Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

2) Ostatní filmy a seriály => Seriály: NEfantastické

Spravuje: Telemachus Rhade
Počet příspěvků: 1698

Užitečné odkazy: TvZone | Serial Zone | Edna | Section of Randomness

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 551 - 570 / 1698Starší   Nejstarší

Mirak - 10. leden 2019 22:54sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Mvek: Gusovu hlavu považuju za asi nejtrapnější moment z celýho seriálu. V BB je hodně over the top věcí, ale přijdou mi takové tarantinovsky zábavné, ale tohle bylo podle mě přes čáru, přišlo mi to jako Remmick v Conspiracy :)

V pětce je pro mě jedna z nejlepších seriálových epizod ever a celá sezóna je podle mě kvalitní. Finále je fajn, ale vím, že mě ničím nepřekvapilo (ani v dobrém, ani v špatném).

Mvek - 10. leden 2019 22:30sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
4. řada Breaking Bad tedy byla fajn, tam bylo minimum toho, co mě na seriálu otravovalo hlavně v druhé, ale i v první. A finále je super. Snad jen pohrát si s divákem mohli méně naturalisticky. Vidět Gusovu pravou půlku lebky bez masa po explozi jsem vidět nepotřeboval, byť jsem otrlý a tohle mě nerozhází ani při večeři.

Jsem zvědav, jak si dokáže seriál udržet pověstnou kvalitu v poslední řadě, protože ta jinak zavání nastavovanou kaší (a ano, dořešením některých témat). Také jsem zvědav (možný spoiler), jestli *se nakonec s Jessem oba zabijí, protože Jesse zjistí, co Walt vše udělal, nebo je někdo zabije, nebo prostě jen budou muset jít inkognito, či do vězení*, ale pravdu vědět dopředu nechci.

A mimochodem záběr na asi čerstvě koupené konvalinky u Walta sice hezký, ale nevypadalo to, že by tam měly být už nějaké odkvetlé, ze kterých otrhal plody:-).
Telemachus Rhade - 10. leden 2019 13:32sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Black Sails 2x03

Dekapitace o hranu stolu v jídelně. Sračky :-(
Telemachus Rhade - 09. leden 2019 18:58sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Telemachus Rhade:
A linie toho noveho kapitana mi moc nesedi, je to takove GoT like...

Jak dlouho tam bude oxidovat? Sere mě.
Telemachus Rhade - 04. leden 2019 23:04sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Black Sails S2 - recast quartermastera :) Skoda, toho puvodniho jsem si docela oblibil. A linie toho noveho kapitana mi moc nesedi, je to takove GoT like...
Telemachus Rhade - 28. prosinec 2018 09:31sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Maniac 1x07 - Rozvrtávání hlavy a mozku vrtačkou full frontal. Už to bez toho zkrátka neumí :-(

A se stopáží 26 minut na epku se snad ani nemuseli obtěžovat.
Telemachus Rhade - 22. prosinec 2018 21:08sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
The Last Ship - Dokoukán celý seriál a dávám 5/5. Tohle mi bude chybět! Nicméně je to zakončené víc než dobře a důstojně.
Telemachus Rhade - 22. prosinec 2018 00:48sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Mirak: Jo, tak Black Sails mě baví! A už jsem se dovtípil, proč mi ta jména přišla povědomá :)
Mirak - 18. prosinec 2018 23:14sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Telemachus Rhade: Komentoval jsem to tu asi nějak v průběhu. Mám tuhle tématiku fakt rád a užil jsem si to hrozně moc. Některý ženský postavy mi přišly na sílu, ale ono to vykrystalizuje :)
Telemachus Rhade - 18. prosinec 2018 23:09sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Black Sails

Konečně něco, co nás po dlouhé době zaujalo. Snad to neposerou... :)
Telemachus Rhade - 18. prosinec 2018 11:51sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Vikingane (Norsemen) - Norský jakoby rádoby vtipný seriál od kratších epizodách z vikingské vesnice 790 AD. Že si mezi sebou severní a jižní Norové nerozumí vyřešili lišácky a originálním jazykem je angličtina.

Humot se však už po patnácti minutách rozhodl vykročit notně fekálním směrem, a to doslova. Čili toto ne a jdu zkusit Vikingy, které mám tady v záhlaví...
Mirak - 11. prosinec 2018 07:50sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Fly je fantastická epizoda :)
Telemachus Rhade - 10. prosinec 2018 23:05sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Maniac 1x01 - Paráda. Konečně zase něco ujetého :)
Mvek - 10. prosinec 2018 21:52sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
To jako tři čtvrtě hodiny mám sledovat, jak exprofesor chemie honí po laboratoři mouchu, protože by kontaminovala výrobu metamfetaminu? Důvody k jeho vyšinutí tam jsou, ale je to příšerně nudné a otravné něco takového sledovat celou epizodu.

Ne, prostě ani v druhé třetině třetí řady Breaking Bad nechápu, jak ten seriál může být tak úspěšný. Tyhle protažené podivné epizody se tu opakují moc často, a tohle snad nemůže být jen o mém vkusu. Ten hraje roli spíš, když mi vadí občas blbost hlavních aktérů (obou dvou), a z toho vyplývající trapasy nebo komplikace.
Telemachus Rhade - 23. listopad 2018 22:55sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
House of Cards 6x01

Odpad a šílená nuda.
Mirak - 23. listopad 2018 16:39sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Northern Exposure Revival in the Works at CBS, Rob Morrow Returning to Star
Telemachus Rhade - 23. listopad 2018 12:25sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
House of Cards S5

Volný doběh skvělé čtyřky, přičemž první půle je hodně dobrá a druhá jede po skluzavce přímo do prdele, kde se dostáváme do hávu konspiračních teorií a mafiánského klubu. Pokud by šestka v původním záměru měla vypadat takto, jsem rád, že se z toho sešlo.

Naštěstí tedy už máme jen 8 dílů.
Mvek - 23. listopad 2018 11:17sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Hm, 2x11 Breaking Bad a stále na tom nevidím nic úžasného. Ženě se to líbí, ale mně se vždy líbí třeba jedna epizoda, a pak dvě tak nějnak přežiju, s pár zajímavějšími momenty, ale jinak šeď. A nejde mi o to, že je tam málo akce, ale že mi ta rodinná a psychologická "dramata" přijdou taková povrchně zpracovaná.
Třeba pořád nedokážu pochopit pohnutky Waltera, že jako spořádaný středoškolský učitel radši začne vyrábět drogy, než aby přijal nabídku od svých bývalých kolegů, kteří ho asi nějak podrazili, ale cítí se provinile, že jejich peníze by měly být i jeho. Jasně, je to ponížení, jasně, má hrdost, ale proboha, na druhé straně máme produkci drog, kde nejde jen o zákony, ale to, že ty ničí životy jiných (a jasně, když je nebude dělat on, seženou si je jinde, ale určitě jim to takto usnadní). Pořád to nebylo dostatečně vysvětleno, co mu teda provedli tak strašného, že i po prvotních peripetiích bude radši riskovat a mít svou hrdost.

A do toho musí x epizod začít flashforwardem kdoví kam, možná na konec řady. Opakovaně musí ukazovat záběry ze stejné situace, až to taky ztratí dramatičnost.



Ne, já nevím, zatím mám pocit, že seriál si získal popularitu kvůli těm občasným extrémním situacím (jako uřízlá hlava zločince na želvím krunýři, nebo rozleptání mrtvoly a následná demolice části baráku a podobné věci). A možná někoho baví častá neschopnost Jesseho myslet, ale mě holt otravuje, podobně jako mě otravují velké trapasy.
Telemachus Rhade - 14. listopad 2018 11:49sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Seven: Jo, měla by. Mermomocí se brání další roční pauze.
Seven - 14. listopad 2018 10:46sipka
ZAMĚŘIT
Seven
Podle všeho už se točí 4. řada The Man in the High Castle...

Nejnovější   Novější 551 - 570 / 1698Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o