|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| Jo, je to tak. Ja myslim, ze kdo ma rad piva tak taky zkousi nove veci kdyz je moznost. Samozrejme zustavaji knajpy se dvema druhy piva a ani ty nebudou mit o zakazniky nouzi (starsi rocniky).
Myslim, ze zakaznici, v produktivnim veku nemaji az takovy problem s priplacenim si. |
|
|
|
| Mám trochu obavu, že ta popularita těch extra nabídek je dána i tím, že prostě část lidí chce zkoušet nové věci apod.
Sám vím, že když mám chuť na pivo a nabídnou mi něco běžnějšího ala Pilsner nebo i levnější známou značku, nebo nějaký kvasničák, nepasterované a jiná speciálnější piva (nemyslím tím ochucená, ta jsem si zatím dával jen v jediné restauraci s pivovarem, jinak nikdy), tak si vezmu spíš tu specialitu. Někdy tedy ještě zvítězí, pokud mají černé, jakékoliv. |
|
|
|
| Ona se ta kultura dost mění, začíná odpadávat takové to hospodské "pivo obecné". Překvapuje mě ale, že se moc nesetkávám s nadáváním na ceny těchto piv z mikropivovarů, ip a podobně, protože to je o dost výš, než "pivo obecné". |
|
|
|
| My mame v Brne hospodu, ktera toci ruznostupnove budvary a treba ta jejich 11ka (Krouzek?) mi celkem chutna. Ale je fakt, ze ja muzu skoro kazdou 11ku a podle vstupuji do hry dulezitejsi faktory, nez prosta chut piva. Cerstve pivo a ciste trubky delaji zazraky. I hejtovane Starobrno se v posledni dobe zlepsilo a klidne si ho rad dam.
Ale s masivnim nastupem mikropivovaru jsou ted lidi zmlsani. Vyzaduji v hospodach pivni specialy a kazdotydenni obmenu nabidky. No, asi je to ale dobre. |
|
|
|
| Mvek: Je to sladký, čili moje první volba by to určitě nebyla. Pořád ale lepší než Pardál (který je teda taky od Budvaru) |
|
|
|
| Nejsem pivař, takže to prostě nerozlišuji (akorát vím, které černé pivo v Německu si už nedám), ale slyším kolem sebe často negativní kritiku na Budvar. Je opravdu tolika lidmi neoblíbený? |
|
|
|
| Marshall: Mně Gloglo vyhledal právě diskusní vlákno z loňského jara a tam zmiňovali jednak tuhle značku Viva, že se snad někdy dá najít v Penny (a někdo zmiňoval tehdy aktuální leták Normy, ale netuším, s jakou značkou) a pak konkrétně v Praze speciálku Ryby-drůbež na Starostrašnické (na rohu jí a boční ulice, po pravé straně, když se jde od Vinohradské ke Strašnické). Tam jsem kdysi kupoval i kuřecí prsa, tak se tam někdy stavím a uvidím, prý to mají stále. |
|
|
|
| jéééé. Tu jsem taky sháněl, ale neuspěl jsem, ani třeba v Kaufu. Přemýšlím, že bych zkusil tuhle (až něco najdeš dej vědět):
http://www.potravinydomu.cz/produkt/19674-KREV-husi-a-kachni-400g-plech/index.htm |
|
|
|
| Sehnat dneska husí/kachní krev je docela problém. Ale prý se dá, tak budu muset konkrétní tipy vyzkoušet. |
|
|
|
| vymysleli si bublaninu, tak jdu péct bublaninu,...recept je samej cukr :( |
|
|
|
| Telemachus Rhade: Aha, já kávu nepiji... -) |
|
|
|
| Pozemstan: Ale to neni uplne zadouci a vznika to preprazenim zrn :) |
|
|
|
| abychom to tématicky zakončili, prodej jahod v Kunraticích v pátek končí a další týden už budou jen vykupovat košíky a snad bude pokračovat samosběr |
|
|
|
| pomalu se mi vrací vzpomínky z večera ... |
|
|
|
| Hmm, bublající demižony s rybízovým vínem, vracejí se vzpomínky z dětství... -) |
|
|
|
| lagga: Taková ochutnávka blížící se rybízové sklizně?:-)
Asi letos zkusím jablečné, lis už mám, tak, pokud budou rychle se kazící letní jablka od rodiny. |
|
|
|
| nalili jsme si rybízové víno |
|
|
|
| Ja to hlavne z toho mobilu neodhadla, to vypadalo maly. |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|