|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| Snedla jsem velky talir veproveho v kapuste. Tak si predstavte, jaky to byl asi napad. |
|
|
|
| Telemachus Rhade: bylo ti dneska málo teplo ? :D |
|
|
|
| Thajské červené kari pálí, a to přesto, že to bylo jedno z nejjemnějších jídel, co jsem si z menu mohl dát :) |
|
|
|
| došel mi meloun, včera
koupila sem si MELOUN mňáááám
(a taky mám třešně a nevím co s nimi) |
|
|
|
| U mě Choceňský (smetanový) a potom Hollandia. Případně farmářský. |
|
|
|
| Bílé jogurty rád nemám... a vlastně ani žádné jiné. |
|
|
|
| Hollandia
Activia
ten rádoby řecký z Lidlu |
|
|
|
| Jaké jsou vaše oblíbené bílé jogurty?
U mě to je:
Choceňský (smetanový)
Hollandia
Klasik (Olma?)
ten tučný jihočeský ve skleničce nemusím
Ten Choceňský je takový staronový objev (a není všude), přičemž ovocný pak je imho už dávno lepší než Florián. |
|
|
|
| Máme v práci trampa... To je jediný způsob, jak ho snadno popsat. Často do práce chodí s takovým tím starým batohem (v modré, nikoliv khaki barvě, s koženým lemem) a módu má celkově takovou starou, i když mu bude tak do čtyřiceti, ale mívá vestičku (černou, možná koženou). A denně si tu dělá snídani i oběd, takže tu většinou zasmradí kuchyňku. Má přitom snad denní spotřebu jednoho citrónu, každý den, mám dojem, že to dává do všeho, od jídel přiomínajících rozvařené čínské nudle po já nevím co (a čaj též).
Tak si říkám, jestli může jíst tolik citrónu z nějakých dietetických důvodů, ale neslyšel jsem o takových zdravotních potřebách, spíš naopak. A podle různých alternativních kuchyní apod. to také není moc dobré, my bychom neměli jíst moc citrusů. |
|
|
|
| Jn, tak to mám tu humornou historku o tom, jak se z Poličky dá umřít na výbuch prdele a ono to pak ve výsledku není daleko od pravdy. Nedávejte si to. |
|
|
|
| Musim rict, ze u nas v hospode maji tankovy Branik desitku a vubec neni spatna. Dost diametralne odlisna od ty "identicky" sracky z pet lahve, co prodavaj v obchodech. Byli jsme az prijemne prekvapeni, ze nam nejen nebylo druhyho dne blbe, ale ze ani takove ty typicke problemy jako ridsi stolice ci nadmuti neprisly. |
|
|
|
| Já si v pátek tak trochu omylem v hospodě objednal nějaký amsterdamský speciál za 69 (0,3 l). Na druhou stranu nebyl špatný :-) |
|
|
|
| Uz jsem to s kamarady resil, ze pokud nejde o nejakou horentni sumu, tak je nam asi jedno jestli za pivo platime 30 nebo 40 Kc. A specialy ve vyssi cenove relaci (16 a vice stupnu) si stejne dam tak ve tretince na ochutnani. |
|
|
|
| Mirak:
Myslim, ze zakaznici, v produktivnim veku nemaji az takovy problem s priplacenim si.
A to je právě super. Jsem rád, že se konečně dostává do podvědomí myšlenka, že je normální si za kvalitu připlatit. |
|
|
|
| Jo, je to tak. Ja myslim, ze kdo ma rad piva tak taky zkousi nove veci kdyz je moznost. Samozrejme zustavaji knajpy se dvema druhy piva a ani ty nebudou mit o zakazniky nouzi (starsi rocniky).
Myslim, ze zakaznici, v produktivnim veku nemaji az takovy problem s priplacenim si. |
|
|
|
| Mám trochu obavu, že ta popularita těch extra nabídek je dána i tím, že prostě část lidí chce zkoušet nové věci apod.
Sám vím, že když mám chuť na pivo a nabídnou mi něco běžnějšího ala Pilsner nebo i levnější známou značku, nebo nějaký kvasničák, nepasterované a jiná speciálnější piva (nemyslím tím ochucená, ta jsem si zatím dával jen v jediné restauraci s pivovarem, jinak nikdy), tak si vezmu spíš tu specialitu. Někdy tedy ještě zvítězí, pokud mají černé, jakékoliv. |
|
|
|
| Ona se ta kultura dost mění, začíná odpadávat takové to hospodské "pivo obecné". Překvapuje mě ale, že se moc nesetkávám s nadáváním na ceny těchto piv z mikropivovarů, ip a podobně, protože to je o dost výš, než "pivo obecné". |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|