Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

3) Obecná témata => Jídlo a pití všeho druhu

Spravuje: AVip
Počet příspěvků: 1810
Aktuální téma: avokáda

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 1159 - 1178 / 1810Starší   Nejstarší

Yakuzza - 27. říjen 2014 12:07sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Ja vam to vrtani se ve slozeni neberu, ale dle meho osobniho nazoru to ponekud prehanite. Jenom takovy priklad - v krajich typu Armenie se evropanovi moc nedoporucuje experimentovat s mistni vodou, kuchyni apod., uz jenom kvuli nezvyku. My jsme do toho sli po hlave. Konzumovali jsme mistni vodu (balenou, kohoutkovou i prirodni prameny), potraviny, alkohol, ba i marihuanu. Jednou jsem se v Gruzii z mistni vecere poblil (mozna na tom bude mit podil nekolik nasledujicich panaku mistni koralky tusim z moruse), parkrat mi bylo tak nejak obecne zle. Kdyz jsem se vratil do Ceska, asi mesic jsem mel jeste prujem. A? Na to se neumira a za ty zazitky to stalo. Normalne ziju, jsem zdravy a slozeni na obalech opravdu nezkoumam.
Razer - 27. říjen 2014 11:54sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Yakuzza: Rád slyším, bál sem se, že už se mnou nebudeš mluvit, nebo tak něco.
Yakuzza - 27. říjen 2014 11:29sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Razer: Omluva prijata.
Razer - 27. říjen 2014 11:24sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Yakuzza: Bylo mi špatně, nebyla to bolest... staré složení ve kterém nebylo opravdu hodně řepkového oleje to nedělalo.

Omlouvám se, že jsem na to upozorňoval.
Yakuzza - 27. říjen 2014 11:16sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Razer: Pokud ti tohle zpusobuje bolest bricha, mozna nebude od veci nejaka gastroskopie.

(Ale vazne, mne takhle pred par lety nasli v zaludku maly vridek. Ted uz asi uplne maly nebude, ale zatim s tim tak nejak nic nedelam.)
Razer - 27. říjen 2014 11:10sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Yakuzza: Já soudím podle sebe, když mě někdo upozorní na to, že nějaký výrobek co byl dobrý se "změnil" sem rád, že si ušetřím bolest břicha.

No jestli už i to je důchodcovské stěžování tak to opravdu sorry.

Jinak sem si nevšiml, že by někde prodávali původní složení třeba i za tu trojnásobnou cenu - to bych i bral jako vážně. Kdyby byl nějakej řetězec, kterej by prodával západní potraviny pro lidi a ne třikrát levnej šrot pro východní untermenše.
Mirak - 27. říjen 2014 09:43sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Word.
Yakuzza - 27. říjen 2014 09:20sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
Ja si nemuzu pomoct, ale abyste se neposrali (doslova). Tak si prestante stezovat jak duchodci a zacnete nakupovat biokraviny v bioobchodech za trojnasobnou biocenu.
Razer - 26. říjen 2014 23:32sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Jo píšu to proto, že na obalu je "Tak chutná kvalita" :-D
Razer - 26. říjen 2014 23:28sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Jenom malé upozornění očividně před časem Boneco změnilo zásadně složení svých tatarek, z lepšího průměru se po přidání veeelikého množštví rostliných olejů čti řepky a asi palma stala nepoživatelná blitka po které mi bylo docela špatně.
Pozemstan - 23. říjen 2014 15:56sipka
ZAMĚŘIT
Pozemstan
TelemachusRhade: Schválně jsem se před chvílí při nákupu v Bille podíval na čokoládovou tatranku Opavia, a uváděli tam ve složení asi 7 % čokolády (z toho tuším 9,8 % v náplni). Také tam byl snad dvakrát uveden kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. Nicméně zmiňují i "tmavou polevu" v jejímž složení čokoláda skutečně není... Každopádně i těch 7 % celkem a ani ne 10 % v náplni je na "čokoládový" výrobek hodně málo.
Telemachus Rhade - 23. říjen 2014 13:40sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Ve složení je v podstatě jen curk, rostlinné oleje (čti palmový), arašídy a aroma. Kdy se Opavia takhle moc zhoršila?
Mvek - 23. říjen 2014 13:36sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Není na ní náhodou napsáno místo "čokoádová", že je s čokoládovou příchutí? Jinak si skoro už i říkám, že to odporuje normám.
Razer - 23. říjen 2014 12:39sipka
ZAMĚŘIT
Razer
TelemachusRhade: Ty si dobrej prej čokoláda v čokoládové sušence :-D

Vždyť čokoláda ve většině případů už není ani v čokoládě...
Telemachus Rhade - 23. říjen 2014 11:04sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Právě jsem si po letech kousl do "čokoládové" tatranky Opavia. Probohy, co to je za humus? Vždyť se to nedá jíst a ani vzdáleně to nechutná po čokoládě...
Mvek - 22. říjen 2014 12:34sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Já si taky myslím, jelikož je to čiré a samozřejmě nenačaté. Jen mě zaskočilo, že oproti dnes popsaným punčům na Wikipedii má barvu někde mezi bezbarvou a bílým vínem. No, vyzkouší se nepatrné množství, jak říkám záměr je jen jako tehdy, a to do pečiva pro aroma.
Zephram - 22. říjen 2014 12:18sipka
ZAMĚŘIT
Zephram
Tak pokud to nebude smrdět a divně chutnat...
Razer - 20. říjen 2014 22:26sipka
ZAMĚŘIT
Razer
Mvek: Já ti nevim jestli je 30% dost.
Mvek - 20. říjen 2014 22:17sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
AVip: Ale tak má to 30 procent a bylo to v temnu. Ale faktem je, že si asi jen líznu a skončí to v nějakém tom pečeném cukroví apod.
AVip - 20. říjen 2014 19:31sipka
ZAMĚŘIT
AVip
Mvek: Tak, tak... aby potom s tebou na patologii neměli zbytečně moc práce. :-D


Nejnovější   Novější 1159 - 1178 / 1810Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o