|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| Razer: Pokud ti tohle zpusobuje bolest bricha, mozna nebude od veci nejaka gastroskopie.
(Ale vazne, mne takhle pred par lety nasli v zaludku maly vridek. Ted uz asi uplne maly nebude, ale zatim s tim tak nejak nic nedelam.) |
|
|
|
| Yakuzza: Já soudím podle sebe, když mě někdo upozorní na to, že nějaký výrobek co byl dobrý se "změnil" sem rád, že si ušetřím bolest břicha.
No jestli už i to je důchodcovské stěžování tak to opravdu sorry.
Jinak sem si nevšiml, že by někde prodávali původní složení třeba i za tu trojnásobnou cenu - to bych i bral jako vážně. Kdyby byl nějakej řetězec, kterej by prodával západní potraviny pro lidi a ne třikrát levnej šrot pro východní untermenše. |
|
|
|
| Ja si nemuzu pomoct, ale abyste se neposrali (doslova). Tak si prestante stezovat jak duchodci a zacnete nakupovat biokraviny v bioobchodech za trojnasobnou biocenu. |
|
|
|
| Jo píšu to proto, že na obalu je "Tak chutná kvalita" :-D |
|
|
|
| Jenom malé upozornění očividně před časem Boneco změnilo zásadně složení svých tatarek, z lepšího průměru se po přidání veeelikého množštví rostliných olejů čti řepky a asi palma stala nepoživatelná blitka po které mi bylo docela špatně. |
|
|
|
| TelemachusRhade: Schválně jsem se před chvílí při nákupu v Bille podíval na čokoládovou tatranku Opavia, a uváděli tam ve složení asi 7 % čokolády (z toho tuším 9,8 % v náplni). Také tam byl snad dvakrát uveden kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. Nicméně zmiňují i "tmavou polevu" v jejímž složení čokoláda skutečně není... Každopádně i těch 7 % celkem a ani ne 10 % v náplni je na "čokoládový" výrobek hodně málo. |
|
|
|
| Ve složení je v podstatě jen curk, rostlinné oleje (čti palmový), arašídy a aroma. Kdy se Opavia takhle moc zhoršila? |
|
|
|
| Není na ní náhodou napsáno místo "čokoádová", že je s čokoládovou příchutí? Jinak si skoro už i říkám, že to odporuje normám. |
|
|
|
| TelemachusRhade: Ty si dobrej prej čokoláda v čokoládové sušence :-D
Vždyť čokoláda ve většině případů už není ani v čokoládě... |
|
|
|
| Právě jsem si po letech kousl do "čokoládové" tatranky Opavia. Probohy, co to je za humus? Vždyť se to nedá jíst a ani vzdáleně to nechutná po čokoládě... |
|
|
|
| Já si taky myslím, jelikož je to čiré a samozřejmě nenačaté. Jen mě zaskočilo, že oproti dnes popsaným punčům na Wikipedii má barvu někde mezi bezbarvou a bílým vínem. No, vyzkouší se nepatrné množství, jak říkám záměr je jen jako tehdy, a to do pečiva pro aroma. |
|
|
|
| Tak pokud to nebude smrdět a divně chutnat... |
|
|
|
| Mvek: Já ti nevim jestli je 30% dost. |
|
|
|
| AVip: Ale tak má to 30 procent a bylo to v temnu. Ale faktem je, že si asi jen líznu a skončí to v nějakém tom pečeném cukroví apod. |
|
|
|
| Mvek: Tak, tak... aby potom s tebou na patologii neměli zbytečně moc práce. :-D
|
|
|
|
| AVip: Myslíš tím, jako až to se mnou šlehne?:-)
|
|
|
|
| Mvek:
"Anglický punč" 30%, zřejmě vyrobený 1983:-), v ČSR.
Nechceš nám věnovat pár ml na rozbor? :-D
|
|
|
|
| Přivezl jsem si po vyklízení přebytečných věcí babičky "Anglický punč" 30%, zřejmě vyrobený 1983:-), v ČSR.
No, bylo to ve tmě, tak pitné to asi bude, pitné to ale prý nebylo ani tehdy, takže to možná bude jako tehdy použitelné do pečiva:-). |
|
|
|
| Má hodná žena se včera vrátila z Anglie, jsem nadšen :)
|
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|