Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

2) Ostatní filmy a seriály => Seriály: NEfantastické

Spravuje: Telemachus Rhade
Počet příspěvků: 1698

Užitečné odkazy: TvZone | Serial Zone | Edna | Section of Randomness

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 141 - 160 / 1698Starší   Nejstarší

Mirak - 25. únor 2021 00:21sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Frasier Revival Officially Greenlit as Kelsey Grammer 'Gleefully' Confirms Paramount+ Series Order
Telemachus Rhade - 21. únor 2021 15:47sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
leena: Já se na to chystám, ale ještě jsme nestihli ani druhou řadu Doom Patrol :)
leena - 20. únor 2021 21:06sipka
ZAMĚŘIT
leena
leena 316079: mmch celymu serialu jsem dala 5* :) druhou sezomu jsem zkoukla uz trikrat (a jednou cely od zacatku i s prvni sezonou) a ted ctu konecne prvni knizku a proste jo jo jo a jo :)
S.S.Enterprise - 20. únor 2021 15:47sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
Orange Is the New Black
1s 4/5
2s 3/5
3s 1/5 po 5 epizodách

a dál už to sledovat nehodlám, je to pořád dokola a tedy stále méně zábavné
leena - 08. únor 2021 21:55sipka
ZAMĚŘIT
leena
Tak dokoukana (uz podruhy) druha sezona Casu carodejnic a teda jo :) libilo, stredoveka Evropa taky zajimavy a celkove doufam, ze posledni serii bude jeste tenhle rok.Knizky jsem jeste necetla cely (vzdycky trosku proskacu par kapitol co zrovna bezi v epce), ale asi si je jeste pred tou posledni serii dam :)
S.S.Enterprise - 19. leden 2021 11:43sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
Anne s E na konci
... dobrý seriál, cílové publikum jsou ale spíše děti odhadem 8-13let věku, což při absenci CZ dabingu může být v CZ podmínkách problém
... první série je perfektní, druhá nevyrovnaná, třetí už taková domácká i díky tomu, že se tvůrci zaměřili více na osudy dalších postav, než jen titulní hrdinky
... poslední série neuzavřela dostatečně dobře 2 postranní příběhové linky nastolené v poslední sérii a je cítit, že seriál byl ukončen předčasně, nicméně není to fatální a hlavní linka končí uvěřitelným životním předělem
leena - 10. leden 2021 21:31sipka
ZAMĚŘIT
leena
Asi to hodim sem: kazdopadne koukam ted na MASH a nevim si to vidim jen ja nebo si toho vsiml i nekdo jiny, ale mam pocit, ze kdyz se Michal Shanks ucil herectvi tak postava Radara byla pro nej snad odrazovim mustkem. Mam pocit, ze ta jejich mimika a gesta jsou proste dost stejna.
Mirak - 04. leden 2021 22:01sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Michael C. Hall Hopes Upcoming Dexter Revival Will Atone for 'Extremely Dissatisfying' Series Finale

Fingers crossed :)
Mirak - 03. leden 2021 16:50sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Heh, tak komiksová 3x01 *očividně některé původně zamýšlené nápady v nové formě zachovává - Jake a Hawkins míří do Nového Mexika osvobodit Johna Smithe z vězení. Cheyenne hned na začátku zaútočí na Texas a zničí leteckou základnu, strategické cíle v San Antoniu a ropná pole, čímž Texas v podstatě vyřadí ze hry* Skoro vůbec si to nepamatuju, ale určitě si to udržuje seriálovej vibe.
Mirak - 03. leden 2021 14:34sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Telemachus Rhade: Jo, má. Akorát Jake a Chavez už byli tou dobou v Texasu, což je teda jedno, protože měli k dispozici letadlo.
Telemachus Rhade - 03. leden 2021 14:09sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Akorát si už nepamatuju, má to být Chayenne ve Wyomingu? Protože, když se nad tím zamyslím, tak je to téměř nejbližší město k Denveru, tudíž od Jericha je v US měřítku doslova za rohem :)
Mirak - 03. leden 2021 13:47sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Je mi jasný, že by si s tím poradili, akorát už se z toho víc a víc vytrácelo to small scale přežití jednoho města, takže už by tam pro některý postavy podle mě nebylo moc místo.

Jinak kdyby to pokračovalo, tak měli natočenej cliffhanger a Hawkinse by v Cheyenne zajali a převezli do vězení v Coloradu s tím, že Jake s Chavezem by se ho pokusili osvobodit.
Telemachus Rhade - 03. leden 2021 08:29sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Tak poslední díl ukázal, že jet na výlet není problém. IMHO by se z Jericha stal starting point pro ofenzivu proti Cheyenne.
Mirak - 02. leden 2021 21:57sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Já si jen nejsem jistý, jak by to po všech těch odhaleních pokračovalo z pohledu Jericha, které samo o sobě není nijak důležité. Seriál potřebuje, aby hybnou silou děje byly hlavní postavy, což se dělo díky Hawkinsovi a později i Jakeovi. Jak by to ale udělali, až by se tyhle dvě postavy nevyhnutelně vrátily zpátky do Jericha. Jasně, že by v nadcházející občanské válce hráli roli Beck a jeho vojáci, ale stejně, proč by zůstali v Jerichu?
Telemachus Rhade - 02. leden 2021 20:09sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Souhlasím. Prvních nějakých 8 dílů bylo na rozjezd a pak už stabilní gradace. Dvojka byla skvělá, což zapříčinilo, že utnutí bolelo o to víc. Komiksy jako fajn, ale... :)
Mirak - 02. leden 2021 19:43sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Po 10 letech jsem dal rewatch Jericha, zajímavej zážitek :)

Pilot je dost špatnej a přehnaně melodramatickej a prakticky jediná opravdu dobrá věc je ten záběr na atomovej hřib.

Celkově se to rozjíždí spíš pozvolna, některé zápletky a postavy doslova brzdí děj. Na druhou stranu je nutné pochválit tvůrce, kteří velmi rychle identifikovali postavy, které fungují a které ne a podle toho se zařídili *Ericovu těhotnou ženu nechali prostě nemilosrdně zemřít, všetečnou Heather v půlce poslali na zbytek sezóny do New Bernu, matku Greenovou po první sezóně prostě "poslali k příbuzným" a teenaagerům Daleovi a Skylar dramaticky cutli screen time. Smrt Johnstona Greena ve finále první řady jako jediná působí, že byla plánována od začátku. Ovšem zamrzí naprosto brutální zásek, kdy postavě falešné mariňačky Maggie na konci jedné epizody visí živost na vlásku a v následující epizodě už se neobjeví.*. Zhruba po první třetině se kvalita stabilně stupňuje.

A úplně jsem zapomněl, o kolik lepší a svižnější je druhá sezóna. Esai Morales v roli majora Becka se okamžitě zařadil mezi nejlepší postavy. Třetí a čtvrtou komiksovou řadu už mám připravenou :)
S.S.Enterprise - 31. prosinec 2020 11:47sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
https://www.csfd.cz/film/439835-medicejove/prehled/
Je to hodně o tehdejší politice, ale akce a romantika je zastoupená ve stejné míře, celkově je to výborný seriál.
S.S.Enterprise - 20. prosinec 2020 17:54sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
kapitan Pike: no jo, měl jsem ten pocit, ale hledal jsem tu jen pod českým názvem..
kapitan Pike - 20. prosinec 2020 11:23sipka
ZAMĚŘIT
kapitan Pike
S.S.Enterprise: Už jsme to tu asi před dvěma měsíci řešili :-)
S.S.Enterprise - 20. prosinec 2020 11:20sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
Kvíz
velmi zajímavé a navíc je to vlastně i rodinné drama

Nejnovější   Novější 141 - 160 / 1698Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o