|
Spravuje: AVip Počet příspěvků: 1810 |
|
Aktuální téma: avokáda
|
|
|
| snídaně č. 1 - došel meloun |
|
|
|
| Ty halušky s brynzou (a slaninou) mi strašně chutnají. To mi doma bude chybět. Halušky se zelím jsem tu jedny měl, ale to bylo jako z jídelny v Praze (no, také co bych chtěl v poměrně levné pizzerii), nicméně ty brynzové, to se ani v Praze nesežene.
Seven: Kapustě nebo zelí? Já jen, že to v různých krajích je přece jen něco jiného. |
|
|
|
| Jogurty:
Bilej zott
Klasik
Vsechno ostatni
Polovicni jed:
Pilos jogurty
Penny jogurty
Konzumace:
idealne s rajcetem a trochou soli
alternativne chilli smes
prinejhorsim pepr a sul nebo pazitka |
|
|
|
| Snedla jsem velky talir veproveho v kapuste. Tak si predstavte, jaky to byl asi napad. |
|
|
|
| Telemachus Rhade: bylo ti dneska málo teplo ? :D |
|
|
|
| Thajské červené kari pálí, a to přesto, že to bylo jedno z nejjemnějších jídel, co jsem si z menu mohl dát :) |
|
|
|
| došel mi meloun, včera
koupila sem si MELOUN mňáááám
(a taky mám třešně a nevím co s nimi) |
|
|
|
| U mě Choceňský (smetanový) a potom Hollandia. Případně farmářský. |
|
|
|
| Bílé jogurty rád nemám... a vlastně ani žádné jiné. |
|
|
|
| Hollandia
Activia
ten rádoby řecký z Lidlu |
|
|
|
| Jaké jsou vaše oblíbené bílé jogurty?
U mě to je:
Choceňský (smetanový)
Hollandia
Klasik (Olma?)
ten tučný jihočeský ve skleničce nemusím
Ten Choceňský je takový staronový objev (a není všude), přičemž ovocný pak je imho už dávno lepší než Florián. |
|
|
|
| Máme v práci trampa... To je jediný způsob, jak ho snadno popsat. Často do práce chodí s takovým tím starým batohem (v modré, nikoliv khaki barvě, s koženým lemem) a módu má celkově takovou starou, i když mu bude tak do čtyřiceti, ale mívá vestičku (černou, možná koženou). A denně si tu dělá snídani i oběd, takže tu většinou zasmradí kuchyňku. Má přitom snad denní spotřebu jednoho citrónu, každý den, mám dojem, že to dává do všeho, od jídel přiomínajících rozvařené čínské nudle po já nevím co (a čaj též).
Tak si říkám, jestli může jíst tolik citrónu z nějakých dietetických důvodů, ale neslyšel jsem o takových zdravotních potřebách, spíš naopak. A podle různých alternativních kuchyní apod. to také není moc dobré, my bychom neměli jíst moc citrusů. |
|
|
|
| Jn, tak to mám tu humornou historku o tom, jak se z Poličky dá umřít na výbuch prdele a ono to pak ve výsledku není daleko od pravdy. Nedávejte si to. |
|
|
|
| Musim rict, ze u nas v hospode maji tankovy Branik desitku a vubec neni spatna. Dost diametralne odlisna od ty "identicky" sracky z pet lahve, co prodavaj v obchodech. Byli jsme az prijemne prekvapeni, ze nam nejen nebylo druhyho dne blbe, ale ze ani takove ty typicke problemy jako ridsi stolice ci nadmuti neprisly. |
|
|
|
| Já si v pátek tak trochu omylem v hospodě objednal nějaký amsterdamský speciál za 69 (0,3 l). Na druhou stranu nebyl špatný :-) |
|
|
|
| Uz jsem to s kamarady resil, ze pokud nejde o nejakou horentni sumu, tak je nam asi jedno jestli za pivo platime 30 nebo 40 Kc. A specialy ve vyssi cenove relaci (16 a vice stupnu) si stejne dam tak ve tretince na ochutnani. |
|
|
|
| Mirak:
Myslim, ze zakaznici, v produktivnim veku nemaji az takovy problem s priplacenim si.
A to je právě super. Jsem rád, že se konečně dostává do podvědomí myšlenka, že je normální si za kvalitu připlatit. |
|
|
|
|
HLAVNÍ STRÁNKA
UŽIVATELÉ
[ DISKUZNÍ FÓRA ] VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE
NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV
|