Trekkies.cz StarTrek.cz Sickbay CZ Kontinuum StarTrekKnihy.cz WARP TrekCORE TrekCollective Memory Alpha Memory Beta Ex Astris Scientia Treknews.de


 

   DISKUSNÍ FÓRA

 
 REGISTRACE
 
Nick: 
Heslo: 
  
 Zaslání hesla
 

1) Star Trek => Discovery

Spravuje: S.S.Enterprise
Počet příspěvků: 2998


PREMIÉRA 5. SEZÓNY: 4.4.2024

Kontinuum.cz: Základní info o všech epizodách v češtině.

České titulky: http://titulky.trekdnes.cz/dis.htm

Autor:  Text:     
Nejnovější   Novější 1770 - 1789 / 2998Starší   Nejstarší

Macek - 23. říjen 2017 11:31sipka
ZAMĚŘIT
Macek
Mirak: Ber to s nadsázkou tak, jak si vykládám chování druhé strany:)
Mirak - 23. říjen 2017 10:40sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Macek:

StarNet je zase krutý a černý, jako duše zatracených lidí zde...


?
Macek - 23. říjen 2017 10:23sipka
ZAMĚŘIT
Macek
Teď mi nějak došlo, že i ve vizuálním pojetí je krásně vidět rozdíl mezi Trekkies.cz a StarNetem.

Trekkies jsou krásně čisté jak kvítek, ta bílá úplně září a vyjadřuje tu pozitivní energii.

StarNet je zase krutý a černý, jako duše zatracených lidí zde... Tak asi bych vnímal i rozdíl mezi místními a občas zabloudivšími z "opačné" strany.

Nicméně i já musím říci, že se nedokážu ztotožnit s tím, že DSC je v konečném důsledku Star Trek. Jako No-name sci-fi OK. Sám u sebe například pozoruji choutky podívat se na další díl. Avšak jen proto, abych zase viděl, jak Star Trek znásilňují.

Ano - asi jsem narušená osobnost. Ale alespoň si to umím přiznat:)
MickTheMage - 23. říjen 2017 08:45sipka
ZAMĚŘIT
MickTheMage
Eodeon: Pozri, nemusis byt hned vztahovacny. Hovoril som vseobecne. A ako sorry, uz to tu padlo neraz, na Discovery nie je nic Star Trekove. A ked je, tak je to tam vzdy nasilu domontovane (vacsinou referencie na starsie serialy). Pochopim ak sa ti to paci ako noname scifi serial. Ale ako Star Trek? Vazne? To, ze ma serial obcas par minutove momenty, ktore by sa dali +/- pocitat za trekoveho ducha - z neho nerobi dobry Star Trek.

Ale to robia fanusikovia vecne. Podme ospravedlnit tuto zmenu a spekulujme, preco to tak je... Je to tak preto, pretoze tvorcom na tom nezalezi! Bodka. :(
sarao - 22. říjen 2017 23:12sipka
ZAMĚŘIT
sarao
Telemachus Rhade: Mě právě napadá, zda CBS po těch 50 letech ještě má všechna práva na TOSku či jestli nějaké nenáleží tehdejším tvůrcům. I když je otázka zda by ne občasné využití byly poplatky nějak zvlášť velké, něz jako tomu mělo udajně bát u Locarna.
S.S.Enterprise - 22. říjen 2017 22:38sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
v úterý bude nová anketa, tak připomínám tu aktuální
S.S.Enterprise - 22. říjen 2017 22:37sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
no v jednom záběru se zcvrkla a vytekla z ní voda, v dalším, který byl už ve vakuu, zase nabobtnala na původní velikost, ale bylo evidentní, že v daném okamžiku neměla kde vzít vodu, kterou by logicky pro nabobtnání potřebovala
Mvek - 22. říjen 2017 21:53sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
Tak já neznám želvušky, ale čekal bych, že asi nebude příliš evolučně funkční, pokud se dehydruje, a poté nebude schopná vůbec začít existovat, dokud nenasaje vodu. Aspoň u toho makroskopického živočicha bych to nečekal. Takže jsem to chápal tak, že spóry jí dodaly dost energie, aby utekla někam, kde se doplní.
S.S.Enterprise - 22. říjen 2017 20:07sipka
ZAMĚŘIT
S.S.Enterprise
Telemachus Rhade:
jj, cekal sem ze na ni napred nalejou aspon hrnec vody, ale to by se jim pak nevlezla do toho malyho otvoru, kterym ji vypustili ven :D

Eodeon - 22. říjen 2017 18:18sipka
ZAMĚŘIT
Eodeon
MickTheMage: Spíš by ses měl ptát, proč nemá nikdo z odpůrců seriálu odvahu jít s kůží na trh a něco o seriálu napsat. Pokud je to opravdu převažující názor, měl by se takový text dočkat masových ovací. Zatímco já jsem si dovolil mít svůj názor a jediné, co jsem si vyslechl, je, že na něj nemám právo, že mám držet hubu a že jsem zaplacenej magor od CBS. Mám to zapotřebí? Nemám. Stejně jsem do toho šel. Tak ať mi nikdo nepodsouvá, že to dělám kvůli egu a penězům a nevím čemu, když má každá aktivita pro fanoušky ve výsledku spíš rozkladný efekt na vůli, ego a vůbec sebeúctu :)
Telemachus Rhade - 22. říjen 2017 13:55sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Mirak: Ne, to i dál trvá, nijak to komentovat nehodlám, ale když už mě dostihla chřipka, potřeboval jsem najednou výplň času, a ne ho ztrácet.
Mirak - 22. říjen 2017 13:52sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Telemachus Rhade: Btw. to tvoje předsevzetí nedívat se na to ti moc dlouho nevydrželo :)
Telemachus Rhade - 22. říjen 2017 13:52sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Mirak: Pak je všechno v pořádku ;)
Mirak - 22. říjen 2017 13:50sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
Telemachus Rhade: Totally :)
Yakuzza - 22. říjen 2017 13:36sipka
ZAMĚŘIT
Yakuzza
MickTheMage: Sympatický výblitok :) Jen jsem teda ještě nenašel odvahu otevřít zase po půl roce trekkies.cz, abych mrknul, co tam píší.
Telemachus Rhade - 22. říjen 2017 13:14sipka
ZAMĚŘIT
Telemachus Rhade
Mirak: Jelikož jsem to díky nemoci dojel, tak ti na to můžu zareagovat ;)

Jsi v pohodě s tím, že se želvuška rehydratovala z vakua? :)
Mirak - 22. říjen 2017 13:11sipka
ZAMĚŘIT
Mirak
1x05

Mohl bych si stěžovat asi na 100 věcí, ale ve výsledku se mi to docela líbilo, puštění želvušky na svobodu mi přišlo jako ok ST moment.
BorgDog - 22. říjen 2017 13:09sipka
ZAMĚŘIT
BorgDog
MickTheMage: BorgDog 291339: Asi tak.
MickTheMage - 22. říjen 2017 12:04sipka
ZAMĚŘIT
MickTheMage
Je naivne verit, ze sa naozaj nakoniec ukaze, ze je to fakt nejaky alternativny vesmir? Tie pavie klingonske stihacky, to uz zase malo byt co? O D7 tu uz padla rec. A potom, Discovery mi pripomina nieco na otvaranie konzerv. :)

Jednoducho mali uz od zaciatku povedat, ze nerespektuju povodny Trek a chcu si s nim spravit co sa im chce. A bolo by vybavene.

Btw. tie propagandisticke prispevky na trekkies.cz plati CBS? Alebo su fanusikovia naozaj taki retardi, ze naschval vidia pozitivne veci aj tam, kde ziadne nie su? Ma to nalepku Star Trek, tak to predsa musi byt fajn? Vsak? Och, vdaka ti CBS za Star Trek, tak uzasny a pokrokovy! Pretoze velka korporacia by urcite nechcela znicit kvalitnu znacku len kvoli peniazom, ze nie? Sigh. Fuck, takych fanusikov. Ked budu drzat hubu a krok, potom si CBS bude mysliet aky je jej novy serial dokonaly. Pravda, nemusim to pozerat. Ostatne ani novy Star Wars kanon, nie je pre mna ten pravy kanon. Takze, pardon za tento textovy vyblitok :)
Mvek - 22. říjen 2017 09:43sipka
ZAMĚŘIT
Mvek
AVip: V poslední epizodě ale byla jen tři světla (při mučení Lorcy):-).

Nejnovější   Novější 1770 - 1789 / 2998Starší   Nejstarší
HLAVNÍ STRÁNKA

UŽIVATELÉ
DISKUZNÍ FÓRA ]
VYHLEDÁVÁNÍ
STATISTIKY
AKCE

NASTAVENÍ
FAQ
ARCHÍV

Sponzoruje KRAXNET spol. s r.o