|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| Hm fakt jsem se nechtel prvoplanove obout zrovna do vas, jen mam nejcastejsi zkusenosti prave s nimi :)
Nejradsi chodim na obed sam |
|
|
|
| Mirak:
ja jsem vylozene alergicky na to, kdyz si pobliz me na obede sedne nejaka particka a hrozne celou dobu resi jenom praci. Obzvlast to delaji ajtaci, kteri to prokladaji velice specifickym humorem.
Já už mám celkem vytrénovanou schopnost nevnímat rozhovory kolem mě, které mě nezajímají, takže mi to nevadí :-) Ale jinak ano, taky to děláme :-) |
|
|
|
| Dneska jsem měl chuť na změnu, tak jsem šel jinam (do asi kvalitativně horší jídelny, ale chodili jsme tam dřív často a chuťově strašná není). V segedínu to vypadalo na to, co bych tam čekal. |
|
|
|
| Mirak: Jo, to děláme s kolegy celkem často. |
|
|
|
| ja jsem vylozene alergicky na to, kdyz si pobliz me na obede sedne nejaka particka a hrozne celou dobu resi jenom praci. Obzvlast to delaji ajtaci, kteri to prokladaji velice specifickym humorem. |
|
|
|
| Mvek: Tak co, našel jsi dneska v něčem brokolici? |
|
|
|
| Mvek:
Nabízí se otázka, co tedy vlatně jíš:)
Tak v okolí práce se nachází několik podniků, kde ve mě strava přímo neimplikuje žaludeční obtíže. Krabičky jsem si vyráběl v předchozí práci, ale tady beru oběd i jako společenskou záležitost a možnost se setkat neformálně s kolegy nebo přáteli. |
|
|
|
| Kdybych si denně dělal krabičky (krom toho, že mi také není příjemné denně používat mikrovlnku), tak budu jíst mnohem hůř, protože nebudu mít náladu každý den dělat to pestré (nebo střídat s těmi pracnějšími variantami). |
|
|
|
| Blafomet přezdívaný familiérně "kafilérka" na vás, holoto jedna zpovykaná... :-D
I když je pravda, že zrovna ve zmíněném blafometu došlo relativně nedávno k razantní obměně personálu a toto přízvisko není v tuto chvíli úplně fér (provozovateli došlo, že servírovat superblafy lidem, kterým v případě, že se naštvou, stačí vzít vzorek do laboratoře, nemusí být dlouhodobě úplně životaschopná obchodní strategie) a v tuto chvíli je to +/- na stejné úrovni s ostatnímu závodkami v Dejvicích, dokonce i mírně lepší (což pohříchu nedá zas až takovou práci). |
|
|
|
| taky nosím vlastní krabičky |
|
|
|
| kapitan Pike: Nabízí se otázka, co tedy vlatně jíš:) |
|
|
|
| kapitan Pike: Nápodobne, ja už si radšej nosím z domu :-) to aspoň viem, čo jem. |
|
|
|
| Já mám tedy celkem slabý žaludek, takže návštěvy podobných sado maso vývařoven obvykle rozdýchávám celé odpoledne. :-) |
|
|
|
| Mvek: Brokolice bude zítra v polévce. :-) |
|
|
|
| Telemachus Rhade: Zase Aramark v GE Money bank budově:-).
Ale jinak ta jídelna celkem jde, mívá i speciální dny s různými Asiaty a Araby (a to myšleno i jako těmi kuchaři). Tohle zrovna obojí spadalo do nejlevnějšího jídla za 68.
Ale dneska mi to i chutnalo, dostal jsem, co bych čekal (teda až na to, že zaměnili brokolici se špenátem). |
|
|
|
| Mvek: Kde probohy na tohle chodis? |
|
|
|
| Našel jsem ten špenát, na jehož absenci jsem si včera stěžoval. Dneska byl v brokolicových palačinkách.
Jen netuším, kam se poděla ta proklamovaná brokolice:-D. |
|
|
|
| Yakuzza: No, negativně. Nevím, co si každý představí pod špenátovým pestem, ale byť mletý laciný špenát, čekal bych větší množství. |
|
|
|
| Nějak jsem nepochopil, jestli tě to překvapilo pozitivně nebo negativně. |
|
|
|
| Nečekal jsem za 68 Kč pod položkou Těstoviny se špenátovým pestem nic zvláštního, ale přece jen to, co mi Aramark předvedl (a vlastně to odpovídá i fotce, kdybych se na webu podíval), mě překvapilo.
Tukem prolité, trochu tvrdé vrtule, s trochou strouhaného sýra a polité vodou, která protekla hrncem s tím pestem, aneb viděl jsem tam milimetrové kousíčky špenátu v záhybech vrtulí.
K tomu gram petrželky a jako bonus uvnitř nalezený jeden arašíd a jedno cosi neidentifikovatelného spečeného.
Nutno podotknout, že možný alergen - skořápkové plody - to obsahovat mělo podle informací, takže varování tam bylo. |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|