčům na Wikipedii má barvu někde mezi bezbarvou a bílým vínem. No, vyzkouší se nepatrné množství, jak říkám záměr je jen jako tehdy, a to do pečiva pro aroma.
Zephram - 22. říjen 2014 12:18sipka
ZAMĚŘIT
Zephram
Tak pokud to nebude smrdět a divně chutnat...
Razer - 20. říjen 2014 22:26sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Mvek: Já ti nevim jestli je 30% dost.
Mvek - 20. říjen 2014 22:17sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
AVip: Ale tak má to 30 procent a bylo to v temnu. Ale faktem je, že si asi jen líznu a skončí to v nějakém tom pečeném cukroví apod.
AVip - 20. říjen 2014 19:31sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Mvek: Tak, tak... aby potom s tebou na patologii neměli zbytečně moc práce. :-D

Mvek - 20. říjen 2014 17:24sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
AVip: Myslíš tím, jako až to se mnou šlehne?:-)

AVip - 20. říjen 2014 15:51sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Mvek:
"Anglický punč" 30%, zřejmě vyrobený 1983:-), v ČSR.

Nechceš nám věnovat pár ml na rozbor? :-D
Mvek - 20. říjen 2014 14:58sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Přivezl jsem si po vyklízení přebytečných věcí babičky "Anglický punč" 30%, zřejmě vyrobený 1983:-), v ČSR.

No, bylo to ve tmě, tak pitné to asi bude, pitné to ale prý nebylo ani tehdy, takže to možná bude jako tehdy použitelné do pečiva:-).
Telemachus Rhade - 13. říjen 2014 15:01sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Má hodná žena se včera vrátila z Anglie, jsem nadšen :)

imagebam.com
Lania - 13. říjen 2014 14:37sipka
ZAMĚŘIT
Lania
Razer:
to sa dáva do vodky, nie do slivovice
Razer - 06. říjen 2014 20:28sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Zephram: Dá sem tam dát i malé dubové polínko.
Mvek - 06. říjen 2014 18:57sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Vypadlo mi tam slovo "problém" = byl problém:-).
Lt.Shark - 06. říjen 2014 17:58sipka
ZAMĚŘIT
Lt.Shark
Já myslim že s tmavou slivovicí se spetli... nemysleli něco jinýho? Třeba tmavej rum...tuzemák? :-)))

Nejnovější   Novější 1167 - 1186 / 1810Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o