|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| hele objevila sem v mrazáku ještě dvě balení 2x kuřecí prsa, co s tím? u nás se to už asi nesní |
|
|
|
| Pozemstan: No prave ne jen v turistickych oblastech. Veny jsou vsude stejne. |
|
|
|
| Telemachus Rhade: Zajímavé. V turistickém letovisku bych dobrý výběr čekal, ale ne za nízké ceny... |
|
|
|
| tak to si neměl ani psát, to je fakt k naštvání |
|
|
|
| Sortiment vsech kramku a kramu je tu zhruba 3x bohatsi nez u nas, a to ve vsech druzich potravin - treba i u acidofilnich mlik. To celkem nasere. Nehlede na to, ze je tu vsechno mnohem zdravejsi. Palmojadrovy tuk v susenkach? Ani v jednech.
Rozmanitost je tu ve vsem, i trebas v Algide (wall's), kde jenom Cornett maji 14 druhu, vcetne treba zeleneho caje, coz je asi nejlepsi zmrzlina, co jsem mel. Mandlove m&m's, wrigley's juicyfruit, jack s colou uz namixovany, kellogs cerealie.. Proste vsechno to, co v cesku musi brat ze specialek je tady naprosto bezne za smesny ceny. Fakt mi to sere! |
|
|
|
| Takže Zephram se trefil, jen špatně o den. Asi včera nevěděli, kam ji omylem narvat, tak dneska tu polévku naplánovali. |
|
|
|
| Tak dneska jsem tam našel tu brokolici, v polévce. |
|
|
|
| Ale zase bych musel poslouchat zgryndy kolegu. Hlava 22 :) |
|
|
|
| Kdyz jdes ale na obed sam, tak nemas s kym se bavit a musis poslouchat vedlejsi stoly :) |
|
|
|
| Hm fakt jsem se nechtel prvoplanove obout zrovna do vas, jen mam nejcastejsi zkusenosti prave s nimi :)
Nejradsi chodim na obed sam |
|
|
|
| Mirak:
ja jsem vylozene alergicky na to, kdyz si pobliz me na obede sedne nejaka particka a hrozne celou dobu resi jenom praci. Obzvlast to delaji ajtaci, kteri to prokladaji velice specifickym humorem.
Já už mám celkem vytrénovanou schopnost nevnímat rozhovory kolem mě, které mě nezajímají, takže mi to nevadí :-) Ale jinak ano, taky to děláme :-) |
|
|
|
| Dneska jsem měl chuť na změnu, tak jsem šel jinam (do asi kvalitativně horší jídelny, ale chodili jsme tam dřív často a chuťově strašná není). V segedínu to vypadalo na to, co bych tam čekal. |
|
|
|
| Mirak: Jo, to děláme s kolegy celkem často. |
|
|
|
| ja jsem vylozene alergicky na to, kdyz si pobliz me na obede sedne nejaka particka a hrozne celou dobu resi jenom praci. Obzvlast to delaji ajtaci, kteri to prokladaji velice specifickym humorem. |
|
|
|
| Mvek: Tak co, našel jsi dneska v něčem brokolici? |
|
|
|
| Mvek:
Nabízí se otázka, co tedy vlatně jíš:)
Tak v okolí práce se nachází několik podniků, kde ve mě strava přímo neimplikuje žaludeční obtíže. Krabičky jsem si vyráběl v předchozí práci, ale tady beru oběd i jako společenskou záležitost a možnost se setkat neformálně s kolegy nebo přáteli. |
|
|
|
| Kdybych si denně dělal krabičky (krom toho, že mi také není příjemné denně používat mikrovlnku), tak budu jíst mnohem hůř, protože nebudu mít náladu každý den dělat to pestré (nebo střídat s těmi pracnějšími variantami). |
|
|
|
| Blafomet přezdívaný familiérně "kafilérka" na vás, holoto jedna zpovykaná... :-D
I když je pravda, že zrovna ve zmíněném blafometu došlo relativně nedávno k razantní obměně personálu a toto přízvisko není v tuto chvíli úplně fér (provozovateli došlo, že servírovat superblafy lidem, kterým v případě, že se naštvou, stačí vzít vzorek do laboratoře, nemusí být dlouhodobě úplně životaschopná obchodní strategie) a v tuto chvíli je to +/- na stejné úrovni s ostatnímu závodkami v Dejvicích, dokonce i mírně lepší (což pohříchu nedá zas až takovou práci). |
|
|
|
| taky nosím vlastní krabičky |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|